- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Egyebkent az iOcean x7-em remek kepeket keszitett, es a jack dugon keresztul is remekul szolt.( elvezet volt vele a zene, edifier 2.1-em ugy szolt vele mintha pcre kotottem volna). Sajnaltam is elcserelni jiayu g3s-re, de mivel vettem egy rk3188-as tabletet igy feleslegesnek tartottam egy 5" FHD telefont, raadasul kellett a jobb uzemido a netmegosztas miatt.
-
gghrtz
őstag
A fenykep minosege nem a soctol van.
-
gghrtz
őstag
Jiayu G3S 2750 mAh + MTK6589
Akku statisztika3,5 ora kijelzo auto fenyerovel, ment a mobilnet, meg vagy 1 oran at osztottam mobilnetet wifin.
-
gghrtz
őstag
Egyebkent mindig is erdekelt, hogy mire lehet kihasznalni telefonokban ekkora teljesitmenyt, mint amit a qualcomm partiak hangoztatnak. Nekem a HD kijelzos Jiayu G3S-em mar (MTK6589) mar akkora teljesitmenyt nyujt, hogy a fulelet, a programok es minden mas normalisan megy akadas nelkul. ( nem szoktam jatszani, de amit eddig probaltam mind futott normalisan)
-
gghrtz
őstag
Nem kell szidni az MTK-t, főleg a 6589-et nem. Alacsony áron ad, kis fogyasztású, de átlag usereknek tökéletes felhasználási élményű telefont. Aki meg Antutura akarja kiverni, vagy a 4,5-5"-on játszik egész nap az meg szórjon el egy talicska pénzt a többi cég masináira. (Egyébként itt jegyezném meg, hogy volt szerencsém az iOcean x7-em kijelzőjét összehasonlítani egy Xperia Z-vel, és kb. kiröhögtem a sony-t, hogy a még nyáron 50 rugós FHD kínai telefonom simán megveri képminősége a nála nem is kevéssel drágább telefont- jó tudom, gyorsabb, IP67, de akkor is...)
-
gghrtz
őstag
Nekem megfordult mar a kezem kozott, 6 darab MTK socos kinai dual simes telefon ( abbol 2 6589-es, 3 6577-es es egy 6577T-s) szerintem jok a mediatekes cuccok. 6577 meg kicsit gyenge volt, de gxakorlatilag qHD-ig megfelelt, egy kicsitmelegedett es a fogyasztasa volt tulsagosanalacsony, meg volt egy bizonyos deepsleep bugja, de a 6589 ezeket sikeresen kinotte, alacsony fogyasztas, es a fullhd-t is kihajtja. ( bar a 2 gigas modellje biztos jobban tudta volna ezt) Nyaron 50,000FT-ert Kinabol 5" FHD telefont vettem iszonyat szep kulsovel, nagyon jo kameraval,es a hangok is eszmeletlen jok voltak jacken keresztul. iOcean x7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest