- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Elsősorban a második bekezdéstől érvényes az amit mondok, másodsorban, nem csak az itt megjelent hírekre kell gondolni. Te is tudod mennyi és milyen minőségű hír jelent meg ezzel kapcsolatban. A legviccesebb topikok, mint azt Te is láttad az iponon születtek.
Tulajdonképpen ez szerintem egy és ugyanazon lépés, kezdve a "hülye azért vagyok" bolt "új" nv karis gépeitől, egésszen idáig.
Itt azért szeretem jobban olvasni ezeket a híreket, mert azért objektívebb képet fest, és aki írja, az valamelyest ért is hozzá. Nem úgy, mint az említett oldalon, ahol a szerző elhúzza a hülyeségen alapúló véres rongyot a cápák előtt.
A szavazásból kimaradt az én voksom. : Jelen gazdasági helyzetben, a cég részéről teljesen érthető lépés, mégha a vevők szempontjából nem is ez a legetikusabb lépés.
-
Bermi
aktív tag
hát pedig a cím is inkább at erősíti, amit antikomcsi írt. gyertek itt megint lehet írni beszélni arról, hogy 88009800...stb.
már nem igazán hír értékű.a mobil gpukról valóban eddig sok szó nem esett, de a címet, majd a cikket olvasva, nekem inkább a szokásosnak tűnő lerágott csontról volt szó.
remélem nem napokig kiemelt hír lesz majd a GTS240 megjelenése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest