- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Micro USB-n tölt. A jack csak a fejhallgatónak van.
-
alamuszi
senior tag
válasz
Braddock #474 üzenetére
Nem tudom, de sztem nagyon berágta magát a Business kategóriába, sztem a symbian ideális az E series számára, semmi sallang csak működik. Erre jobb felhasznállási területet, nem is tudnék én (ami nagyon kevés) a symbian számára. Sztem ahol nem az érintős telefonok vannak oda tökéletes a symbian.
-
alamuszi
senior tag
Akkor ezek szerint a symbian marad a Business klass vonal, a meego a kezvező árúbb konzumer vonal, ami váltani fogja az olcsóbb C és N symbianos modelleket, a wm7 meg a csúcskészülékek piacán fog hódítani.
Jól hangzik, persze ez csak találgatás.
-
alamuszi
senior tag
Lassan éledezik az óriás, én nem vagyok Nokiás, de inkább 1000000 szor a Nokia, mint egyszer az Apple hipe termékei, már ha telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest