- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
capulet75 #64 üzenetére
A jó ár nem kétséges ezért a konfigurációért.
Magyar honban a túladóztatás és egyebek révén boltból véve valóban sokra rúgna ki a vége, cserébe viszont helyben áll rendelkezésre a garanciáztatás lehetősége, az itthoni szolgáltatások.
Nyilván, aki speckó "gamer" notira pályázik, az valahogy többet összekuporgatott/összekunyerált, avagy csupán egyszerűen jól keres és megteheti, hogy kéccáz felett vegyen valamit.
Aki ezt nem teheti meg, az a használt piacon elszöszmötöl addig, amíg egy játékembör a megunt, szénné hajtott gépét kegyesen eladásra felkínálja. -
válasz
capulet75 #70 üzenetére
Hja, skandináviában elképesztő összegbe kerül az autózás, ráadásul nemigen lehet meglenni nélküle. Erre délebben (D-A-CH) kb magyar közeli árak vannak az autópiacon (nekem is Octaviám van, 1.6-os dízel), a szerviz kicsit drágább, de legalább nem loják el a kocsidat érdekes módon egy héttel szervizelés után (családban megtörtént Suzuki márkaszervíz szervezésében). Noigen, egy autó ára még az, ami falhoz tud vágni egy magyar családot, komoly hiteltörlesztősdi szokott otthon menni, itt meg félreteszek (!=éhezés, azért a kanári nyaralás még belefér) egy kicsit egy évig és megvan az új kocsi.
-
-
-
dlaj
őstag
válasz
capulet75 #64 üzenetére
Amit te írtál az még kevésbé közelíti meg a nagy magyar átlagot.
Három éve voltam kint Németországban. (azóta tudtommal sok minden nem változott)
Akkor az üzemanyag 30 forinttal került többe, mint nálunk, a cigaretta meg ha jól emlékszem kb. a duplája volt mint itt. Az élelmiszer nem került többe.Az angoloknál tudom, hogy drágább az élet. De közel sem 3-5x.
-
WZP
aktív tag
válasz
capulet75 #10 üzenetére
Pedig én is éppen most nézelődök nemsokára használható gamer noti után, de a rog és msi gamer szériákat kicsit túlárazottnak, és hivalkodónak tartom, bár utóbbi nem nagy baj, de az ár/érték arányt nézve messze jobbnak tűnik ez a Clevo és társai, de amennyire szétnéztem notebook.hu aqua ipon hardverapró környékén, se újonnan se használtan nem nagyon látok sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged