- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nartell
csendes tag
Én a helyedben elgondolkodnék az Omnia 7-esen, nagyon sokan szidják, és nagy szívás jelenleg a frissítés rá... Valószínű ez a probléma marad is egy darabig.
Összeszerelési minőségben a Trophy és az Optimus 7-es is ott van, egyik sem rosszabb... A kijelző meg mindkettőnél gyönyörű (még az Optimus 7-nél is, eszméletlen a fekete és gyönyörű élénkek a színek, nézz egyet meg élőben).
Szóval lehet sokan vettem Omnia 7-est, de elég sokan szívnak is vele...
-
Valentino K.
senior tag
Én pontosan így éreztem, amikor lecseréltem a HTC Heromat egy Trophy-ra. Egyáltalán nem bántam a váltást, sőt, nagyon megérte.
Szép és jó az android, de ha belegondolsz az egész felület túlságosan csicsás. Természetesen ez baromira szubjektív dolog. Persze, értem én, hogy testre lehet szabni, de induljunk ki az átlaguserekből, akik nem fognak mindenféle szart rátölteni a telefonra.
Ha összehasonlítunk egy wp7 telefont egy sima androidos felülettel, akkor én úgy érzem, hogy a letisztultság, átláthatóság, high-tech érzés inkább a wp7-re igaz. S az összhatás egy sokkal komolyabb megjelenést biztosít.
Kövezzetek meg, de egy idő után számomra szar érzés volt, hogy ugyanaz az oprendszer fut egy 20 ezres low-end telefonon, mint a felsőkategóriás HTC-men.
Hab a tortán, hogy a default android valami félelmetesen ocsmány és gagyi hatású. Nálam még mindig a HTC sense felület a numero únó, a többi a fasorban sincs.
Valahogy addig imádtam az androidot, amíg nem láttam androidos telefont minden második szerencsétlen kezében.
S valljuk be, hogy most mindenhonnan a zöld robot folyik, még a csapból is.
Valahol azt remélem a wp7-től, hogy megmarad közép-felső kategóriában, s nem mennek le low end kacat szintre. Így marad egyfajta presztízse az oprendszernek illetve az azon futó készülékeknek. Legyen egy céltudatos, értelmes vásárlórétege ennek a rendszernek, nem úgy mint az Apple esetében ahol a vásárlók nagy részének fogalma sincs arról, hogy mi az az iPhone, mit is tud, mire lehet használni, de hallja-látja, s kialakul benne egyfajta birtoklási vágy. Ha van a Józsinak akkor nekem is kell. Csordaszellem. Sajnos ezt napi szinten tapasztalom a munkám során... Ettől jön rám a hányingerPersze a pénz nagy úr, s ugyebár köztudott, hogy az alsó szegmensben van a nagy pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest