Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesbessino
csendes tag
Heló!
Az lenne a problémám,hogy az X3 nak a kijelzője fehér..és nem mutat képet csak a fehérség de a gombjai világítanak és a kijelző is csak nem mutat semmi csak a nagy vak fehérség..lehet ezt házilag orvosolni vagy kijelző cserés? szalag kábel probléma? -
Sz.Gergő
csendes tag
Márc. 26-án le lett adva a rendelés a T-nél a telóra. Ápr. 20-án közölték, hogy úgy nem teljesítik. Ápr.21-én újra leadtuk a rendelést, és még most is szaroznak vele
-
Sz.Gergő
csendes tag
Vmelyik nap én is kézbe vettem egyet. Az anyaghasználat nekem nem vészes, volt már rosszabb telóm is. Sajnos bekapcsolva nem nézhettem meg, így a kijelzőjét még nem láttam.
A teszt ellenére valószínűleg meg fogom venni. -
V.Zoltán112
tag
válasz
littlelion21 #171 üzenetére
Én is megtapiztam tegnap.. a kijelző nem olyan vészes, nincs elfehéredés.
-
vinistv
tag
Ennek a szériának azonban van egy sokkal jobb készüléke, az X6, bár a kezelhetetlen menü és a felesleges opciók nagy részét ott is megtartották. Nem kellene ennyire gyors egymásutánban dobálni kifelé a telókat, inkább a 'kevesebb de minőségibb' koncepcióra kellene törekedni.
-
vinistv
tag
Heló mindenkinek. A napokban volt szerencsém (bár ne lett volna) találkozni a telóval. Ez a készülék egy nagy rakás ****. És akkor még finoman és visszafogottan fogalmaztam. Egyébként a tesztje is tökéletesen rávilágít az igencsak súlyos hibákra. Ez nem hogy telefonnak, viccnek is kevés. Ráadásul zenehallgatásra tervezve, hát gratulálok.
-
Vadúz
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Helo csizmás az Xszeria annyit jelent h Xpress music
üdv:Vadúz -
Vadúz
csendes tag
Heló mindenk!
Szerintem hülyeség hogy az x3 telefonnak kevés!
Nagyon jó teefon!megbízható,nagyon szép kialakítésa van.
Kamerája kiváló!Nagyon szép képet csinál!Azok után h annyira lenézték én megvettem és mondhatom h 1 nagyon jó készülék!Én kevesellem az árát,szerintem többé is el tudnák adni!Én meg vok elégedve minden tulajdonságával!!!! -
V.Zoltán112
tag
Annyit szerentnék hozzáfűzni, hogy 50.000-ért ha működne a CWM elég jó lenne.
-
tjb007
nagyúr
válasz
V.Zoltán112 #156 üzenetére
Nincs
-
V.Zoltán112
tag
hali, mától van a t-mobilnál 35 ezerért.. nem tom, a t-s változatba benne van a CWM?
-
madstunt
addikt
érdemes elolvasni a gsmararena-s tesztet mert sokat javul a "leányzó fekvése"... ez a teszt elég felületes itt mobilarénán
-
madstunt
addikt
lötyögést lehet lassan kötő ragasztóval oldják meg a samunál
Mellesleg nekem az 5300-m és az 5610-em is lötyögött picit de legalább könnyen és biztosan járt(szereltem is őket szét és két szememmel láttam hogy jó kiss kontrukciók) valószínűleg az X3 sem különb legalábbis ez jött le az élőbeni fogdosás után ,barátnőm d900át meg képtelen voltam könnyed mozdulattal kinyitni pedig nem nyomta tele technokollal...
simán bevállalható a lötyögés egy bizonyos mértékig -
Teszla_
senior tag
Barátmőmnek több, mint 2 éve van egy 6111-ese, aminek rosszabb az anyaghasználata, mint az X3-nak, és mégis tökéletes műszaki állapotú. A csúszkája is olyan, mint újkorában. Semmi sem gátolja a használhatóságot. Viszont samsung d900(i)-ből rengeteget láttam, amit már tépni kellett, hogy szét lehessen csúsztatni. És a samu felsőbb kategóriában indult, mint a 6111.
De ezt csak úgy megemlítettem.
Szerintem nem lesz semmi gond a használhatósággal, mert nem egy 5-10k-s kinyithatós teló, ami 1 év után lötyög, mint a csapóajtó.
Nem védeni akarom a típust, csak (hozzád hasonlóan) láttam élőben, és nekem nem volt olyan szörnyű. -
rep3at
őstag
Amint felveszi egyik szolgáltató a kínálatába ebből is tömegtelefon lesz, mint az 5310ből anno.
-
Teszla_
senior tag
Én tegnap fogdostam meg a MM-ban egyet, és szerintem egyáltalán nem rossz az anyaghasználat. Láttam már sokkal, de sokkal rosszabbat is. Nekem nagyon egyben lévőnek tűnt az egész telefon. Stabil volt, pont belesimult e kezembe, és lötyögés se nagyon volt a csuszkájánál.
És a kijelzője se volt olyan szar, mint a tesztben lévőé. Tény, hogy ha felülről néztem, akkor "elfehéredett" egy kicsit, de a többi irányból szvsz egész korrekt képe volt.
Lehet, hogy többféle gyárból is pakolnak bele kijelzőt? -
madstunt
addikt
arra gondoltam hogy amelyek áttörést hordoztak magukban valam,ilyen szempontból és ezért emlékezetesek. Az persze természetes hogy a tömegtelefonok azok nem a 100+ ezres kategóriából kerülnek ki legtöbbször
Adam86: itt szegeden nem nokia hanem 1 éves eu garival 35ért is van például
-
JanFe
aktív tag
Koszi a tesztet.
-
Adam86
tag
A teszttől függetlenül én elgondolkodok a telefon megvételén.
Számomra adatkommunikáció hiánya annyira nem fontos, meg hát ott lesz az X6. Abba lesz minden földi jó, fizesse is meg aki akarja.
Tény, hogy olyan 60ért már kapni olyan E/N szériás nokiát amibe minden megvan, így számomra ezekkel lesz nagy harc, hogy melyik legyen az új telefonom. -
Teszla_
senior tag
Samsung e-250, s5230, lg kp500.
Ezek is alsó és középkategóríásak.
Az X3, ha nem lesz erős reklám mögötte, és nem veszi fel mindhárom szolgáltató a kínálatába, akkor (itthon) nem lesz túl sikeres szerintem. -
cLeanLess
tag
válasz
madstunt #131 üzenetére
'nagyok' ez relatív.
Attól is függ ,hogy hogy érti, persze nem lesz akkora durranás mint a hd2 vagy az iphone, de ki várta ,hogy az legyen.Más felöl lehet olyan értelemben is nagy durranás, mint a 6300. Sokat adtak el belőle,jó,tömegtelefon. Ő is bekerült a nagyok közé csak más értelemben....
-
Progép
csendes tag
válasz
DeltaPower #49 üzenetére
Tökéletes.
-
GALARDO
addikt
Hát nem is tudom kicsi jobban is megcsinálhatták volna.
-
bambano
titán
azt hittem. láthatok egy böszme nagy nem ajánlott pecsétet
-
Teszla_
senior tag
Mekkora riadalom lett itt a híváskezelő gomb miatt.
A k800-amon meg csak egy vízszintes vonal mindkettő. Akkor az most felfelé, vagy lefelé áll? -
rudymester
senior tag
Annyit hozzátennék a cikkhez, hogy hivatalosan is kapható a készülék. Az MM üzletekben kb 1 hete megvásárolható (páran már meg is vették).
Szerintem ez pofás kis készülék. Persze, nem tökéletes, de ez a kezdő ár tűrhető és pár hónap múlva, 30k környékén egy vállalható készülék lesz. -
Teszla_
senior tag
válasz
HardSanyeee #112 üzenetére
Én opera minit használok, ami szerencsére tud a háttérben tölteni. Más kérdés, hogy hiába tud egyszerre 8 feladatot futtatni a k800-am, mégis van, hogy 2 feladatnál már néha hosszú mp-ekre elgondolkodik.
Nem tudom, az X3-ban milyen vas van, de nála se elképzelhetetlen, hogy akadnának gondok, ha letöltés közben mást is szeretne csinálni a tulaj.Amúgy én jól meg vagyok a 128kbps-os zenékkel, ritkán konvertálok ennél nagyobbra
domino007: szerintem semmi gondja a híváskezelő billentyűnek. Olyan, amilyennek lennie kell.
-
domi007
őstag
Csak nekem tunt fel, hogy a hivas felvevo ikon rosszul lett rajzolva? Lefele nez a kagylo
-
Geller72
veterán
32 óra zene, mi?..Na B+. ez is egy újabb szar. Egy nagy rakás szar, mint általában a mostani nokiák szinte mind. 6600 slide. kaliberre majdnem u. ez. Üzemidő:
2 nap, de úgy, hogy az inkább másfél, ebben van cca 4 óra zenehallgatás a buszon oda- vissza a két napban, de a második nap hazafele kinyiffan. A teló két hónapos, az első naptól ilyen szar. Napi szinten ezzel a telóval összesen nem beszélek 20 percet, tehát mibe merülne le? Nincs rajta egy ilyen telefonon hívásszűrés!!!!! 2010 küszöbén. Nem lehet egy kibaszott listát definiálni a hívások terén, amire le lehetne korlátozni arra az esetre, ha nem kívánom, hogy a listán kívül más is zaklasson. A büdös életben többet nem veszek ilyen szart. Ez volt az utolsó esélye. (Egyébként 8 évig foglalkoztam GSM-el, nem vagyok sík a témához). Mert oké, próbáljon meg eladni egy ilyen gagyi szart. Na de ne ennyiért B+.
Abszurd. -
korpicschess
veterán
válasz
Aftereffect #47 üzenetére
A 6280-nak amúgy, (ami 4 éves modell) ugyanúgy 2,2"-os qvga kijelzője volt és távolról se ismerte a teszben említett hibákat.
Látod. Ezért a negatív hozzáállás.
-
rep3at
őstag
Ha tényleg ilyen rossz a kijelző akkor nagyon nem kéne. Többet vártam..
-
HardSanyeee
őstag
Szerintem ennek magától értetődőnek kéne lennie, hogy fut a háttérben de hát aztán ki tudja...
4 mega kicsit kevés szerintem egy számnak, egy nagyon rövid (3 perces) szám 192-es minőségben kicsivel több mint 4 mega, szóval nyugodtan számolhatunk 5-6 megát is. Ha van jobb minőség akkor többet is.
Persze lehet, hogy csak én indulok ki a 6-8 perces 10-20 megás zeneszámaimból -
cLeanLess
tag
válasz
Napfénysüti #110 üzenetére
Azt akartam még kérdezni, hogy a cikk elején az
nokia gagyi, műanyag dobozban vagy nokia, gagyi műanyag dobozban?Amúgy szánalmas telefon, bár külsőre elsőre elég impozánsnak tűnt, de na, jól áll neki a távolság.
-
Napfénysüti
nagyúr
EDGE egy CWM telóba.
Kár érte azt hittem jobb készülék lesz. -
Teszla_
senior tag
Egy 4 megás zeneszám letöltése edge-el (ha az végig full sebességgel megy) ~3 perc. Ha tud menni háttérben a letöltés, akkor még elmegy, de ha nem megy háttérben, akkor cumi.
De mivel pl vodánál nincs edge, ott az égvilágon semmi értelme nem lesz a dolognak.
Ha meg valaki 3g/hsdpa mellett akar majd zenét töltögetni, akkor készítsen maga mellé egy konnektort, mert szerintem 2-3-4 óránál tovább nem fogja bírni a telók akksija egyhuzamban.Ez csak úgy eszembe jutott
-
dussy
őstag
Kapott a telefon rendesen hideget... Magasabb áru és tudású telefonok is kapnak kritikán aluli anyagokat-sajnos. Szégyen ilyen dolgokat hosszú idő alatt felfuttatott márkanévvel ellátni...
-
aram01
nagyúr
elég szutyok lett
-
Kumite
aktív tag
válasz
HardSanyeee #75 üzenetére
Nem értem félre, tudom nagyon jól, hogy úgy működik. De ha valaki telefont ÉS korlátlan legális zene letöltést akar magának, barátnőjének, gyerekének, kutyájának, akkor SE + PN az egyetlen lehetősége jelenleg. Ha pedig a CWM itt is beindul, akkor sokkal olcsóbban jön majd ki ezzel a telefonnal.
-
GGGBR
tag
több infó[link]
-
klambi
addikt
ez a tégla kinézet....
-
Ricardo
titán
Ezt én érem de nem véletlenül van a telefonhoz a szolgáltatás, ráadásul az ára kötelzően van a készülék árában.ez olyan mint kiadni egy telefont ami pc játékokat futtani képes 128X128-as kijelzővel, ezért drágán adni, és utána közölni hogy a pc-n is játszhatsz a játékokkal amit a telefonhoz adtak. ez sarkítva van, de remélem érthető a példa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kis tudású zenei Nokia gagyi műanyag dobozban, szolgáltatáskínálatához képest horrorisztikus áron.
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest