- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Állj, én nem azt mondtam, hogy rosszabb, mint otthon. Eshetünk itt túlzásokba, meg kiforgathatjuk a másik szavait.
Csak sokan úgy vannak vele, hogy ha itt pl. 4-szer annyit keresel, mint otthon (és otthon volt mondjuk 1 kis olcsó autód, meg egy kis garzonod) akkor itt 4 autód, meg 4 lakásod van...
Ja, Ingolstadt mellett kerül egy 100nm-es társasházi lakás, 100nm-es kerttel 350.000€-ba, a bérlése meg havi 2000. Lehet számolgatni.
Egy 35nm-es lyuk, berendezés nélkül is havi 350€. Haverok kijönnek, elmegyünk 3-an sörözni, én kifizetem a cehhet és csak néznek, hogy mi a franc került pár sörben 50-60€-ba. Nem ettünk semmit és nem München belvárosában voltunk...
Persze aki itt aszkétaként él, mint egy koldus (4+ melóssal egy lakásban), kéthetente hazamegy, akkor otthon verheti a mellét és mutogathatja a pénztárcáját. Ti meg azt gondoljátok, hogy takarítóként itt ő a/is király.
Szeretem, mikor olyanok akarják megmondani, hogy milyen Németország, akik átutazóban láttak már német helységtáblát. Én csak 6 éve élek itt.
Persze, könnyebb, mint otthon, de közel sem jobb arányosan a fizetésekkel.mod: az előző kommentemben így a helyes:"...egy ügyvéd 600€-ért írt..."
(#74) t72killer, feleségem orvos és lakást is vettünk...
Egyébként persze, egyetértek a mondandóddal.
-
Tény, vannak, akik póruljárnak, de az általában az a fajta, aki otthon végképp nem tudott volna érvényesülni. Ahhoz, hogy jól menjen az élet, errefelé is kell sütnivaló + piacképes tudás (pl vízvezetékszerelő, villanyszerelő, orvos, mérnök, stb). Példa: londonban mosogatásból nemigen fog összejönni egy nothing hill-i lakás ára
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged