Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
válasz
üzenetére
Magyar szolgáltatónál utoljára évek óta vettem telefont (van az 7-8 is), bár van magyar simes telefonom, de az céges, így megintcsak nem tudok ez ügyben nyilatkozni. Igaz, ez symbianos Nokia és direkt én kértem hogy az legyen

Az előfizetésemmel itt (sógoréknál) szinte bármelyik high end telefont el tudom hozni ingyen vagy nagyon olcsón (max 100 ajpó), évente 1x tudok cserélni. Nos nekem, és ez most csakis az egyéni ízlésemet tükrözi, eddig a symbianos telefonok nem voltak alternatívák a droidos felső kategória mellett. Most, hogy jön a WP8 és év végén megint cserélek, bizony erősen gondolkodom egy wp-s Nokiában.
Nem tudom, otthon hogy vannak a díjcsomagok, de ha tegyük fel egy Nokia 700 Belle-el ugyanannyiba kerül egyazon díjcsomagon belül mint mondjuk egy ZTE Skate, akkor én a finnek cuccát venném. Tartok tőle hogy a Skate viszont olcsóbb így szerintem az emberek nagy része azt fogja vinni. Sarkított példa de remélem érted mire gondolok.
Szerk: megnéztem, a Skate Médiamáni M-el 14.xxx Forint, a Nokia 700 31.xxx Forint. Ahhoz, hogy a Symbian az alsókategóriában is labdába rúgjon, ennél jóval olcsóbbnak kell lennie. Mondjuk a Nokia 500 meg 0 Ft. Igen, lehet mégis van benne valami és versenyezni akarnak az alsó szegmensben is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest