- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Ez hiányzott! Köszönöm!
Előzőleg nem vettem észre. Lehet, kicsit fáradt vagyok mostanság.
Még valami:
"Settings" / "Preferences..." klikk / bal oldalon "Editing 2" klikk / kozepen "Multi-Editing" blokkban kikapcsolni mindent
Ezt a részletet a multi window editor kiiktatási próbálkozásai során jegyeztem fel. Amik ott vannak:
Enable Multi-Editing (Ctrl+Mouse click/selection)
Enable Column Selection to Multi-EditingAz a sanda gynúm, ez kicsit mást csinál, mint amit feltételeztem róla, és olyasmit birizgáltam, amit nem kellene. Lehet, jobb, ha inkább megkérdezem, mi ez a kettő?
-
Oldman2
nagyúr
Örömmel látom, hogy "újabb" szereplő "került elő" a Honosítók közül.
A HuP Fordítás hogyan és tsai. esetemben sokszor elbuknak mindenféle Projekt centrikus elveken.
Legutóbb pl. a Mastodon fordítását tettem félre, mert jött az "ukász", hogy a Mastodonban Tegezünk, nem magázunk.
A téma itt Offtopik, ha bárki "folytatni szeretné", javaslom pl. itt folytassuk. Ott inkább van helye, mint itt. Szerintem. -
batagy
őstag
Huh!
Ez szép és jó nagy munka volt, főleg hogy a gyorsítókaraktereket is beleraktad!
A gyorsítókarakterekre én soha nem mertem vállalkozni.
Gratula, szép munka!Valóban várható volt, hogy valaki nekiáll, mert én a legutóbbi frissítést 2022 július 5-én készítettem. Ezek szerint így el vagyok maradva sajnos, nemcsak ezzel, mással is.... Igazából köszönöm, hogy beszálltál!
Helyesírási hibákról nem tudtam. Amit eddig tartalmazott, azt mindent okkal tettem úgy bele. Pl a kisbetű-nagybetű kapcsán, pl. a "Keresés Projektekben" stringben a Projektet azért írtam nagybetűvel, mert a Projekt az egy entitás vagy funkció neve, nem csak úgy általánosan projekt. Persze jó lehet így kisbetűvel is, így talán koherensebb.
A korábbi kifejezések naprakész, ill. beszédesebb újrafordítása mindenképpen hasznos és szükséges volt! Köszönöm. Régen amikor kezdtem a fordítását (2004-ben, 20 éve!), még sokkal merevebben fogalmaztam. De benne ragadtak nem magyarosan megfogalmazott stringek is. Ezt nagyon jó, hogy átnézted.
Pl: Intéző » Fájlkezelő; parancssor » terminál : Egyetértek.Nos, majd átnézem mélyebben a módosításod, most csak épphogy felületesen átgörgettem.
Köszönöm a hozzájárulást, ezáltal minőségibbé tételt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest