- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Kíváncsi leszek, hogy végül milyen konfiggal jön ki. Az Acer USA oldalán található egy, de abban nincs TV-tuner és nincs optikai meghajtó sem. 2GB RAM és 500GB HDD van benne.
-
szabi__memo
nagyúr
Nagyon drágák ezek a vackok, még ahhoz képest is amenyiből össze lehet rakni egy ilyet.
-
törölt tag
nem ekkorát. és nem ilyet. ezért drágább is. aki össze tudja/akarja rakni az tegye. csak nagyobb lesz, másképp néz ki, cserébe ha lap/táphibás lesz akkor nem kell kidobni a házat is... akinek ekkorában kell, az meg megfizeti. anno shuttle minigépét vettem meg, barebone kiszerelésben, 775-ös sockettel, memó odd hdd, proc nélkül annyiért, amennyiért egy jobban szellőző matx-es nzxt rouge (brutál drága volt akkor is) és egy jobb matx-es lap+passzív táp trió kijött volna. miért? mert kisebb, kompaktabb, kényelmesebb volt. (más kérdés hogy olyan gyerekbetegségei voltak amik miatt megváltam tőle...)
asztali gépben pl én nem is gondolkozok, össze tudnám rakni, de egy ilyen, kompakt mindenes ami még számomra formailag be is jön megér némi felárat. op nélkül (úgyis linux menne rá az fix), bill egér nélkül ha beesne 70k körül reálisan max 80 ért még el is gondolkoznék idővel.
-
Gusztáv
addikt
A kérdés, hogy az alap felszereltségbe mi tartozik bele? Megjegyzem, hogy az MSI Windbox is 80-85e körül van, és abban nincs odd, sem operációs rendszer. De a Zotac doboza E-350-el is 60e hdd és memória nélkül.
-
nebulo
tag
Nekem tetszik maga a gép, végre valami fantázia a tervezésben - mondjuk a lábat levenném azonnal.
Hogy kissé drága, nyilván:
- kis méret
- külső táp
- bill. + egér
- távi
- W7
- TV túner
- slot inMiért ne lenne drága. Mellesleg manapság telefonokra nem sajnálunk néha ennyit. Szerintem ha a nem Bluray-el szerelt 4giga RAM-os 500G vinyos verzió 100 körül kapható az rendben van. Nem mindenki akar gépet építeni, ez pedig egy out of the box solution.
-
Móci
addikt
Nagyon tetszik, ha olcsóbb lenne, biztosan megvenném.
-
TOM-202
senior tag
Bár nem valami szép egy szerzet ez, de azért üdvözölt a lépés. Végülis a funkció a lényeg. Hajrá ACER, hajrá AMD!
-
Szerintem cukiu, 60ért vinném kiegészítő szarok nélkül, de azokkal se érne többe 70-nél. Z-box is tetszik csak túl vannak árazva az apróságok.
-
Silentfrog
veterán
Kiváncsi leszek a a tényleges árra ha már a polcokon lesz.
-
kiskaktusz
addikt
Nekem tetszik.
A PH!TV-t meg várom, hogy pheke is megmutassa nekünk ezt a cuccot hétköznapi használat közben.
-
törölt tag
Hű mi ez??? nagyon műanyagnak néz ki, illesztések nem sikerültek... vagy ez a koncepció???
A hardver az OK
-
Picturemaker
őstag
Ez így képen valami borzasztóan rusnya!
-
baluka26
veterán
Most építek ITX Brazos gépet, 45k alatt meglesz a móka, szóval drága
-
Graphics
Jómunkásember
Legalább az AMD is keres egy kis kp-t
-
Angel1981
veterán
"az árat és teljesítményt vizsgálva (akár egyben, akár külön-külön) az AMD átvette a vezetést ezen a téren"
Szép volt AMD, csak így tovább!
-
törölt tag
én ált a minimál kinézetet szeretem, de ezt pl el tudnám fogadni. az ára meg annyi amennyi, kezdőárnak sok, de fog ez még mozogni remélhetőleg lefele. ami tetszik hogy egyre többen állnak át brazosra
-
havasa
aktív tag
Jó cucc. De közel ennyiből kijön egy 10"-os C50-el szerelt Asus EE, mellé egy alap Logi cordless desktop alap Harmony-val. Igaz hogy gyengébb, de azt TV nélkül is lehet használni.
Brazos for president! -
Youri
veterán
A kinézete, nos egyedi. Ezt a dizájnt valami böszme nagy gamer konfigurációban tudnám elképzelni, nem a nettopok világában, annak ergonomikusabbnak, a környezetébe simulóbbnak kellene lennie. Az ára meg egyszerűen sokk.
-
GIJoe
addikt
AMD Brazos
-
Apika
addikt
Ha egy más kinézetű talppal jött volna ki, egész pofás lenne...
-
nemszabad
tag
Tiszta birodalmi lépegető, vagy kacsalábon forgó kastély.
NVIDIA Ion-ról AMD Brazosra váltott az Acer Aspire Revo 70 mini PC
-
Amacs
aktív tag
Szerintem jól néz ki, de az ára kemény.
-
atus72
őstag
Ízléses??!!?!? Az X talp az meg főleg csodálatos
-
KYZRR
őstag
Szép, meg kicsi, de az ára ne lenne ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest