- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Nokia kezdi a piacot behódítani , csak így tovább .
-
Kisteker
tag
Ha 8.1-gyel jön, akkor instant get.
Mármint a tab.
-
=Mentor=
őstag
Jó lenne egy 920 utód is (925 ugyebár csak rácfelvarrás volt), Lumia 930 5 col körüli Full HD kijelzővel, 4 mag stb. Illetve kiadhatnák a 830-at, sima HD felbontással.
-
pusszycat
nagyúr
Vagy csak átcímkézik a surface-t.
-
Kasya
nagyúr
válasz
CaptainHomer #39 üzenetére
Nem veled van a baj, megnyugtatlak. A gond az, hogy a WinPho-nak is sok meg a butasaga...pedig nagyon nagy lehetosegeket latok benne. iOS-t meg majd ujra "megszeretheted/megutalhatod" a frissites utan
-
pauliboy23
senior tag
Kíváncsian várom
-
Ádám16
addikt
válasz
CaptainHomer #39 üzenetére
Surface Pro? Ativ Smart PC?
-
CaptainHomer
csendes tag
Azzal lehetne igazán tuti a fürdőszoba hangulat, ha kihoznának 8.1-el tabletet ami vízálló...
Jó lenne már egy értelmes win tablet iOS-t unom, Droid meg tragédia. de tudom, hogy velem van ám a baj...
-
BenHans
addikt
Ejj ha ez így fog kinézni, és nem RT, akkor kipróbálom ezt a winnokia phabletet.
-
sz.balazs.95
veterán
részemről jöhet RT-vel is, csak akkor megfelelően árazzák is be!
(max. 100k legyen)
vagy ha drágán adják, akkor meg ne lepődjelenk meg, hogy nem veszi senke... -
WinPho
senior tag
Ha neadjisten RT-s tablet lenne, akkor legalább a Nokia heréit és egyéb szolgáltatásait is tegye legalább bele (Intelligens felvétel, Pro Camera, Smart Camera, Cinemagraph, ésatöbbi) N9 formaterv, elég jó kamera, ha már Nokia (Minek egy tabletbe kamera??)
-
sing1ep1ayer
őstag
Szép ez a képecske, de remélem a valóságban nem a tetején lesz az USB.
-
meszike91
senior tag
válasz
imisomogyi #31 üzenetére
Nem is tudtam róla hogy a nokia valaha is gyártott volna notebookot
-
imisomogyi
aktív tag
Emlékszik még mindenki a Nokia Booklet-re? nekem kicsit az jut eszembe amikor meghallom a Nokia és a tablet szót egyszerre. (Jajj tudom a Booklet nem tablet, de na... nem is telefon)
Aztán a téglákkal egyébkén nem lőhetnek mellé, mert úgy látszik ez kell a piacnak az öccol, meg haccol, ráadásul régen a 2110 is bejött, és az is tégla volt. A Nokia megelőzte a korát. -
Pálin(t)ka
tag
válasz
danikollar #7 üzenetére
Ki tudja..
-
dreamdancer
őstag
Egy 5" körüli FHD telefonnal a Nokia végre tényleg csatlakozni tudna az élmezőnyhöz, ideje már. És jöhet nagyobb phablettel is (mondjuk nem nekem), valószínűleg annak is lesz piaca, ha ügyesen csinálják. Bár mivel az OS-be és a UI-ba nem nyúlhatnak bele, nem lesz egyszerű dolguk.
Annyi eszük meg csak lesz, hogy nem most jönnek ki egy RT-s tablettel. Bár szerintem a win8.1-es se lesz nagy siker, és ha még azt is hozzávesszük, mennyi tapasztalata van a Nokiának az x86-tal meg a desktop OS terén, hát nem vagyok túl bizakodó...
-
Elementh
aktív tag
Jöhetett volna előbb is..
-
Ádám16
addikt
Egy 5.5"-os WP8-cal ellátottat is adjanak, és barátok maradunk.
-
Router
őstag
A korábbi EOS találgatásokkor már láttuk ezt az alu házat
reménykedem mert kegyetlen jól nézne ki.http://mobilarena.hu/hir/lumia_eos_aluminium_burkolattal.html
-
culas25
tag
Ez a baj a Microsoft-al, hogy egy olyan személy, aki nem olvas naponta tech híreket, az már azt sem tudja melyik operációs rendszerük mire jó. Legyen egy telefonra, legyen egy számítógépre, tábla esetében meg lehet ilyen is olyan is, ártól meg teljesítménytől függően. De most itt ez a köztes RT, meg még a phone 7-es is jöttek ki telefonok. Ahány eszköz annyi oprendszer :S
-
Psychopeti
senior tag
[ Módosította: mukibuci ]
-
blade zte
őstag
Ha jön egy wp8 phablet, azért az legyen a nokiánál elvárás, hogy phabletesítve lesz. Vagy kissebb lesz az összes csempe. Toll, hdmi, átalakított phabletes kezelés, valami extra azért legyen. Ne csak megint a fényképezést hypeolgassák. Ha amúgy a koncepción látható kinézete lesz, akkor azért 41mp-es kamera is valószínü.
-
Wa2x_
veterán
Ez a koncept igen jól néz ki!
Lehet ebben már a Pelican technológiás kamera lesz, ahogy elnézem, meg a kiszivárgott képek alapján.
-
mightymo3
tag
Az Rt-vel oltári nagyott bukott az MS, most csak van esze a Nokiának nem azzal kiadni!
Ez a 7" mi, semmi! 9--10" Snap 800, 4 magos 1,5ghz, 2gb rammal! Ennyire nehéz ezt jó külsőre visszafogott energia felhasználásra hangolni. Nekem sem kell biszembaszom bele. -
GALARDO
addikt
Ha RT lesz rajta, akkor kuka.
-
törölt tag
Ezt így ahogy van kérem szépen 4" -ban.
-
Lall
veterán
Tökömért nem tudnak 10 colos tabletet gyártani!? Sírba visznek ezekkel a semmirevaló 7 colos tabletekkel. Főleg úgy, ha kiadnak mellé egy 6 colos phabletet.
Ha nem RT lesz rajta, akkor valami olyan procit kell beletenni, ami nem zabálja le az akksit, mert egy rt tablet kb. 2x annyit bír és sokaknak ez is szempont.
-
BetaBye
tag
Szerintem nem csak azért vesz valaki ilyen tabot mert win 8 as telója sokkal inkább laptop helyett. Csak kéne egy jó árba lévő 10 inches korrekt hardverű win tablet. Persze nem rt-s hanem rendes win 8.1 es.
Én ilyenre vártam tavaly de mivel drágák voltak és még kiforratlanok, inkább vettem egy droidos táblát. -
Joubert
tag
azta de jól néz ki ezen a képen....
-
AMD Power
titán
Igény az lesz rá.
-
Deller2010
tag
Kiadják WinRT-vel, aztán még másik 2-3 méretű/tudású tabletet is.
Majd 1-1,5 év múlva jön váltás W8.1-re (mint valami világszenzációt bejelentik), némi magyarazákodással meghintve, hogy miért is kell leváltani az RT-t és hogy ez mekkora meló volt a M$ és a Nokia részéről és milyen jó is lesz majd így a felhasználóknak.
Ne legyen igazam... -
HawerKing
őstag
Remelem enis hogy lessz eszuk s teljeserteku 8.1 el jon
-
Várható lépés volt tőlük is hogy egy kis szeletet szeretnének ebből a tortából is.
-
anulu
félisten
remélem 8.1, vékony, tisztességes aksival, és az iPaddel konkorens árban. tudom, szép álmok, de ezek alap feltételek, hogy sikeres legyen/lehessen.
-
INTELligent
senior tag
Remélem nem rt-s lesz...
-
Kasya
nagyúr
Tavaly karacsony elott is ezt hallottuk
-
Воланд
titán
zsir, vegre lesz wp phablet.
-
meszike91
senior tag
Csak ne rt-s legyen a tablet
-
Cyberpunk
félisten
Várható volt, hogy felszállnak a vonatra ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest