- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
"Ha 28nm akkor grat a 4db A57-ért még ha csak 1,3-on is mennek, ha 20nm, akkor viszont gáz az 1,3."
Ahogy olvastam az ARM 1.3-at ajánl az A57-nek 20nm-en telefonokban (tabletben esetleg lehet több). Túl nagy ez a mag ahhoz hogy annál magasabb órajelen fusson, hacsak nem akarod hogy lezabálja az akkut egy Antutu teszt alatt.
"Fenét. Már a Note 3 Neo is HMP-s kernelt kapott ahogy a Note 3 is rég megkapta a frissítés a HMP-hez."
Ez jelen esetben semmit nem jelent a Note4-re vonatkozóan, új arhitektúra, sokkal nagyobb és energiaigényesebb magok, stb. Simán lehet hogy első körben nem lesz HMP (és az égvilágon semmit nem veszitünk vele).
"Aki meg nem érti miért vannak, olvasson utána, azt se tudom hányszor írtam le."
Közben rájöttem miért kell a 8 mag, igy már jól fog futni a TouchWiz
-
nkmedve
őstag
"De azért jó előrelépés, h a QHD-s telókat jobb sebesség fogja jellemezni az S805el, mint S801el a FHD-sokat"
Ezt miből gondolod? Az S805 nem lesz annyival erősebb GPU-ban mint amennyi plusz pixelt meg kell hajtson, tehát pont a forditottja lesz annak amit irsz, kissebb FPS-ekre lehet számitani (azért akadni nem fog).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest