- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Hu, micsoda indulatokat valtottam ki
Ma egy csucskategorias WP ara annyi, mint egy egy regi iphone4. Tedd a kettöt egymas melle (most mindegy, hogy SAMOLED vagy LCD), es latni fogod a különbseget.
TV-nel mas a helyzet, azt messzebbröl nezem, nem zavar annyira. PC arra van rakötve. Laptopom egy T500 15,6"-os, 1680*1050-el, de ezt is messzebbröl nezem többnyire, mint a telefonomat.
Valojaban nem ertem a "felhaborodast". A WP annyira optimalizalt, hogy nem kell hozza ketmagos proci, anelkül is villamgyors. De a magasabb felbontast azonos meretü kijelzön hamar eszrevenni.
-
vinibali
őstag
"Nokia és az ST-Ericsson együttműködése évtizedes múltra tekint vissza"
én úgy tudom, hogy az ST-Ericsson "kezdeményezés", azért nincsen még 3 éves sem -
CimbiX
aktív tag
Inkabb a ma mar a közepkategoriaban is a "majdnem ciki" kategoriaba tartozo felbontassal kellene kezdeni valamit a Windows Phone-okon. Amig ez nem valtozik es lesz valoban konkurenciakepes, addig maradok a jo öreg Omnia7-nel. Pedig nem szeretem a szabad szemmel kivehetö pixeleket
-
David75
őstag
Jó lenne ha valaki linkelné ezeket a procikat és hogy milyen gpu-val vannak szerelve, esetleg szintetikus tesztek is érdekelnének.
-
tjb007
nagyúr
Jót tenne a Nokiának ha ez egy exkluzív megállapodás lenne, nem globális. Gyakorlatilag a Samsung Exynos szintet hozzák, MALI-400 GPU van bennül ami a mostani Adreno 205 -höz képest elég nagy előrelépés lenne.
Mondjuk az sem lenne rossz, ha Androidos telefonokban is visszaköszönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Apple asztali gépek
- Hardcore café
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest