Új hozzászólás Aktív témák
-
lppi
csendes tag
Azt állítod, hogy nem képes sem az OS, sem a SOC lekapcsolni a magokat és levenni az órajelet. (16-os hsz).
Én meg azt mondom, hogy igen, ha már egyszer az orrom előtt írja ki, hogy állnak a magok.
És nem tudom, hányszor írjam még, de nem az optimalizálásra válaszoltam, hanem erre.Egyébként pedig ha már így felhoztad a big little, meg nvidia 4+1 vonalat: Írtam fentebb, hogy Nexus 7-en néztem, amiben - ha ismereteim nem csalnak - egy Tegra3 proci van 4+1 maggal.
És ez már több mint egy éve létezik. -
lppi
csendes tag
Hát nem teljesen értelek, hogy kanyarodtunk el az optimalizálásig, mivel én pusztán reflektáltam azon állításodra, miszerint nem kapcsolgatja le a magokat és változtatja az órajelet.
Márpedig, ahogy elnézem leállítgatja és az órajel is magonként változik.
Az, hogy ezt lehet tovább optimalizálni más téma. Én nem is erre válaszoltam, hanem arra, hogy szerinted Intelen és AMD-n kívül más nem tudja ezt. -
lppi
csendes tag
Szerintem nem olyan kuriózum a maglekapcsolás meg az órajel levétel.
Nexus 7-en nézem CPU-Z-vel és a legtöbb esetben négy magból három áll. Néha feléled egy. És az órajel is ugrándozik.
S3-on tudnám még megnézni, de nem fogom feltenni arra is, szóval meghitelezem, hogy az is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest