- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lppi
csendes tag
Azt állítod, hogy nem képes sem az OS, sem a SOC lekapcsolni a magokat és levenni az órajelet. (16-os hsz).
Én meg azt mondom, hogy igen, ha már egyszer az orrom előtt írja ki, hogy állnak a magok.
És nem tudom, hányszor írjam még, de nem az optimalizálásra válaszoltam, hanem erre.Egyébként pedig ha már így felhoztad a big little, meg nvidia 4+1 vonalat: Írtam fentebb, hogy Nexus 7-en néztem, amiben - ha ismereteim nem csalnak - egy Tegra3 proci van 4+1 maggal.
És ez már több mint egy éve létezik. -
lppi
csendes tag
Hát nem teljesen értelek, hogy kanyarodtunk el az optimalizálásig, mivel én pusztán reflektáltam azon állításodra, miszerint nem kapcsolgatja le a magokat és változtatja az órajelet.
Márpedig, ahogy elnézem leállítgatja és az órajel is magonként változik.
Az, hogy ezt lehet tovább optimalizálni más téma. Én nem is erre válaszoltam, hanem arra, hogy szerinted Intelen és AMD-n kívül más nem tudja ezt. -
lppi
csendes tag
Szerintem nem olyan kuriózum a maglekapcsolás meg az órajel levétel.
Nexus 7-en nézem CPU-Z-vel és a legtöbb esetben négy magból három áll. Néha feléled egy. És az órajel is ugrándozik.
S3-on tudnám még megnézni, de nem fogom feltenni arra is, szóval meghitelezem, hogy az is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest