Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doncortio

senior tag

válasz szőröscica #119 üzenetére

Én mielőtt leadnék egy tesztvideót egy ilyen kaliberű portálnak azért gyakorolnék tükör előtt párat, pár tesztvideó, esetleg vágnék párat (pl egyik vidiben tök jól bemutattam a netes lehetőségeket míg a multitaskingnál ööztem, a másikban pedig pont fordítva)

#121: :DDD

• doncortio

senior tag

El tudnék képzelni pár Nokiát a közeljövőben:

Nokia C4-00
    nHD felbontás, kapacitív kijelző, Symbian ^3 (Anna ver.)HSPA (3,6Mbps le-, 2Mbps feltöltés), WiFi (b/g), 3,2MP-es kamera (EDOF, hehe) - 40k

Nokia X4-01 Touch&Type
    VGA felbontás, Candybar stílus, HSPA (7,2Mbps fel-, 2Mbps letöltés), WiFi (b/g) 5MP-es kamera (EDOF, ha már ez a Nokia mániája), kapacitív kijelző, Symbian ^3 (Anna ver.) - 50k

Nokia N6
    MeeGo, 5MP (autofókusz, örüljön a nép), HSPA (7,2/2), Wifi (b/g/n) hotspot mód - 70k

Nokia W1
    Windows Phone 7, 5MP (AF), HSPA (10,4/5,6), WiFi (b/g/n) hotspot mód - 90k

Nokia W5
    Windows Phone 7, 12MP (AF), LTE (4G), WiFi (a/b/g/n) hotspot mód és DLNA - 130k

Nokia M1
    MeeGo tablet, 5MP + 3,2Mp előlapi kamera, HSPA (10,4/5,6), WiFi (b/g/n) hotspot mód és DLNA, 720p felbontás

Nokia M2
    MeGo tablet, 8MP + 3,2Mp előlapi kam., LTE (4G), WiFi (a/b/g/n) hotspot mód és DLNA, 720p felbontás, kétmagos procc

• doncortio

senior tag

válasz mrlujoak #108 üzenetére

+1
    Normális hangnemben, ha lehet, ez elvileg egy kultúrált közösség, kakaskodni nem itt kell...

Én ebbe a multitasking kötnék bele: mivan ha játszunk? Mondjuk egy slice it!-tel? Húznánk egy jó vágást és erre a menüt csalogatjuk elő? Szerintem egy háromujjas multitasking gesture sokkal barátibb lenne, mint a leendő iOS5-ben.
    A második ok amibe belekötnék: a Symbian Annás ikonok. nHD-ban és VGA-ban még jól mutatnak, mert ott nem kerül ki annyi ikon a menübe egy képernyőre, mint itt ezen a felbontáson...

• doncortio

senior tag

Szerintem a Nokia jövője igen rizikós:
    -itt a MeeGo ami igen drága készülékeken lesz, nincs még rá épkézláb program (mondták, hogy a fejlesztőknek kell átportolniuk Symbianról, ami szerintük nem nehéz... szerintük)
    -WP7-es telefonokat akarnak gyártani szintén a felső kategóriában

Én, ha Nokia lennék az alábiakat tenném:
    -A Symbian^3-at letenném a középső és alsó kategóriába: 3,2MP-es (EDOF-os, hehe) kamerával, 3,6Mbps-os HSPA-va és b/g sazbványú WiFivel felszerelt olcsósított S^3-as modellek + Symbian^3-as Touch&Type telefonok VGA felbontással (mint az E6), stb.
    -MeeGo-s közép- és felsőkategóriás telefonok: itt üygelnék, hogy a Symbian és a MeeGo ne legyen konkurenciája egymásnak: a Symbianos telefonok nagyon jók lennének (kb N8-as teljesítmény 12MP nélkül), de aki MeeGora vágyik az kössön egy kevés kompromisszumot
    -MeeGo-s tabletek
    -Windows Phone 7-es csúcskészülékek: +kuncsorgás egy MINIMÁLIS designbeli átszabásért, hamár tejeltünk rendesen meg GPS navigációt adunk, stb

+ írnék ki fejlesztői versenyeket Symbian^3-ra és MeeGo-ra, pont úgy ahogy a Samsung tette azt a badával

Ennyi, ha Nokia lennék én felvirágoztatnám magamat :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés