- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Én se vagyok benne biztos, csak "szinte biztos".
Csak annyi rémlik, hogy aki ezt írta valahol, annak a szavába nem kételkedtem, tehát az ott elhangzott infót tényként kezeltem. Máskülönben simán el tudom képzelni, hogy ha kacérkodtak a gondolattal és volt ilyen irány a Nokiánál, akkor miért ne varrták volna rá kísérleti jelleggel a csúcskészülékükre. Nem olyan nagy szájenszfiksön ez.
-
hito
nagyúr
Itt meg is tudod rendelni
Vicc nélkül: vissza nem keresem. Valamelyik topicban (1020, vagy WP) írta az egyik tag. Kerestem a hsz-t, de nem leltem sajnos. Guglin ha megtalálod szólj. Nem légből kapott dolog, állítólag még a megállapodás előtt elkezdte tesztelgetni a Nokia, csak aztán jött a nagy kézbecsapás és vége lett a sztorinak. Állítólag azért is sietett a MS ennyire az üzlet tető alá hozásával, mert kedzett fottó lenni a talaj. De ez már tényleg csak pletyusz, én nem jártam utána, csak hallottam. De a droidos 1020 létezése szinte biztos.
-
hito
nagyúr
válasz
Pete55555 #17 üzenetére
Jajja de okos vagy. Akkor biztos tovább is tudod olvasni a cikket...
"a korábban „Mountain View” néven megismert projekt a felvásárlás ellenére továbbra is folytatódik, melynek legfőbb célja az Asha termékvonal felturbózása lesz.A „Normandy” belső néven fejlesztett készülék ennek megfelelően az okostelefonok legalsó szegmensében próbál majd szerencsét, és habár a kezelőfelület első ránézésre az Asha MeeGo platformtól átörökölt felületét idézi, valójában teljesen átdolgozott Android alapokon nyugszik. "
-
hito
nagyúr
válasz
kecskebégető #2 üzenetére
Én egyelőre az első fecskének is nagyon örülnék. Utána jönne a nyár. Ha a lavina elindul, nincs megállás.
Kérdés, hogy akkor most ki is lenne a gyártó igazából? A Nokia mobilos divíziója már MS kézben van. Most akkor a Nokia csinálna egy új mobiltelefonos részleget, új fejlesztőkkel és új gyártóüzemekkel a google égisze alatt, vagy mi?
-
hito
nagyúr
Mégis csak megtörténne a lehetetlen?
Android-os Nokia?
Túl szép, hogy igaz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged