- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hm érdekes, akkor ez is inkonzisztens.
Amennyire tippelem(kevés a minta) a nem HMP-snél az A15 órajelet írja(link, link, link), a HMP-snél meg a A7-est(link). Exynos 5420-ról nem találok képet, ami Antutu 4. Ott jól látszódna, hogy a 4.3 alappal még nincs HMP, csak utána jött egy update, amivel aktiválták.
Akkor mivel ez HMP-s tényleg a A53-at mutatja. -
vicze
félisten
Az én agyam is 20nm-et mond egyértelműen, csak olyan nagyon kussol erről a Samsung, hogy a fene se tudja. Az hogy DDR-t gyártanak vele nem jelent semmit, Apple se véletlen nézelődik másfelé. FD-SOI-val meg a ST-Ericsson megmutatta hogy lehet csodát csinálni, és a tavalyi szájkaratéjuk után is úgy gondoltam, hogy ezzel lehet úgy egyáltalán.
A 1,3 elvileg mindenre vonatkozik, ha HMP és elvileg az, többi b.L-nél is az Antutu a nagy magok órajelét mutatja végértéknek.Allwinner-eset láttam 1 hete az hatalmas.
-
vicze
félisten
A kérdés számomra leginkább az, hogy 28nm vagy 20nm? Ha 28nm akkor grat a 4db A57-ért még ha csak 1,3-on is mennek, ha 20nm, akkor viszont gáz az 1,3.
Mali-T760 MP8-nak néz ki talán, de az órajelk nélkül ugye kb. semmit nem ér, kb. lehet 4/6/8 is órajeltől függően.Az azért vicces, hogy az Antutu most már tényleg 0 mértékben mutatja a valós SoC teljesítményt. A szépen kiugró 40-30%-kal erősebb CPU szinte elveszik az egészben.
@AS: Fenét. Már a Note 3 Neo is HMP-s kernelt kapott ahogy a Note 3 is rég megkapta a frissítés a HMP-hez. (S4 HW-san nem tudja.) Szóval elég rég egyszerre megy az a 8 mag. Aki meg nem érti miért vannak, olvasson utána, azt se tudom hányszor írtam le.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest