- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs22
tag
Ha már "magháborúztok", akkor annyit mondok hogy Intel és persze az új Motorola RAZR!
Ott van egy maggal 2GHz-en és ha nem csal az emlékezetem hozza némelyik 2 magos teljesítményét!
Én azt mondom ha bent marad Mobil fronton is, tudja tartani az iramot a többi gyártóval, akkor kíváncsi leszek a további szériákra xy típusú telefonokba! Akár optimalizálatlan az Android akár nem!Mielőtt megszólnátok nem vagyok szakértő, azokból a tényekből infokból szűrtem le a következtetéseket, amiket a prohardver családban lehet olvasni!
Meg persze minek 4-8-16...mag, de aki szereti a normális működési sebességet és nem szeret szöszögni, annak jó! Persze vannak micro laggok, mint azt fent említettétek és én is tudom, hiszen egy Galaxy W-m van "csak".
Azokat meg nem értem akiknek már 2-4 magos telojuk van minek írják le ide: "még a 4 mag is sok" vagy ehhez hasonló dumák. Nagyon jól tudja/tudta milyen készüléket vesz, akkor minek vette meg "ha néha sokalja is"?
Persze oké, értem én..inkább amolyan pozitívumként írták!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest