- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
a kamerás sem különb, dudálni kellett volna, vagy rendőrt hívni, vagy megállni előtte...meg lehet az ilyen dolgokat oldani
-
poczabence
tag
Aki ezt a videót csinálta, az tuti, hogy nem használ hozzá tartót, mivel eléggé mozog a kamera közben.
A hozzászólások között pedig ott van, hogy tényleg sms-t írt: "to everyone who keeps saying he was drinking. It was on the news and the driver said himself that he was texting."
"People - he was texting. I saw this on the news yesterday and in the full vid the driver ran over to the car (while still recording) and made sure the driver was OK. The driver told the man that was recording that he was texting someone."
-
hoffman_
nagyúr
Ez elég retardált sofőr lehetett(aki smsezett elvileg). Az nem produkál ilyen tüneteket. Legalábbis miután a szembesávból rántja vissza a kamion elől, azt gondolom, hogy nem folytatná a pötyögést. Hacsak nem tényleg idióta, vagy részeg. Illetőleg a kamerás is egy jó nagy darab fasz. Minek után látom, hogy ekkora ön és közveszélyes gyökér ha nem is durrantom picsán de addig dudálok, amíg észre nem veszi magát.
-
.bableWes
őstag
mondjuk a kamerázás vezetés közben is veszélyes amikor kézben tartod
-
albert8
veterán
Azért ilyeneknek nem kellene jogositványt adni
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamek!ller #7 üzenetére
nőt megverni gyávaság... viszont 1-2 p*csánrúgás elfért volna neki
-
F34R
nagyúr
ezt valamelyik nap láttam , borzasztó én sms-t se tudok normálisan írni még séta közben sem , nemhogy ha vezetnék is
#4) DigitXT
suxxx még a telefon oké kihangosítóval de hogy sms
(#5) gamek!ller
ha nő akkor is ?
-
gamek!ller
őstag
Kiszálltam volna, odamegyek, aztán megkérdem, hogy jól van e. Ha azt mondja, hogy igen, akkor jól megverem.
-
DigitXT
félisten
Mondjuk ez ránézésre simán csak részeg volt,
de az összes ilyennek tarkón lövés jó volna.Ment már el mellettem SMS-ező faszi úgy, hogy
a szemben lévő kanyarodó sávba zúzott át - és
csak a vakszerencsén múlott, hogy éppen nem
volt ott senki. 1,5 tonna vazze, és fel sem néz...Szerk: amúgy a Moszkva téren volt, és baromira
meglepődött, hogy hol van, amikor rádudáltak. -
darál0w
Jómunkásember
1-2x megijesztett , ugy ordít
de honnan veszi, hogy smst ír?
-
Mr X
veterán
És egy ilyen barom miatt meghalhat akár egy egész család is...
-
.bableWes
őstag
nem értem az ilyen soföröket de igazad van, tarkon lövés
álljon meg b+ -.-"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest