- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
kicsit számomra is érthetelen miért ilyen felépítést kapott, átmenet a g80 meg a régi osztott shader között, de elvileg igy jó a fogyasztás (ez volt a magyarázat)
na mind1 ebből még tanulhatnak is majd az asztali területre akár, mert nem a jó energiahatékonyság a védjegyük jelenleg
-
DemonDani
addikt
ez semmit nem jelent itt, hogy Nvidia... A világ legjobb processzora sem Intel, hanem IBM, a legalacsonyabb fogyasztású procik között pedig a VIA a favorit.
A sima GPU piacból nem lehet levonni ilyen téren következtetést, a Tegra 3 pont gpuban rossz minden másban előre mutatóbb a koránál (Cooprocesszor pl mikor lesz ARM szinten? 2013 körül vagy 2012 legvége) szóval maga a Tegra 3 igenis jó szerintem kompletten.
GPU terén meg itt nagyon sokat hoz a konyhára az optimalizáció a sok össze vissza architektúra miatt, ez a jövőben változni fog, a Tegra következő GPU-ja már teljesen új lesz nem a Tegra 2 foltozása...
100szónak is egy, itt nincs Nvidia, itt ős is csak egy a 3-4 nagy gyártó közül, és ne feledd, ők a legújabbak ezen a területen!
jah meg még egy apróság, a PowerVR SGX543MP el se tudom képzelni mennyivel nagyobb mint a GF ULP, de legalább kétszeresére tippelnék... Mali-400at nem tudom
ott valszeg nincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megvizsgáltuk az NVIDIA legújabb lapkakészletét: a Tegra 2 utódja szinte minden tekintetben felülmúlja az elődöt.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest