Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Macrodroid
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
kicsit számomra is érthetelen miért ilyen felépítést kapott, átmenet a g80 meg a régi osztott shader között, de elvileg igy jó a fogyasztás (ez volt a magyarázat) na mind1 ebből még tanulhatnak is majd az asztali területre akár, mert nem a jó energiahatékonyság a védjegyük jelenleg
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
ez semmit nem jelent itt, hogy Nvidia... A világ legjobb processzora sem Intel, hanem IBM, a legalacsonyabb fogyasztású procik között pedig a VIA a favorit.
A sima GPU piacból nem lehet levonni ilyen téren következtetést, a Tegra 3 pont gpuban rossz minden másban előre mutatóbb a koránál (Cooprocesszor pl mikor lesz ARM szinten? 2013 körül vagy 2012 legvége) szóval maga a Tegra 3 igenis jó szerintem kompletten.
GPU terén meg itt nagyon sokat hoz a konyhára az optimalizáció a sok össze vissza architektúra miatt, ez a jövőben változni fog, a Tegra következő GPU-ja már teljesen új lesz nem a Tegra 2 foltozása...
100szónak is egy, itt nincs Nvidia, itt ős is csak egy a 3-4 nagy gyártó közül, és ne feledd, ők a legújabbak ezen a területen!
jah meg még egy apróság, a PowerVR SGX543MP el se tudom képzelni mennyivel nagyobb mint a GF ULP, de legalább kétszeresére tippelnék... Mali-400at nem tudom ott valszeg nincs ilyen gond
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest