- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
"Ha 28nm akkor grat a 4db A57-ért még ha csak 1,3-on is mennek, ha 20nm, akkor viszont gáz az 1,3."
Ahogy olvastam az ARM 1.3-at ajánl az A57-nek 20nm-en telefonokban (tabletben esetleg lehet több). Túl nagy ez a mag ahhoz hogy annál magasabb órajelen fusson, hacsak nem akarod hogy lezabálja az akkut egy Antutu teszt alatt.
"Fenét. Már a Note 3 Neo is HMP-s kernelt kapott ahogy a Note 3 is rég megkapta a frissítés a HMP-hez."
Ez jelen esetben semmit nem jelent a Note4-re vonatkozóan, új arhitektúra, sokkal nagyobb és energiaigényesebb magok, stb. Simán lehet hogy első körben nem lesz HMP (és az égvilágon semmit nem veszitünk vele).
"Aki meg nem érti miért vannak, olvasson utána, azt se tudom hányszor írtam le."
Közben rájöttem miért kell a 8 mag, igy már jól fog futni a TouchWiz
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest