Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
"Ha 28nm akkor grat a 4db A57-ért még ha csak 1,3-on is mennek, ha 20nm, akkor viszont gáz az 1,3."
Ahogy olvastam az ARM 1.3-at ajánl az A57-nek 20nm-en telefonokban (tabletben esetleg lehet több). Túl nagy ez a mag ahhoz hogy annál magasabb órajelen fusson, hacsak nem akarod hogy lezabálja az akkut egy Antutu teszt alatt.

"Fenét. Már a Note 3 Neo is HMP-s kernelt kapott ahogy a Note 3 is rég megkapta a frissítés a HMP-hez."
Ez jelen esetben semmit nem jelent a Note4-re vonatkozóan, új arhitektúra, sokkal nagyobb és energiaigényesebb magok, stb. Simán lehet hogy első körben nem lesz HMP (és az égvilágon semmit nem veszitünk vele).
"Aki meg nem érti miért vannak, olvasson utána, azt se tudom hányszor írtam le."
Közben rájöttem miért kell a 8 mag, igy már jól fog futni a TouchWiz

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest