- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
gold007
tag
Nekem is az volt csak 1gigásban, egészen tavaly őszig. Azért választottam azt, mert messze a legjobb ár/érték arányú vga (volt) ráadásul nevetségesen kicsi fogyasztással. Csak aztán már kezdett kevés lenni nekem is, mert fullhd-ban már medium fölött kezdett elfogyni sajnos. Pedig nagyon szerettem, jó kis kártya volt.
Egyébként még mindig teljesen korrektül el lehet vele játszogatni, ha nem kell a szuperjó grafika. Most, hogy lecseréltem egy 6850-re, tesztkártyának használom, és nem találkoztam játékkal amit ne vitt volna maxon 1280*1024-ben
-
gold007
tag
válasz
Kareszovics #26 üzenetére
Jó kérdés
Én is kíváncsi lennék rá. Vagy mondjuk egy HD5670 ellen ami hasonló fogyasztással bír de jópár évvel régebbi. Érdekes lenne megnézni, hogy azonos fogyasztás mellett mennyit fejlődik a technika
-
gold007
tag
Persze, hogyha megteheted, hogy százezres videokártyát veszel, vagy olyan játékkal játszol ami elmegy a harmincezresen is 250FPS-sel akkor jó a csilliárd FPS. De aki a cikkben tesztelt kártyákat veszi, mert mondjuk számít neki a fogyasztás, vagy neadjisten nincs kidobandó 120ezre, annak pont tökéletesen elég a 30FPS is. Sőt! Durvábbat mondok: amikor még HD5670-nel nyomtam, volt hogy inkább feljebb vettem a grafikát amikor 30FPS volt, mert szebb a játék és még 25-ön is élvezhető
Persze ez az én véleményem, de őszintén szólva én 40-50frame fölött már nem látok semmi különbséget, és mint írtam számomra 25 fölött már játszható.
-
gold007
tag
Megmondom őszintén, évek óta AMD fan vagyok, most is Phenom II és Radeon van a gépemben, de egyre inkább àtpártolok nVidia-ékhoz. Mostmár alig olcsóbbak a radeonok, viszont sokkal többet fogyasztanak azonos teljesítményen. Mint a cikkből is látszik gyakorlatilag azonos teljesítményen az R7 kétszer annyit fogyaszt mint a GTX750.
Egy dologgal viszont nem értek egyet: ahhoz hogy egy játékot játszani tudjunk nem kell 60FPS. Egy komoly autós szimulátornál talán. De egyéb esetekben tapasztalatból mondom, hogy bőven elég a 30FPS. Nyilván szebb ha kicsit gyorsabban fut, de teljesen játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest