- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
-
compa
csendes tag
-
jano2101
tag
válasz
Jamesb2 #4172 üzenetére
Ja amúgy amit linkeltek nekem a Meecast idő járás widget az sokkal jobb mint a gyári be lehet állítani egy két jó dolgot én most azt használom és nagyon jó, a gyárit le is szedtem!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
válasz
Jamesb2 #4145 üzenetére
Értem én ,de nem is azt írtam , hogy csak két naponta megy a net, csak ha ki van kapcsol akkor pár perc és eltűnik!
Evvel lehet e valamit kezdeni?!
De köszi!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
válasz
Jamesb2 #4145 üzenetére
Értem én ,de nem is azt írtam , hogy csak két naponta megy a net, csak ha ki van kapcsol akkor pár perc és eltűnik!
De köszi!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
válasz
Jamesb2 #4145 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4116 üzenetére
Nem. Semmi szükségem rá. Soha nem fotóztam panorámát. Már nyomkodok össze-vissza mindent a QT-ben. Most a browser mods-ot próbáltam ki, telepítette az Opera tablet browser-t. Jópofa. De még így sincs benne pl. billentyűzet csere, csak a beépített fos.
Egyébként N9 röhej a netezés. Beépített marha gyors és jó a billenytű de sajnos csak mobil nézetben dolgozik (nincs asztali nézet beállítási lehetőség), Firefox eszi a flash-t (úgy ahogy, de megy) viszont nem lehet beállítani a user agentet desktop-ra szintén, Opera meg marha gyors de nincs flash és nokia billyetyűzet. Hogy a faxomba tudták ezt összehozni?
A hármat kéne egybegyúrni és tökéletes lenne. De így folyton váltogatni kell.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4114 üzenetére
Először az inception-t telepitettem, mindenre nyomtam a jeszt, utána meg azt a másodikat és reboot-oltam. Minek kellett volna történnie?
Megint lefuttattam, de kurv@'ra semmi változás. QTTweak-ből futtatom, mindenre nyomom az igent, pw-öt megadom, a végén közli, hogy kész és ennyi. hol kéne tapasztalnom a válatozást?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4107 üzenetére
Az a kernel engem is érdekelne majd
Tudsz irni hozzá? Nem csak beállitást tudsz szerkeszteni? N900-on nagyon egyszerű volt saját profilt letrehozni. Egy fájlt kellett hozzá szerkeszteni és úgy állitottad a frekvenciát és a feszültséget ahogy akartad.
De mi az az inception??? Valaki mondja már meg
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4104 üzenetére
Ettől félek én is. Kevés embernek van itthon és akinek van az is csak egy jól működő, szép igényes okostelefont lát benne
Pedig fossá kéne hackelni, mint annó az N900-t lehetett. Az az alpha és az omega, csak már gyenge a vas sajnos. Ezért is vettem N9-et, hátha abba megtalálom az N900 utódját, de sajnos semmi mozgás. Én meg kevés vagyok hozzá.
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4076 üzenetére
Nem egérmozi kell, hanem azt hogy egy csúcsnokia 120eFt-os telefon lejátsza gond és konvertálgatás nélkül a sima divx avi-t, méghozzá a beépített médialejátszó segítésével. Csűrheted-csavarhatod, ennek úgy kéne mennie ahogy leírtam: kovertálás, gond és kérdés nélkül. Nehogy már ez túl nagy elvárás legyen!
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4074 üzenetére
Szövegértelmezés kollega!
Nem a 720p miatt reklamáltam, hanem a sima 700MB-os divx miatt, ami elég csúfos ha ott elvérzik. Márpedig ez történt. Csak megjegyeztem, hogy ezen a hardveren még a 720p-nek is laggolás nélkül kéne mennie. Ehelyett a sima avi-tól is maga alá csinál.
-
-
hito
nagyúr
válasz
Jamesb2 #4053 üzenetére
Köszi, megtaláltam, de ők Baján vannak. Elsétáltam a Váci úti Nokia Care-be (West End-del szemben) és vettem rögtön két darabot is, 1000Ft/db áron
Közben a mihez tartás végett lőttem 7-7képet az N9-el és az N8-al is, gondoltam összeszkanderoztatom őket. Ki is fordult a szemem az eredmény láttán. Egyértelműen jobb az N8, de nem annyival mint gondoltam.
Az N9-nek jóval szélesebb a látószöge, ezt alig mertem elhinni, de így van. 100%-os nagytásban megveri az N8 az N9-et, de ha az ember csak úgy ránéz egy olyan képre ami ideális fényviszonyok között készült, még akár lehet is jobb az N9. Nekem legalábbis pár kép jobban tetszik tőle.Úgyhogy nyugodtabb szívvel válok meg az N8-től, igazából csak az FM transmitter fog hiányozni, de nagyon. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolták. Benne van, de nem lehet működésre bírni
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Bestbuy játékok
- E-roller topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Billentyűzet gondom van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okos Otthon / Smart Home
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok