- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz norbert1998 #10625 üzenetére
Miért ne tudnál mit kezdeni vele kidobod az ablakon a gyári kacat 300.Ft os töltőt, és veszel egy normálisat és máris nem fogja csinálni!
-
nagyúr
válasz Karavik #10599 üzenetére
nálam soha nem is volt probléma!
Valószínű itt is az van hogy nem egy gyártótól szerzik be a szenzorokat ahogy az összes többi alkatrésznél is ez van, és van amelyik hibátlanul működik, még a másik beszállítóé hibásan!
Sok esetben a tok is bezavarja a szenzor működését, de ha tok nélkül is csinálja akkor HW hiba!
Revoltek : miután állítasz az értéken le kell tesztelned a beállítást hogy aktív legyen a gomb, közelítsd a tenyered a teló képernyőjének felső 1/4.felé és át kell váltani az 5.0 nak 0.0 ra és ha elveszed a kezed vissza 5.0 ra ezután már aktív lesz a gomb!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz HUTCHDB #10561 üzenetére
Sim 1/2.re nem fogsz tudni külön hangot állítani ez mix2s nél sem lehet sőtt sz.tem MIUI10 be semelyik telónál!
Néhány custom MIUI romban van ilyen lehetőség.
az alkalmazás értesítéseket meg pontosan ugyan úgy kell mint eddig, magában az alkalmazás kezelőben megnyitod az adott appot és ott az értesítéseknél tudsz egyéni hangokat megadni
-
nagyúr
-
nagyúr
Már kint is a friss EU => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.1.24_v10-9.zip
-
nagyúr
nem kell 8e ért venni mikor van a gyári Qi töltőnél jobb minőségű ~4000.ért.
Ugreen 14.Dolcsiért jobb és szebb is mint a gyári mi qi tölője.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz norbert1998 #10253 üzenetére
talán a kamera az amiben jobb lehet kicsivel! de annyival az se jobb hogy közel 3X annyiba kerüljön mint a mix2s, nekem nagyon max 20.e ret érne meg, de ha most valaki azt mondaná hogy ad a mix2s emért cserébe 1:1.be egy p20 prót nem valószínű hogy elcserélném.
pedig ugye lehetne az hogy elcserélem és eladom az árából meg veszek 2.új mix2s-t de ha kifogok 2 szart belőle? a mostani meg tökéletes!
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #10245 üzenetére
és sz.ted a p20.al semmi gond nem lesz? az olyan tökéletes hogy minden 110% osan működik vele!
ott is lesznek problémáid hidd el, nálam tökéletes a Mix2s semmi gond a közelség érzékelőmmel és abtelefonálás minőségével sem!
egyszerűen kifogtál egy hibás darabot a mix2s ből.
-
nagyúr
válasz norbert1998 #10229 üzenetére
ez megint hülyeség!
Még mindég megvan az egykori LG G2 telóm, zabálta az aksit a benne lévő Snapdragon 800.as SOC, naponta minimum 2x kellett töltenem 0-100% ra több mint 2.évig használtam aktívan így, tehát minimum 1400.x volt feltöltve, és még most is jó az eredeti aksija, igaz már veszített a 3000mAh ból már csak 2000.körül tud, de a te állításod szerint meghalt volna nálam fél év alatt!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10216 üzenetére
Nem is nagyon kellett nézni, nálam a Nokia 3210 el ment 1 töltéssel majdnem 1 hétig
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10211 üzenetére
Hát igen és ha bele gondolok hogy mennyibe került
Akkoriban 10500.Ft (ennyi volt akkor a minimálbér) volt a fizetésem és én használtan pár hónaposan vettem 80 000.ért ezt a nokiát(az új ára 100.e felett volt) tehát közel 8.havi fizetésembe került.
Ha ezt kiszámolom a jelenlegi árral(149.e most a minimálbér) akkor az annyi mindha most 1,2 millióért vennél egy használt telót na látod ez már tényleg WOW -
nagyúr
válasz grafnet #10201 üzenetére
Ha értelemezed amit írtam akkor felfogtad volna hogy nem rád irányult a mondani való hanem arra aki ezt a rémtörténetet kitalálta annó.
Ez pont olyan dolog mint amikor bejöttek a Li-Ion aksik, még hosszú évekig azt hajtogatták(mikor már nem is létezett Ni-MH aksival telefon) hogy első töltésnél meg kell formázni az aksit(Mint a Ni-MH időszakban) és töltsük 10-12.órát legalább, volt olyan bolt ahol még nyomtatott papírt is adtak a teló mellé az aksi használatához
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10198 üzenetére
-
nagyúr
válasz grafnet #10196 üzenetére
25.éve van mobilom(jó pár darab megfordult ez idő alatt nálam simán van 100.feletti darabszám) és végig a 25.év alatt mindég éjjel töltöm a telóimat tehát rajta van a töltőn estétől reggelig folyamatosan!
De EGYIKNEK SEM HALT MEG AZ AKSIJA!
Szóval ez a töltőn hagyott baromságot aki kitalálta valami idióta lehetett! -
nagyúr
válasz INGJOKE #10106 üzenetére
természetesen van telóra is szuper letöltés vezérlő! Advanced Download Manager
-
nagyúr
válasz #18001664 #10084 üzenetére
Garanciától nem kell félned!
Sem a Bootloader nyitás sem másik ROM telepítése nincs hatással a garanciára! Szóval nem kell félned hogy elveszik a garanciád!
amúgy is BÁRMIKOR vissza lehet állítani a telefont teljes gyári állapotára midha soha nem nyúltál volna hozzá a bootloaderhez vagy egyéb romokhoz!
-
nagyúr
Tölthető a Friss EU ROM
xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.1.17_v10-9.zip
Viszonylag gyorsan(33.Mega/sec) lejött
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Tölthető a FRISS EU ROM => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.1.10_v10-9.zip
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Kevin Spéci #9624 üzenetére
Ezért kell az EU DEV Romot használni, abban nincs felesleges kacat!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
És ennyit használod a szelfit? Naponta 20-30X csiki-csukizol vele? Csak mert én kb 3.évente ha 1X használom a szelfi kamerát sokat mondtam!
PL: Mix2S már ~fél éve megvan, de még 1X se használtam rajta!
Telefonáláshoz pedig nem kell toligálni a MIX3.at se, bár amég tart az újdonság varázsa biztosan úgy fogod felvenni ha hívnak hogy szét csúsztatod!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
akkor kicsit érthetetlenül fogalmaztál! mert ebből más jön le..
"mehetett volna a dupla koppos ébresztés mellé az altatás"
Amúgy meg logikus helyen van mert csak a vacak gyári launcherrel működik a dolog tehát pont jó hogy ott van mert nem zavarja be a tudatlan usereket akik nem gyári launchert használnak és esetleg bekapcsolják, és jönnek sírni hogy bekapcsolták de nem működik!
Így meg hogy ott van, érthető hogy csak a gyári launcherrel megy![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hogy mi..........????
a dupla koppos ébresztés kezdetek óta benne van! Most az altatást kaptátok meg bár ez csak azokat érinti akik a kacat gyári MIUI launchert használják(tehát nem KERNEL szinten lett beépítve), magyarán másik launcherrel nem működik, bár nincs is rá szükség mert NOVA alapból tudja bármelyik telón a duplakoppos altatást.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
SF-re már csordogálnak felfelé a 9.1.3 ROM.ok reggelre már biztos fenn lesz minden verzió
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
1000.éves az MiUnlock progi amit használsz, próbáld a leg frissebb verzióval és menni fog!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz norbert1998 #9222 üzenetére
idén jó párat nyitottam, de most találkoztam csak ezzel, pár hónapja nyitottam a saját ugyan ilyen Note5 telómat, azt se használtam a 15.nap alatt de nem volt ilyen, ott engedte nyitni azonnal ahogy letelt a 15.nap
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Karavik #9208 üzenetére
Karavik : Nem pont témába vág de.........
Mi ez az új divat hogy BL nyitásnál már azt is csekkolják hogy mennyit használtad nyitás előtt a telót?
Most próbáltam nyitni párom Note5 telóját nagy nehezen kivártam hogy leteljen a 360.óra
erre ezt fogad hogy keveset használtam, és használjam még 2 napig és utána próbáljam nyitni!
szerencsére azért sikerült átvernem egy jó régi MIUNLOCK progival ezt nem csekkolta!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mr.perfect #9086 üzenetére
ismerem mitöbb én ajánlottam itt legelsőnek ezt már fél éve használom, és igen jól teszi a dolgát, de 11.11 akcióba nagyon jó áron(11.dolcsi) volt az említett UGREEN, és már korábban is szemeztem vele.
Nem bántam meg hogy megvettem, nagyon prémium termék ez is, elég ha a kezedbe veszed már érzed hogy nem gagyi!Kevin Spéci : milyen töltővel eteted a QI töltőt? Mert ugye azt tudod hogyha QC2 vagy QC3.al akkor NE 5.voltal számolj, mert 9.Voltal tölt és akkor az a 980mA x 9volt az ~9.Watt nem 5 amit te számoltál és ez rendben is van mert a MIX2S 7,5.Wattot tud QI töltésnél.
Ha bele számolod a QI töltő hatásfokát az pont ennyi lesz![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz INGJOKE #9078 üzenetére
van jobb olcsóbban! Ugreen 10W Acrylic Mirror Style körbe vékony gumi réteg, atom stabilan áll rajta még tok nélkül is a csúszós teló! És prémium minőségű Alu ház
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
No ez gyors volt,
már kint is van a friss ROM => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_8.12.27_v10-9.zip[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz INGJOKE #8958 üzenetére
Nekem mint mondtam a matt fekete érdes felületű van! ez NEM zavarja a közelség érzékelőt, de volt aki vett átlátszóba az használhatatlanná tette, szóval a matt fekete verzió TELJESEN jó és nem zavar semmit be!
Legutóbb ilyen tokot vettem ez is nagyon jó minőségű de ez sajnos zavarja a közelségérzékelőt annyira hogy eggyátalán nem is működik ha fent van ez a tok! De rájöttem mi a gond!
Ha a teló tetejénél nagyon vissza hajlik a tok a kijelzőre az zavarja be, ha picit elhúzom a tokot hogy ne érjen hozzá az előlaphoz egyből megy rendesen a közelség érzékelő!el is kezdtem megfaragni először csak a hangszórónál de ott túl sokat vágtam ki és még akkor sem volt jó
aztán rájöttem hogy nem kell csak nagyon minimálisat kifaragni(ami észre vétlen lenne aki nem tud róla hogy hozzá lett nyúlva) a tokból de úgy hogy a teljes felső részénél végig, és akkor egyből működik a közelség érzékelő!
Rendeltem is egy ugyan ilyen tokot amit már tudom hogy kell megoldani hogy ne zavarjon be a Proxinak!De amiről szó volt IMAk tok az gyárilag is tökéletes, nem kell hozzá nyúlni és nem zavarja a proxi.t
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #8932 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz
nálam nem áll le a töltés felmegy 100% ig és még utána is tölti 100-150mAh val kb 30.percet, és az után áll le teljesen, szóval fel tölti csutkára az aksit!
Mondjuk én NEM a gyári 400.Ft os töltőt és kábelt használom, de gondolom te se azt a kacatot használod!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Karavik #8919 üzenetére
Most ne sértőd meg nem annak fogom szánni!
Az lehet hogy jó minőségű(bár az se egészen igaz mert tényleg törik pár hónap használat után) de védelem az kb 0% amit tud, 30-40.centiről le ejtve ripityára törik a tok és lehet a teló se ússza meg sérülés nélkül ha épp úgy landol!
egy fele annyiba kerülő IMAK 100X jobb minőségű és védelem szempontból is legalább 5X jobban véd! ezzel ha pofára esik se törik be a kijelző, a sarkoknál pedig légpárna van, ami egy sarokra esésnél felfogja az ütés 90%.át! És ha a matt fekete érdest választod a fogása is nagyon jó lesz benne a telónak.
És ugyan ez igaz a többi kiegészítőre is sokkal olcsóbban lehet venni sokkal jobb minőségű kiegészítőket PL: kábel, töltőfej, QI Töltő, TG üveg(erről inkább ne is beszéljünk, egy 30.centes gagyi fóliát adnak 10.dolcsiért), stb...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #8823 üzenetére
Annak hogy hülyeséget jelenít meg egy Third-Party App baromira semmi köze a telefonnak! De hát vannak még ilyen tudatlan userek, akik ez is a telefon hibájának akarják betudni!
Egyébként nálam tökéletesen megy minden a Mix2S en, nekem 0.problémám van vele!
u.i. nincs gond a Third-Party App al sem ha normálisat választasz!
Zsoleszhun : az nem kérdés hogy EU Dev, de sokan a vacak Global stabilra esküznek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz KaiotEch #8214 üzenetére
a Mi A1 is pontosan ilyen fizikai méretű, csak ott lényegesen nagyobbak az alsó és felső kávák ezért oda csak egy 5,5" kijelző fért!
Nagyon jó kis teló a Note5 nekem is ilyen van másodlagos telónak, és semmi szégyenkezni valója nincs a Mix2S hez viszonyítva.
Amúgy meg van még egy jó alternatíva ASUS ZenFone Max Pro kb 1:1.ben ugyan az a Hardver mint a Note5, csak brutális nagy 5000 mAh aksi van benne és az ára se sokkal több, ha esetleg a közel vegytiszta android 9 lenne a cél
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz KaiotEch #8203 üzenetére
Leginkább Note 5 4/64 ami jobb ezektől MINDENBEN! És 4000.es AKSI meg snapi 636
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Karavik #7938 üzenetére
igen meg PL: Redmi NOTE 5 Masik_X rom itt a TG csoport
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #7925 üzenetére
ha TV.re kötöd az NEM OTG módban történik! OTG módnál NINCS lehetőség töltésre! Mint látod még QI töltés is LE van tiltva ilyenkor!
-
nagyúr
válasz Adamyno #7923 üzenetére
az OTG és Töltés NEM MEGY EGYSZERRE nem csak itt MIX2S nél hanem SEMELYIK TELÓNÁL!(Custom Kernel és ROM.al sem)
De érthető is mivel ugye ha azt érzékeli a teló hogy OTG módban van akkor kifelé jön belőle az OTG adapterre a +5.Volt hogy működni tudjon a rádugott cucc, tehát ha kifele jön rajta a feszültség akkor hogy tudnál te befelé küldeni neki?
-
nagyúr
válasz Karavik #7916 üzenetére
Ha ennyire figyelembe veszitek az igényeket, nagyon nagyon sok USER örülne 3 fontos dolognak!
1, az értesítési hang és a csengőhang legyen külön csúszkával állítható ne egyben legyen vezérelve! (ezt már más custom MIUI romokban megoldották)
2, az aksi százalékos kijelzése is legyen választható a beállításokból: a régi(aksi melletti %) és a mostani miniatűr aksiban lévő % os kijelzés
3, legyen állítható az emelkedő hangerejű csengés, ne csak az alap ami a MIUI ba van, mert az kb semmit se ér!
ilyesmire gondolok mint ami a CUSTOM ROM.okban van!
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #7883 üzenetére
Pontosan ugyan ott van ahol eddig is volt system/etc/hosts
És minek akarnád kézzel babrálni AdAway tökéletesen működik és blokkol minden reklámot, annyi a trükk hogy a beállításaiban be kell kapcsolni a Systemless módot
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz retesz147 #7777 üzenetére
tartják a jó szokásukat! és már megnt halatszva lettünk!
DELAYED DEVICES:
MI8, MI8SE, MI8Pro, MI8Lite, MI8EE, MI6X, MIX2S, MI5S, MI5SPlus, MI5X, MI5C, MI5, POCOF1, HMNote6Pro, HMNote5Pro, HMNote3SE, HM6Pro, HM5, HM5Plus, HM5A, HM4X, MIPAD4, MIX3 -
nagyúr
-
nagyúr
válasz Karavik #7735 üzenetére
És mi van akkor ha menet közben le lett választva erről a MI fiókról a teló PL: Custom rom lett feltéve rá és előtte le lett választva a teló az Mi fiókodról, majd meg gondolod magad és újra vissza teszed a Global romot és ujra hozzá adod ugyan ahoz az MI fiókhoz a telót ahol előtte is volt!
Én úgy tudom onnan indul a várakozási idő amikor hozzá lett kapcsolva a teló a MI fiókodhoz, de azt nem tudom hogy olyankor mi van ha pl 2-3.hónapig nincs össze kapcsolva(el lett távolítva) és utána újra össze kapcsolom, ilyenkor nem indul újra a várakozási idő? Vagy meg jegyzi az IMEI számot hogy ez már egyszer ki lett nyitva és nem érdekli hogy most lett csak össze kapcsolva az MI fiókommal a teló!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #6899 üzenetére
Kár hogy nem követed folyamatosan a fórumot
Zsoleszhun kolléga itt belinkelte mit kell még feltenni mellé hogy ne akadjon
Bár nálam a 8.11.8. EU Romnál nem kellett már a zip nélküle is szépen megy!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Örülök hogy sikerült!
Én maradnék a Béta DEV romnál(jobb mint a STABIL, olvass kicsit vissza) szedd le a legutolsó miui_MIMIX2SGlobal_8.10.25_3cff34f909_9.0.zip Global DEV ROM.ot(ha nem ez lenne most fenn) és simán a gyári frissítő appból fel tudod telepíteni!
-
nagyúr
Van egy mentő öv.. ha van időd akkor próbáld ki
(én kb ~fél éve próbáltam akkor MŰKÖDÖTT tökéletesen)[FIX] unbrick your BL LOCKED phone without xiaomi id authorization!!!
grafnet : DeepFlash sem megy már úgy mint régen, ahoz is authorized Mi account kell sajna!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz retesz147 #6595 üzenetére
Mindegy milyen töltővel eteted a QI töltődet! a MIX2S MAXIMUM 8Wattot tud QI töltésnél! az autós QI töltőd lehet hogy nem pontosan 100% ba jó pozícióba van a teló QI tekercsével, szóval az a MAX 8Watt is lehet hogy csak 5-6.ha nincs 100% kapcsolat a tekercsek között!
Waze amúgy is elég jól bele tud harapni az aksiba a QI töltő meg nem bírja szuflával, örülj hogy annyit vissza tölt hogy nem merül legalább navi közben a teló!
QI töltésnél amúgy is fel melegedik a teló még akkor is, ha nem megy semmi közben a telón tehát végig alszik a teló töltés közben, a waze meg ugye amúgy is pörgeti a telót így duplán melegedik a teló.
És igen jól gondolod hogy a meleg NEM tesz jót az aksinak 40.fok felett már nem igen érzi jól magát az aksi!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #6574 üzenetére
Lehet jó 5let, de NEM MINDENKINEK! PL: akinek nem olyan jó már a látása, annak baromira idegesítő lesz hogy fele akkora méretű lesz az aksi % kijelzése!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #6522 üzenetére
Hát ez nagyon vacak ettől a Note5.öm is 2x jobbat csinál.........
a beállításaid jók, az élességet vedd Alacsonyra(mert azért mossa a képet) az Ai.t meg kapcsold ki!
grafnet : pont hogy nem szabad az élességet feljebb állítani inkább LE KELL VENNI! a többi meg jó ahogy van az Ai.t meg tényleg ki kell kapcsolni!
-
nagyúr
válasz retesz147 #6464 üzenetére
Nem marad, sőtt el sem indul(bootloop) mivel a heti frissítések tartalmazzák az érintetlen KERNELt és Vendor.t is így a Magisk al meg peccselt Kerlel és Vendor partíciók felülíródnak! Szóval mnden frissítés után a MAGISK.ot is ujra kell telepíteni TWRP alatt a rom telepítés után.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz DroiDMester #6266 üzenetére
most értem haza melóból, így csak most tudtam leszedni..
Nálam jött rendesen még 1.perc se kellett neki, 30.Mega/sec el jött lefelé
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Tölthelő a 8.10.25 EU ROM
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz grafnet #6079 üzenetére
Érdekes nálam is TÖKÉLETESEN MEGY jelenleg is a 8.10.18.as EU ROM.al, soha nem volt még olyan hogy eldobja a BT kapcsolatot!
Lehetséges hogy köze van annak is hozzá hogy milyen kapcsolaton van használva!
Én aptX-HD használom itt SEMMI probléma nincs!
(most is szól már 45.perce és semmi gond)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tegnap kibeszéltük hogy NE Stabil hanem DEV ROM amit érdemes!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Eredeti játékok OFF topik
- Szólánc.
- Konteó topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest