- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lppi
csendes tag
Azt állítod, hogy nem képes sem az OS, sem a SOC lekapcsolni a magokat és levenni az órajelet. (16-os hsz).
Én meg azt mondom, hogy igen, ha már egyszer az orrom előtt írja ki, hogy állnak a magok.
És nem tudom, hányszor írjam még, de nem az optimalizálásra válaszoltam, hanem erre.Egyébként pedig ha már így felhoztad a big little, meg nvidia 4+1 vonalat: Írtam fentebb, hogy Nexus 7-en néztem, amiben - ha ismereteim nem csalnak - egy Tegra3 proci van 4+1 maggal.
És ez már több mint egy éve létezik. -
lppi
csendes tag
Hát nem teljesen értelek, hogy kanyarodtunk el az optimalizálásig, mivel én pusztán reflektáltam azon állításodra, miszerint nem kapcsolgatja le a magokat és változtatja az órajelet.
Márpedig, ahogy elnézem leállítgatja és az órajel is magonként változik.
Az, hogy ezt lehet tovább optimalizálni más téma. Én nem is erre válaszoltam, hanem arra, hogy szerinted Intelen és AMD-n kívül más nem tudja ezt. -
lppi
csendes tag
Szerintem nem olyan kuriózum a maglekapcsolás meg az órajel levétel.
Nexus 7-en nézem CPU-Z-vel és a legtöbb esetben négy magból három áll. Néha feléled egy. És az órajel is ugrándozik.
S3-on tudnám még megnézni, de nem fogom feltenni arra is, szóval meghitelezem, hogy az is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged