- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Jaja, egy jellegzetes vonása sokaknak, hogy amijük valamilyen - rendszerint anyagi - oknál fogva nem lehet, arról megpróbálják bebizonyítani maguknak és a környezetüknek, hogy nekik az teljesen fölösleges is lenne, meg nem olyan jó az, stb. Ez van, ilyenek vagyunk. No de ez már nagyon messze van a topic témájától. Ha van kedved, esetleg írhatnál erről a Logouton
-
negyedes
addikt
Ez egyébként nem sznobság, megint oda lyukadunk ki, hogy amit én nem engedhetek meg magamnak az sznobság
Nem erre ertettem. Hanem arra, hogy jon a tuti majer gyerek, az orra az egekben mert neki macje meg iphoneja van, mikozben a gepe nem bikaeros(legolcsobb macbook) es a teloja se mitom en micsoda(ez konkret pelda az egyetememrol).Jo az az OSX
Lehet, hogy jo, de nekem hasztalan...minden program amit hasznalok winre van csak, szoval nekem inkabb hatrany lenne. Ubuntu a default rendszerem minden masra jo a win.Hidd el, sok előnye van a macnak meg az OSX-nek is... Amíg a gyakorlatban nem használod mind, addig hidd el, levegőbe vitatkozni a legnagyobb b@romság...
Mar emlitettem, nekem hasztalan, valakinek hasznos akkor vegye. Nem szolok bele, hogy mire kolti mas a penzet, de akkor elvarom, hogy mas se fikazza, hogy linuxot vagy wint hasznalok(megint megeset dolog).
Nem vitatkozom a levegobe, nem szeretem.Csak kifejtette ma velemenyem, ez szigoruan maganvelemeny es a sajat nezeteimet tukrozi.
A magyar emberrel sok a baj es hidd el nem a termeszetuk ilyen, hanem, hogy ide sodortak, lassan a nincstelenseg fele. Persze ilyenkor mindig az a szar amit nem vehet meg es ubermajer az szarjaval is. Kissebsegi komplexust igy akarja/na eltuntetni magabol.
rudi:Minden hetvegen mikor haza megyek minden felmegy a kulso vinyora. Egyebkent nem felek h tonkremegy. A WD 120 GB vinyo a HDD Sentinel szerint 100%(ugy teljesitmeny mint kondicio)os. 281 napot futott. Meg fogom nyuzni legalabb 1 evet, mig meglesz a kello penz az uj notira.
-
negyedes
addikt
Egyetelen pozitiv dolog a vistaban szamomra
.
Erdekes elmelet ez a kognitív disszonancia. Am en soha nem voltam/nem leszek amolyan megmondoember, hogy ez a legjobb meg mitomen. Nekem az apple sz*ar, mert semmi hasznosat nem tudok vele kezdeni. Pont. Jobban orulok egy HP, Dell, Lenovo notinak mint egy almasnak. Mondom NEKEM. Ha valakinek kell hat vegye, az O dolga, de ha csak azert veszi mert trendi es fasza, de lenyegesebb elonye nincs akkor felmegy a pumpa. Na meg ez az ugyenevezet "sznobsag"
. Mikor jon az emberke, hogy milyen fasza az OS X meg mitom en, akkor megmutatom neki a kis szemelyre szabott ubimat max effektel oszt elal a szava....
.
De egyszo mint szaz mindenki azt vesz amit szeret meg amire szuksege van. -
negyedes
addikt
Az inspironom mar 1,5 eves. Minden nap hurcolaszom egyetemre, haza(masik varosban jarok egyetemre), eset le asztalrol, agyrol ,vertem be a sarkat, vinyojat, cdromajt. SEMMI baj nincs. Pici repedes(kb 3 mm) a sarkan meg 2 db nagyobb karc. Ennyi. Az aksija is birja(Vista majd 2 ora, Xp 1,5 ora, Ubuntu szinten, ez idle hasznalva kozepes fenyeron 1 orara redukalodik) ez masfel ev hasznalat ota, mondom rendszeres hasznalat mindenhol, vonat, szabadban ect. Az ara akkor kb HUF-ba atszamolva 120-130 ezer volt. Nem a legdragabb cuc.
Szoval nem kell meregdragat venni ahhoz, hogy minosegi gepet kapjunk.UI:meg annyi, hogy az egesz gep muanyag.
-
zsiga667
addikt
Azért a Toshibát másodvonalbeli gyártónak nevezni egy kicsit meredek...
([nézd meg itt a videót]) De még a FuSi palettáján is ott van a Lifebook széria, ami egy kategória a Thinkpadekkel vagy a business HP gépekkel. De meg is fordíthatjuk a dolgot, a low-end HP-k és Lenovok ugyanolyan szarok mint a többi cég low-end gépei.
Szerk.: Na, Rudi jól beelőzött.
-
rudi
nagyúr
Ne hidd, hogy a minőség annyira a márkához köthető. Egy 550-es HP vagy egy tök alap Lenovo ugyanúgy viselkedik mint egy olcsó Amilo vagy egy V szériás MSI. Ellenben egy mahnéziumötvözetes fedelű, gyorsulásmérős merevlemezű Fujitsu Siemens Esprimo Mobile vagy egy szintén Fujitsu Siemens Lifebook van olyan jó mint egy ThinkPad vagy üzleti HP stb. Ez itt tetszési verseny, a külső nem függ össze a minőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged