- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir félisten válasz  capulet75

üzenetére capulet75

üzenetéreA jó ár nem kétséges ezért a konfigurációért. Magyar honban a túladóztatás és egyebek révén boltból véve valóban sokra rúgna ki a vége, cserébe viszont helyben áll rendelkezésre a garanciáztatás lehetősége, az itthoni szolgáltatások. Nyilván, aki speckó "gamer" notira pályázik, az valahogy többet összekuporgatott/összekunyerált, avagy csupán egyszerűen jól keres és megteheti, hogy kéccáz felett vegyen valamit. 
 Aki ezt nem teheti meg, az a használt piacon elszöszmötöl addig, amíg egy játékembör a megunt, szénné hajtott gépét kegyesen eladásra felkínálja.
- 

t72killer titán válasz  capulet75

üzenetére capulet75

üzenetéreHja, skandináviában elképesztő összegbe kerül az autózás, ráadásul nemigen lehet meglenni nélküle. Erre délebben (D-A-CH) kb magyar közeli árak vannak az autópiacon (nekem is Octaviám van, 1.6-os dízel), a szerviz kicsit drágább, de legalább nem loják el a kocsidat érdekes módon egy héttel szervizelés után (családban megtörtént Suzuki márkaszervíz szervezésében). Noigen, egy autó ára még az, ami falhoz tud vágni egy magyar családot, komoly hiteltörlesztősdi szokott otthon menni, itt meg félreteszek (!=éhezés, azért a kanári nyaralás még belefér) egy kicsit egy évig és megvan az új kocsi. 
- 

dlaj őstag válasz  capulet75

üzenetére capulet75

üzenetéreAmit te írtál az még kevésbé közelíti meg a nagy magyar átlagot. Három éve voltam kint Németországban. (azóta tudtommal sok minden nem változott) 
 Akkor az üzemanyag 30 forinttal került többe, mint nálunk, a cigaretta meg ha jól emlékszem kb. a duplája volt mint itt. Az élelmiszer nem került többe.Az angoloknál tudom, hogy drágább az élet. De közel sem 3-5x. 
- 

WZP aktív tag válasz  capulet75

üzenetére capulet75

üzenetére Pedig én is éppen most nézelődök nemsokára használható gamer noti után, de a rog és msi gamer szériákat kicsit túlárazottnak, és hivalkodónak tartom, bár utóbbi nem nagy baj, de az ár/érték arányt nézve messze jobbnak tűnik ez a Clevo és társai, de amennyire szétnéztem notebook.hu aqua ipon hardverapró környékén, se újonnan se használtan nem nagyon látok sajnos. Pedig én is éppen most nézelődök nemsokára használható gamer noti után, de a rog és msi gamer szériákat kicsit túlárazottnak, és hivalkodónak tartom, bár utóbbi nem nagy baj, de az ár/érték arányt nézve messze jobbnak tűnik ez a Clevo és társai, de amennyire szétnéztem notebook.hu aqua ipon hardverapró környékén, se újonnan se használtan nem nagyon látok sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vagy akár közkinccsé is teheted, ha úgy érzed.
 Vagy akár közkinccsé is teheted, ha úgy érzed.