- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
SunMount3r
nagyúr
[link] -jujj
, erre én is mindig nagyon vigyáztam.
Amúgy most jobban visszaemlékezve anno a koliban, dög melegben, nyáron volt egy-két gyanús kék halál a notimon, akkor lehet pont a memóriák melegedtek túl, de akkor nem tudtam mire fogni. Azóta itthon ilyen nem fordult elő többet, pedig itt is elég hőség van nyáron, légkondi itt sincs és a noti pont az ablak előtt van, de annak háttal, hogy a kijelző árnyékolja a kasznit, persze annyira vészesen nem süti a nap. Egy jófajta hűtőt mindenképp beszerzek majd alá, biztos ami biztos.
-
Penguin95
senior tag
Eladásnál ami inkább gond szokott lenni, az a vevők hozzáállása. Ha meglátja, hogy nem gyári, egyből faggatózni kezd, hogy ez minek, meg ez biztos hibás gép volt, és így lett megjavítva, stb. Ha meg tudja győzni az ember őket, hogy ez valóban hasznos, még örülni is fognak. Legalábbis velem eddig így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged