- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lppi
csendes tag
Azt állítod, hogy nem képes sem az OS, sem a SOC lekapcsolni a magokat és levenni az órajelet. (16-os hsz).
Én meg azt mondom, hogy igen, ha már egyszer az orrom előtt írja ki, hogy állnak a magok.
És nem tudom, hányszor írjam még, de nem az optimalizálásra válaszoltam, hanem erre.Egyébként pedig ha már így felhoztad a big little, meg nvidia 4+1 vonalat: Írtam fentebb, hogy Nexus 7-en néztem, amiben - ha ismereteim nem csalnak - egy Tegra3 proci van 4+1 maggal.
És ez már több mint egy éve létezik. -
lppi
csendes tag
Hát nem teljesen értelek, hogy kanyarodtunk el az optimalizálásig, mivel én pusztán reflektáltam azon állításodra, miszerint nem kapcsolgatja le a magokat és változtatja az órajelet.
Márpedig, ahogy elnézem leállítgatja és az órajel is magonként változik.
Az, hogy ezt lehet tovább optimalizálni más téma. Én nem is erre válaszoltam, hanem arra, hogy szerinted Intelen és AMD-n kívül más nem tudja ezt. -
lppi
csendes tag
Szerintem nem olyan kuriózum a maglekapcsolás meg az órajel levétel.
Nexus 7-en nézem CPU-Z-vel és a legtöbb esetben négy magból három áll. Néha feléled egy. És az órajel is ugrándozik.
S3-on tudnám még megnézni, de nem fogom feltenni arra is, szóval meghitelezem, hogy az is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest