- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Elsősorban a második bekezdéstől érvényes az amit mondok, másodsorban, nem csak az itt megjelent hírekre kell gondolni. Te is tudod mennyi és milyen minőségű hír jelent meg ezzel kapcsolatban. A legviccesebb topikok, mint azt Te is láttad az iponon születtek.
Tulajdonképpen ez szerintem egy és ugyanazon lépés, kezdve a "hülye azért vagyok" bolt "új" nv karis gépeitől, egésszen idáig.
Itt azért szeretem jobban olvasni ezeket a híreket, mert azért objektívebb képet fest, és aki írja, az valamelyest ért is hozzá. Nem úgy, mint az említett oldalon, ahol a szerző elhúzza a hülyeségen alapúló véres rongyot a cápák előtt.
A szavazásból kimaradt az én voksom. : Jelen gazdasági helyzetben, a cég részéről teljesen érthető lépés, mégha a vevők szempontjából nem is ez a legetikusabb lépés.
-
antikomcsi
veterán
Nekem az tetszik, hogy gyakorlatilag csak egy eseményről van szó amiről már vagy az 5. hír szól, de még mindíg jönnek a felháborodott, durcás hozzászólások.
Az első publikációnál még megértem, és akár jogosnak is érezheti aki akarja, a másodiknál is elmegy, mert valaki lemaradhatott róla. Az újszülöttnek, minden hír új, úgyhogy még a harmadik esetre is juthat valaki, de mostanra ezen a lerágott csonton dulifulizni eléggé mókás.
Az meg a legjobb, hogy annyira bele is éli magát valaki, hogy egyenesen versenyképtelen ócskavasaknak hiszi az nvidia kártyáit. Rendben, hogy nem újjak, de az "ellenféllel" partiban vannak minden szinten.
Nem kéne ennyire túlmisztifikálni ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest