Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Gusztustalan . Almáék behozták az öreg kontinensre ezt a fajta üzletpolitikát.
-
bolondember
MODERÁTOR
hát igen, erre próbáltam józan paraszti ésszel célozni a mittomén hányas hsz-emben...
most kiindulva magamból (és Páromból): Ő w580ba szeretett bele (vodásak vagyunk) - 62k volt házhozszállítással együtt - max t és p kínálatában van(volt) 60 kártyával, cserébe belepiszkálnak...
Megéri?
Nem.Én esetem: W910: függetlenül: 83-85, előfizetéssel 80...
Hmm...Nem hiszem, h mostanában szolgáltatói készüléket fogok venni (legfeljebb második készüléknek)... - csak nehogy az általad említett model vége az legyen, h sok szolgáltató-exkluzív készülék lesz nyomott áron, a független verziók árát meg felnyomják az egekbe - mert ez is valószínűsíthető...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz bolondember #6 üzenetére
Nekem sem tetszik, de valamilyen szinten érthető a dolog. Az Applénak kellett volna nemet mondani a szolgálatóknak legalább Európában. Így már veszett fejsze nyele.
Monjduk nem teljesen értem azért ezt a gazdasági modellt, mert mi lesz a független készülékekkel? Azok után ki és milyen alapon fog fizetni? Ha meg csak a szolgáltatónál vásárolt telefonokról van szó, akkor azoknak max. megcsappan a forgalmuk, amúgy is igen ritka eseteben éri meg manapság szolgáltató lockos telefont venni.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Szerintem várható volt. Ha már ez az Apple-nek bejött, hülye lenne a többi gyártó nem kihasználni ezt a lehetőséget, ha már lehet.
Feel Good Inc.
-
Emosz
tag
Szerintem nem fog ilyet bevezetni a Nokia, mivel mint azt már az előbb is említettétek visszaesést okozhat számára, pláne akkor, ha mondjuk az egyik nagyobb rivális nem vezeti be
Egyébként meg nagyon felpaprikázott ez a hír,mindenki egyre éhesebb -
ZoZa™
senior tag
Ohh ez nagyon vicces fordulat a tábort-ellentábort nézve
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, asszem kijelenthetjük szarkasztikus hangvételben - "Köszönjük Munkák István!"
igen, az a baj, h MINDIG az enduser (lásd MI) állunk a broki rosszabbik végén - hülye lenne a szolgáltató lenyelni mind hosszú, mind rövid távon az ilyen "extra költségeket"!
Ha ez tényleg így lesz, márpedig nem csodálkoznék, akkor elég hamar MINDENKI a nyomdokaiba léphet a nagynak és a hype-nek...
VISZONT: ezzel megnőhet a független telefonok kereslete, ami visszaesést hozhat a szolgáltatói készülékek piacán, ami viszont...na ja, majd meglátjuk.
De ne tegyen így a Nokia SEM...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
veterán
Ezekkel az a gond, hogy a végén mindig a végfelhasználó fizeti meg a költségeket.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest