- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
De hogy kell frissíteni ezt? A SW update nem jelzi. (E6)
-
...Windows Phone sorozat számára elérhető Creative Studio...
Félreértelmezem és nem minden wp7-es készülék számára elérhető vagy csak a mi marketplace-ünkön nincs?
-
pumpedlix
tag
Várom a tesztképeket
-
Ja!!!
Egy samuhoz is kihoztak egy ilyent. Csak elfelejtették közölni, hogy úgyszintén 320 pixel "magas" lesz a kép.
-
zsírsámán
senior tag
A panorama-t még nem próbátam de a creative studio panorámakészítője nem egyszer viccelt meg azzal, hogy a hegyek között nem ismerte ki magát és bármerre fordítottam, sehogy se volt jó neki
-
kolosanyi
veterán
válasz
Armagedown #8 üzenetére
Az ICS kameraszoftvere? Esküszöm, december óta azt használom, illetve az első béta óta, de még sose néztem a felbontást... Két képet ha lőttem a panoráma módban.
-
xedos
addikt
válasz
Armagedown #8 üzenetére
Egész használható!
6képes panorámát csináltam és csak egy helyen, a mozgó emberek miatt van benn törés. -
Armagedown
őstag
Remélem az eredmény nem egy 320 pixel széles kép mint az alap Android kamera alkalmazással...
-
Adam06
csendes tag
Én eddig ezzel a panoráma móddal csak 1 telefonon találkoztam, és nagyon megtetszett. Jó ötletnek tartom, nem kell a "majdnem kocka" alakú képeket nagyíthatni, hanem egy pillantásra eléd tárul minden, és nagyon tetszik a szemnek.
De ez nem újdonság.
-
ClioRS
őstag
Ezt nem nagyon értem, hogy miért új hír... Már jó ideje elérhető Symbianra és MeeGo-ra is.
-
B1T3
addikt
Vajon jobb is az eddigi megoldásoktól?
De egyébként legalább +1 választási lehetőség, és bizonyára fogják fejleszteni is még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest