Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Igen ezt én sem értem, tengap még leselejtezik mert jön az n9, most meg fenn akarják tartani ilyen HDR cumóval akkor találják már el hogy mivan?
Keldor papa: Ismerősöm 3-4 napja vett egyet 140k-ért.
és még monták a mobil shopba is h az az egy volt már csak, mégpedig ez speedshop volt, szóval kevés van nagyon és az is drága.
Amerika nem itt van... -
Még mindig kitartok amellett, hogy ez a következő telefonom.
A Maemora is alapból sok okosság van (persze nem egy Android, vagy iOs, vagy Symbi, de azért van múltja a tableteken), és a Meego is gond nélkül megy..
Bőven elég lesz nekem még évekig, amit tud a cucc. -
dani54
tag
Én ezt most nem értem. A nokia akkor támogatja még az N900-at/Maemo-t, vagy nem? Szívesen újítanék egy N900-at, ha nem azok a hírek repkednének, hogy a Meego miatt nem fognak törődni az N900-zal. Valakinek ötlet?
A rezisztív/kapacitív képernyő vitára én is azt mondom, hogy nem lehet egyértelműen szavazni. Vannak különböző finomítások, lehet jobb egy rezisztív egy kapacitívnál, és fordítva is. És azért a tudás is számít, pl N900 vs. Corby...
Jó vicc
-
Stimpy001
aktív tag
Ez mikori hír? Csak mert az Apple pont tegnap mutatta be pont ugyanezt a HDR fotózást.
-
Lotusomega
senior tag
Szebb nő nem votl a Nokiánál?
Amúgy jó kis alkalmazásoknak tűnnek. Már csak egy N900 kell..Keldor papa: nem mindenki dob el elvből egy telefont mert rezisztív a kijelzője, attól hogy kapacitív kijelzős a telefon még nem lesz jó, nekem legalábbis abszolút nem hiányzik a kapacitív kijelző, haverom si csak szív vele.
-
FRENK1988
veterán
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
Egyel több ok, hogy beújítsak egy N900-at
-
DeltaPower
addikt
HDRes mahináció hatékonynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Peugeot, Citroën topik
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest