- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
http://sg.hu/cikkek/103572/mwc-itt-az-androidos-nokia-x-x-es-xl
-
Blyan
félisten
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #130 üzenetére
"persze, mert ma már a telefonoknál nem a márkajelzés a fontos"
Helyesbítenék: Ma már a telefonoknál egyedül a márkajelzés a fontos, semmi más
Tekintve, hogy ma már egy telefon árának 1-2%-a összeszerelés, 10% design, 15% anyagköltség, 65%-a marketing, a maradék 8-9%-on osztozik az overhead (leallokált admin és egyéb közvetett költségek) és a profit...
-
-
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #128 üzenetére
Valóban nem az, a haverom Huawei-je állejtően gyors és világos, kontrasztos képe van. Nagyon meglepődtem rajta. Legfőképp a márkajelzés láttán.
-
persze, értem én. de ettől még nem kéne a droidot kikiáltani laggolós szarnak, mert nem az, ha a gyártó normális hardvert rak alá és normálisan csinálja meg a romot.
Ha van egy BMW, és van egy Porsche, ami gyorsabb a BMW-nél, attól még a BMW is jónak, és gyorsnak számít, csak a Porsche még jobb, még gyorsabb, de attól még a BMW nem válik hirtelen kacattá. -
Glenda
addikt
válasz
sz.balazs.95 #110 üzenetére
Nem lassú az LG se, és igen, a +400 MHz okozza. Arról van szó, hogy hozzászoksz a nagyobb sebességhez. Egyik barátomnak volt valami közép Xperiája, aztán kapott céges S3 minit. Rögtön elkezdte látni a sebességkülönbséget.
-
-
Воланд
titán
nevethetsz, de ami ideztem a cikkbol sehol mashol nem szerepel, csupan az itteni cikkiro hozzakoltese. lehet, hogy elobb tajekozodni kellene kicsit.
szerk.: a tajekozodassal kapcsolatos megjegyzesem igaz a jolla os-ere is. nem gyorsabb a droidnal es nem is futtatja azt, max a droidos alkalmazasokat.
-
dejaris
addikt
válasz
Attol hogy valaki szinvak, meg nem jelenti azt, hogy menjen at batran mindenkia piroson.
-
MR007RM
addikt
Hehe.....Az a sok korábbi mosolygós válaszolgatásod, de lehet a végén én fogok nevetni.
Egyébként sailfish os kellene minden mobilra. Úgy tudom magát a rendszert "majd" rengeteg mobilra rá lehet ültetni, és az királyság lenne, mert sokkal gyorsabb mint az android, ugyanakkor futtatja azt. N9-re már elkészült. Szóval egy Nokia teló, amire felmegy a saifish. Alakul a dolog....
Jolla szépen visszaszivárog.
-
Fabianus
tag
Szerintem az Androidos Nokia, mint hír nem kamu. Egyszerűen csak régebben, és most is, csak afféle B vagy C terv kategóriában futó projekt, és annak nagyon is reális.
-
válasz
kolosanyi #112 üzenetére
hát nem tudom, de eddig csak microlaggokat tapasztaltam.
mondjuk az is igaz, hogy amit nem nagyon használok, de fut a háttérben, azokat le szoktam tiltani, illetve figyelni szoktam, mi mennyire terheli a telefont.
Ami eddig akadozott, az a Jetpack Joyride volt, de az se rendszeresen, hanem ha olyan kedve van.
De ez tuti, hogy az app hibája, mert pl. a Real Racing 3 hibátlanul fut. -
azopi74
addikt
válasz
Fryskitt #109 üzenetére
" Mindenhol írnak róla.
"
Mindenhol, még a leghitelesebb IT-s hírforrásnak számító Index.hu -n is
A hoax a bulvárlapok között is úgy terjedt mindig is, mint a pestis, sőt ma már beálltak a sorba a korábban "mértékadónak" nevezett orgánumok is, hiába valamiből meg kell élni nekik is, fel kell venni a versenyt a kincset érő egérkattintásokért...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Én meg Lumia 800-at és Nexusb7-et. Tartósan használtam NexusnS-t, MSM7227-es telefont, de 2 hétig volt nálam S3, illetve S Advance is. Mindegyik lassabb volt, mint a Lumia, gyakorlatilag nem találkoztam még olyan droiddal, ami ne szaggatott volna, Kit Kat ide, négy mag oda.
Szerk.: Akkor az LG nem kicsit cseszte el a firmware-t, nem kellene lassulnia. Vagy ez az első generációs WP cuccokra mind igaz?
-
Glenda
addikt
válasz
Én egy Lumia 800-at és egy Optimus 7-et, az Optimus néha slideshownak tűnik, főleg a vertikális start screen görgetésnél.
-
válasz
kolosanyi #107 üzenetére
én egyszerre használok egy One S-et és egy Optimus 7-et, szóval tudom, miről beszélek.
az már előfordult, hogy egy-egy játék be-beakadt pár pillanatra, de ez lehet a szar programozás eredménye is illetve nem általános a jelenség.
meg maga a rendszer jó és gyors.(#111) Glenda:
Ha nagyon sokminden van kint a kezdőképernyőn, akkor tényleg be tud lassulni az LG.
Gondolom a +400 MHz okozza a különbséget. -
Fryskitt
addikt
-
azopi74
addikt
"Érdekes. Nálam valahogy a két szó nagyon üti egymást ( nokia-android)
De hát fejlődnek ők is."
Nálam is üti a két szó egymást, de én egy ilyen "hír" kapcsán (márha komolyan lehetne venni egy ilyen bulvárkacsát, ahogy persze nem lehet), nem feltétlenül a "fejlődés" szóra asszociálnék, sokkal inkább a "tehetetlen vergődés"-re
-
kolosanyi
veterán
válasz
sz.balazs.95 #94 üzenetére
Dehogynem szaggat az, csak alacsonyabb az ingerküszöböd. Régen azt hittem, hogy nem laggolt a Nexus S-em, aztán WP-re váltottam, azóta ha kézbeveszem a bátyám Nexus S-ét, látom, hogy ultra brutál darabos. A Nexus 7-em is szaggat, pedig felsőkategóriás hardver, igaz ma már nem csúcs a Tegra (volt egyáptalán az?).
-
azopi74
addikt
"Akkor a sok "almástelefon" vásárlo is hülye mert az almáscég egyetlen gyárral sem rendelkezik hanem a Foxconnal gyártatja le a telefonjait. "
Ez hogyan következik abból a hsz-ből, amire válaszoltál?
"A Nokia ezentúl miért ne tehetné meg ugyanezt ettől kezdve saját gyárak nélkül?"
???? Ne értetlenkedjünk már. Le lett írva egy párszor, hogy nem a gyárakat adta el a MS-nak, hanem az egész "Devices and Services" üzletágat, tokkal/vonóval.
A gyáraknak volt a legkevesebb a jelentősége az ügyletben, sőt, lehet, hogy a MS többet is fizetett volna, ha a gyárakat nem kell a nyakába vennie -
dsr
senior tag
Érdekes. Nálam valahogy a két szó nagyon üti egymást ( nokia-android)
De hát fejlődnek ők is.
-
Qwery
tag
n9 story reloaded.
-
Glenda
addikt
válasz
Plazmacucci #101 üzenetére
Csak félig volt vicc, nagyon tetszenek a szögletes telefonok. Amiket a Nokia is gyárt, csak épp Verizon exkluzívak
-
-
akos86
aktív tag
Én speciel nagyon örülnék egy Androidos Nokia telefonnak.
-
Воланд
titán
a linkelt cikkhez:
"a Microsoft felvásárolta a Nokia mobil- és okostelefon részlegét, a gyártósorokat, 32 ezer alkalmazottat, szabadalmakat és a Nokia térképszolgáltatásának licenc jogát, mindezt 7,2 milliárd dollár készpénzért."
ez igy nem igaz. olvassam tovabb?
"De olvastam egy cikket arról is hogy amikor a nokia beszállt a WP bizniszben már akkor is aláírtak egy 10 éves szerződést"
ez szinten nem igaz.
lehet, hogy nem kulonbozo, hibasan forditott cikkeket kellene olvasni, hanem hivatalos sajtokozlemenyeket, befektetoknek kiadott dokumentumokat, ilyesmi.....
-
pepetech
őstag
Olvasni való: http://uh.ro/tech/mobil/14756-viszlat-nokia
Itt szépen le van írva minden érthetően. Bár a 2 év amire emlékeztem az jóval több szám szerint 10 év. De 10 év elteltével simán gyárthat okos telefont.
De olvastam egy cikket arról is hogy amikor a nokia beszállt a WP bizniszben már akkor is aláírtak egy 10 éves szerződést hogy csak a WP-t használják akkor 1 milliárdot kaptak ezért a lépésért.
Ha a Microsofton múlik van az a pénz hogy mindig náluk maradjon a nokia. De papírforma szerint még bőven van remény. De még pár jó vezető és a ZTE kezére kerül a nokia
-
Tomcat
őstag
Akkor a sok "almástelefon" vásárlo is hülye mert az almáscég egyetlen gyárral sem rendelkezik hanem a Foxconnal gyártatja le a telefonjait. A Nokia ezentúl miért ne tehetné meg ugyanezt ettől kezdve saját gyárak nélkül? Nem hinném hogy attól mert kínai (bér)gyártású rossz lennének a leendő új Nokia telefonok. Az iPhone-okat is elég jól összerakják ott. Legfeljebb az egyik gyártósoron Nokia telefonokat gyártanak ezentúl.
-
-
Lomha 8V
addikt
Nem kéne!
-
azopi74
addikt
"Attól hogy eladta a gyártósort építhet újakat fejlettebbeket nem? .."
Nem értem, miért gondolják egyesek, hogy a gyártósorok eladása jelenti a legfőbb akadályt? Azt a legegyszerűbb pótolni, csak ki kell adni egy EMS-nek a melót, és kész. Csakhogy a Nokia az egész üzletágat adta el, nem csak a gyárakat. Sőt, a MS-nak a gyártókapacitás kellett legkevésbé, csak annyira, mint hátára a púp, csakhogy feltehetően a Nokia árukapcsolást csinált, gyárak nélkül nem adta az üzletágat, hülye lett volna meghagyni az üzletág legalacsonyabb jövedelmezőségű tevékenységét, amikor épp az alacsony jövedelmezőség (és persze magas kockázat) kombinációja miatt akart megválni az egész üzletágtól.
-
Lacces
őstag
Az igaz, hogy a Nokia kísérletezett az Androiddal. Erről volt már egy rakat cikk.
De ezt a hírt szerintem nem lehet reálisnak tekinteni. Elvégre a Nokia mobil hardvergyártó részlege megszűnt, felvásárolta az MS. Szóval hogyan állítaná elő ezeket a Nokia? A Foxcon-ra bízná, és lesz ami lesz? Termék támogatás, marketing? Ezeket adta el a Nokia...
Most, hogy eladta ezt a részleget a Nokia, és próbálna újra telefont készíteni, én nem venném komolyan. -
maggi1886076
addikt
Azért a régi nagyok is tudják, hogy milyen irányba kell haladni
-
KovátsAti
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #45 üzenetére
A középkategóriás is szaggatna... :s
-
Neurotoxin
őstag
"Hell NO"!
Mennyire jól néz ki amúgy ez a nyújtott 503as a képen!
-
-
pepetech
őstag
válasz
Plazmacucci #76 üzenetére
Nokia n9-re lehet droidot rakni youtubozz egy kicsit
-
domerator
veterán
Ha igaz a hír, akkor nagyon remélem, hogy a Nokia szép csendben végre rendesen összerakja a kukarobotot és olyan low end telót ad ki, amin a droid is úgy fut, mint a wp. ... na akkor kalap le
-
-
Hakuhun
tag
Ha csinálna is valaha droidos telót Nokia, akkor valószínü stock droid lenne egy launcherrel, lévén a symbinek- s90-es érintősöknek és s^3aknak - is és a wp-nek is a nagy hibája a kevés alkalmazás.
Tudom, könnyű átportolni a droidos dolgokat egy amazon féle valamire, de Google alkalmazások nélkül nen sokat ér a droid. -
pepetech
őstag
Úgy látom sokan nincsennek képben nokia ügyileg. A nokia eladta a telefonos részleget plusz bérbe adta a lincenceket. De a szerződésben ott van az a rész, hogy a nokia továbbra is gyárthat telefonokat! Csak nem okos telokat hanem mezei nyomógombos régifajta nokiákat. 2 év után mehet a gyártás 1000L. Attól hogy eladta a gyártósort építhet újakat fejlettebbeket nem?
dehogy nem
. Nincs itt baj. Addig is tervezgetnek 1000L és pár év múlva jön a noka egy szörnyeteggel
Kicsi puhának a lumia és az asha kell hogy fejődhessenek.
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #69 üzenetére
De Nokia feliratos még talán kínában se!
-
Воланд
titán
válasz
KingJack94 #70 üzenetére
rosszul tudod.
-
KingJack94
csendes tag
Tudtommal a Nokia úgy kötött szerződést a Microsoft-tal hogy a telefonos részleget ugyan eladja de a S40 vagy S60 (nem tom pontosan hogy melyik) tovább fejlesztheti az új Asha modelleken, és ha jól tudom ugyan így engedélyezték a Nokia ingyenes navigáció fejlesztését is!
Bár ha itt valaki igazságot akar olvasni akkor mennyen a Nokia honlapjára és ott nem fog találni ilyesféle pletyka cikkeket aminek talán csak a 40%-a valós alapokból van merítve (ez szubjektív vélemény)
-
Retek Asha házába építenek droidot? Van elég gagyi műanyag androidos teló
-
kecskebégető
aktív tag
-
-
TaS1kaaa
tag
Én nagyon örülök, hogy nem lett belőle semmi. A Nokia + WP nyerő párost alkotnak.
-
NGA
addikt
válasz
Quasi_modo #55 üzenetére
Érdekes, hogy a sony alig nyolcszázezerrel adott el több telefont 3q13-ban. Ezekalapján nem olyan rossz eredmény ez.
-
BOBAKILL
őstag
Miért retek kategória az 520? Ugyan már! Csináltak egy frankó telefont a vékony bukszás népnek. Miért baj ez?
Nagy sikere lenne egy ilyen telónak az biztos.
Régi nagy híréhez méltó lehetett volna a Nokia androiddal. Most meg ezzel az Asha-val nem tudom mit akarnak kezdeni...
Marad a bizodalmam a Jollában.(Sailfish-ben)Hátha összeállnak.
-
Steve1207
veterán
Akár kamu, akár nem, de ez így van
Engem minőség terén meggyőztek eddig, de a WP rendszer egyáltalán nem áll kézre annyira kis "bugyuta" és nem nyújt annyit, mint egy droid. Reméljük a legjobbakat!
(Egy felső szegmenses lépéssel azért odavágnának droid fronton, biztos vagyok benne, hogy csak a kamera miatt a fél felsőkategóriás társaság azt választaná és bármelyik márkáról átpártolnának.) -
TOM-202
senior tag
Azért egy (akár) Meego-s, fémburkolatos, PV kamerás, xenonos, ~4" HD képernyős AMOLED-es Nokia-t el tudnék magamnak képzelni. Vagy akár kettőt is. Remélem valamikor megvalósul, nem bánom tőlem Android is lehet rajta.
-
válasz
kecskebégető #2 üzenetére
Ja mint az 520... ugye.
.... az is retek kategoria, mégis viszik...
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez kacsa.
ez viszont sajna igaz: habár minden tíz Windows Phone mobilból kilencen a Lumia logó díszeleg, a finn óriás részesedése az okostelefonok piacából továbbra is elenyésző
-
kekegsm
őstag
Na, várjuk az Androidos Nokiákat, mert mostanában nem sikerült Nokiának szart gyártani, de így sikerülhet...
-
Johnny194
aktív tag
Androiddal jobb lett volna!
Ja, várjál -
Tomcat
őstag
Várjuk szeretettel az újabb tisztán Nokia tervezésű és bérgyártóknál legyártatott Androidos okostelefonokat sorozatát! Siethetnének egy kicsit mert már egyre több, szinte már a működésképtelenség határáig túlhasznált Symbianos telefont kellene lasssan lecserélni. De messze is van még az a 2015 Január 2....
-
mér az alsó kategóriában?
úgy fog szaggatni, hogy öröm lesz nézni...
Ha egy olyan telót raknának össze, ami sebességben és stabilitásban hozná legalább azt a szintet, mint mondjuk a HTC One S, akkor azt mondanám, hogy oké, mert ez már tényleg jól használható. -
L4mie
veterán
így jobban tetszene
/bocsi, gyors paintes munka...
/
-
falijja
őstag
Van Isten...... !( ? )
-
batai15
félisten
Ez lett volna a terv? Hogy az ms által meg szedik magukat,utána meg feltámadnak?
-
hito
nagyúr
Én se vagyok benne biztos, csak "szinte biztos".
Csak annyi rémlik, hogy aki ezt írta valahol, annak a szavába nem kételkedtem, tehát az ott elhangzott infót tényként kezeltem. Máskülönben simán el tudom képzelni, hogy ha kacérkodtak a gondolattal és volt ilyen irány a Nokiánál, akkor miért ne varrták volna rá kísérleti jelleggel a csúcskészülékükre. Nem olyan nagy szájenszfiksön ez.
-
kolosanyi
veterán
Á, sz@racsempe, még csak olyan launcher se lesz (pedig az is mennyivel jobb, mint a májkrémszaft eredeti megoldása, mert be lehet állítani háttérképet a csempék mögé, sőt átlátszó is lehet, ami nélkül aligha lehet okostelefonról beszélni). Szerintem jobban járnának, ha licenszelnék a Motion Wiz-t a Samsungtól, egyértelműen az a legfejlettebb felület manapság.
-
kbyte1024
veterán
Kövezzetek meg,de ne legyen már droidos Nokia
-
w333
félisten
Microsoft több pénzt keres az Android -al mint a WP -vel Link
Különben szerintem simán volna rá igény
-
Peterson_
addikt
Szerintem lenne rá igény, de ahogy többen is írták előttem, nem az alsóbb szegmensben.
De sok valószínűségét nem látom, tekintve a dolgok állását.-aztán ne legyen igazam...- -
cairojack
aktív tag
Na én már itt semmit nem értek... de ahogy a mondás tatja, "majd idővel elválik".
-
culas25
tag
2 év múlva már a mai közép lesz az alsó kategória szóval emiatt kár aggódni. A mai android közémezőny meg már simán használható.
-
hito
nagyúr
Itt meg is tudod rendelni
Vicc nélkül: vissza nem keresem. Valamelyik topicban (1020, vagy WP) írta az egyik tag. Kerestem a hsz-t, de nem leltem sajnos. Guglin ha megtalálod szólj. Nem légből kapott dolog, állítólag még a megállapodás előtt elkezdte tesztelgetni a Nokia, csak aztán jött a nagy kézbecsapás és vége lett a sztorinak. Állítólag azért is sietett a MS ennyire az üzlet tető alá hozásával, mert kedzett fottó lenni a talaj. De ez már tényleg csak pletyusz, én nem jártam utána, csak hallottam. De a droidos 1020 létezése szinte biztos.
-
Hobbbyt
őstag
De ez amúgy.. ez hogy?
Szóval.. A Nokia olyat csinál, hogy eladja a telefonos részlegét egyben, minden licenszt átad 30 évre (30 év múlva ezek már úgy se fognak semmit se érni..) úgy ahogy van.. aztán a nulláról kiépít még egyet?
És ezt csak azért, hogy a Windowszal kötött szerződésektől megszabaduljon?
A Csillagkapu létezésének több alapja van.. -
jaszy91
aktív tag
Androidos Nokia
Bár előbb lett volna. Várunk szeretettel
-
dreamdancer
őstag
1. A Microsoft - amely felvásárolta a Nokiától többek között a készülékgyártó üzletágat (Ashával együtt) - tuti nem fog androidos telefonokat kiadni, ahogy nem kezd linuxos pc-k gyártásába sem, ez ordító baromság.
2. A Noki a még évekig nem gyárthat saját neve alatt mobiltelefont, perpill annak örülnek, hogy sikerült kiszállni az egészből. Hogy 3-4 év múlva mi lesz, arról pedig most még gondolkodni is kár, lehet, hogy addigra a Firefox uralja az okostelefonos piacot
(nem)
Szóval a "hír" még a bugyuta pletyka szintjét se üti meg.
-
-
hito
nagyúr
válasz
Pete55555 #17 üzenetére
Jajja de okos vagy. Akkor biztos tovább is tudod olvasni a cikket...
"a korábban „Mountain View” néven megismert projekt a felvásárlás ellenére továbbra is folytatódik, melynek legfőbb célja az Asha termékvonal felturbózása lesz.A „Normandy” belső néven fejlesztett készülék ennek megfelelően az okostelefonok legalsó szegmensében próbál majd szerencsét, és habár a kezelőfelület első ránézésre az Asha MeeGo platformtól átörökölt felületét idézi, valójában teljesen átdolgozott Android alapokon nyugszik. "
-
Pete55555
addikt
Habzik már a szája mindenkinek egyből, ha android és nokia egy cikkben le van írva.
Az Asha termékvonal erősen módosított Android operációs rendszerre történő átültetésén gondolkodott a Nokia.
Az ott egy múlt idő.
Talán, szerintem... -
lowlight
tag
Normandiai partraszállás Nokia módra.
Érdekes lett volna...
-
Fr0z3n
őstag
Az 1020-ra és az 1520-ra droidot így év végére. Igen csak belendülne az üzlet. Köszönjük E(l)lop bácsi!
hito: Ilyesmi nem szokott "véletlen" eladó lenni valahol?
-
joey04
titán
már elméletben is szar az elképzelés. pont az alsókategóriában, ahol egy hulladék az android? pf.
-
Blyan
félisten
Ne legyetek ünneprontók, olyan régóta áhítozunk drodios Nokedlire!
-
laci_csk
senior tag
Azert mert a Nokia mindig az olcso telokkal csinalta a profitot, azokkal tudja novelni az eladott telefonok szamat, es igy volt az elso helyen eveken keresztul.
-
hito
nagyúr
válasz
Én egyelőre az első fecskének is nagyon örülnék. Utána jönne a nyár. Ha a lavina elindul, nincs megállás.
Kérdés, hogy akkor most ki is lenne a gyártó igazából? A Nokia mobilos divíziója már MS kézben van. Most akkor a Nokia csinálna egy új mobiltelefonos részleget, új fejlesztőkkel és új gyártóüzemekkel a google égisze alatt, vagy mi?
-
AS
félisten
???? Mégis hogyan ha már Microsofté a nokia? Ök sosem adnának ki ilyet. Ez már megint kacsa.
-
Воланд
titán
"A Nokia éppen ezért a Microsofttal kötött exkluzív megállapodás lejártával kilátásba helyezte az Android operációs rendszer használatát is, igaz, mindezt az Amazonhoz hasonlóan a platform teljes átdolgozásával."
ez igy megint honnan?
-
oszi666
őstag
válasz
De szerintem kiadnak majd felsokategoriasat is, bar en sem ertem miert nem azzal kezdnek azonnal
-
kecskebégető
aktív tag
Na erre nincs szükség.!
Szükség lenne Androidos Nokiára de nem a retek kategoriában.ott a labdába sem rúghatnak.És csak magukat alázzák.Pedig azt hittem ennél ahol most vannak okostelefon fronton nincs lejebb.Komolyan nem értem a döntéshozókat elment az eszük?
Egy jól felszerelt középkategóriás nagyon kellene viszont.Jó áron jó felszereltséggel. -
hito
nagyúr
Mégis csak megtörténne a lehetetlen?
Android-os Nokia?
Túl szép, hogy igaz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest