- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tjb007
nagyúr
A józan ész szerint 20, de majd hamarosan kiderül.
Az az 1,3 meg a Cortex-A53-as blokkhoz tartozik.Az ilyen és ehhez hasonló fals hülyeségek miatt meg még inkább megkérdőjelezhetők az AnTuTu eredmények, valamint magának az alkalmazásnak az értelme is.
(#53) azopi74
Igazából még a 20 is kevés neki, 14 lenne az ideális.
-
nkmedve
őstag
"Ha 28nm akkor grat a 4db A57-ért még ha csak 1,3-on is mennek, ha 20nm, akkor viszont gáz az 1,3."
Ahogy olvastam az ARM 1.3-at ajánl az A57-nek 20nm-en telefonokban (tabletben esetleg lehet több). Túl nagy ez a mag ahhoz hogy annál magasabb órajelen fusson, hacsak nem akarod hogy lezabálja az akkut egy Antutu teszt alatt.
"Fenét. Már a Note 3 Neo is HMP-s kernelt kapott ahogy a Note 3 is rég megkapta a frissítés a HMP-hez."
Ez jelen esetben semmit nem jelent a Note4-re vonatkozóan, új arhitektúra, sokkal nagyobb és energiaigényesebb magok, stb. Simán lehet hogy első körben nem lesz HMP (és az égvilágon semmit nem veszitünk vele).
"Aki meg nem érti miért vannak, olvasson utána, azt se tudom hányszor írtam le."
Közben rájöttem miért kell a 8 mag, igy már jól fog futni a TouchWiz
-
azopi74
addikt
28nm-en egy 4+4-es Cortex A57-Cortex A53 kombó annyit fogyasztana még alapjáraton is, hogy még egy Note Pro 12.2 mögé is bravúros mérnöki teljesítménnyel lehetne bezsúfolni egy olyan aksit, amivel 4 óránál hosszabb lenne az üzemidő általános használat mellett. Szerintem tutira 20 nm lesz ez, A57-et nem 28 nm-re szabták, még egy A15 is vért hugyozik 28 nanon, big.LITTLE ide vagy oda....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest