Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Igen ezt én sem értem, tengap még leselejtezik mert jön az n9, most meg fenn akarják tartani ilyen HDR cumóval akkor találják már el hogy mivan?
Keldor papa: Ismerősöm 3-4 napja vett egyet 140k-ért.
és még monták a mobil shopba is h az az egy volt már csak, mégpedig ez speedshop volt, szóval kevés van nagyon és az is drága.
Amerika nem itt van... -
Még mindig kitartok amellett, hogy ez a következő telefonom.
A Maemora is alapból sok okosság van (persze nem egy Android, vagy iOs, vagy Symbi, de azért van múltja a tableteken), és a Meego is gond nélkül megy..
Bőven elég lesz nekem még évekig, amit tud a cucc. -
dani54
tag
Én ezt most nem értem. A nokia akkor támogatja még az N900-at/Maemo-t, vagy nem? Szívesen újítanék egy N900-at, ha nem azok a hírek repkednének, hogy a Meego miatt nem fognak törődni az N900-zal. Valakinek ötlet?
A rezisztív/kapacitív képernyő vitára én is azt mondom, hogy nem lehet egyértelműen szavazni. Vannak különböző finomítások, lehet jobb egy rezisztív egy kapacitívnál, és fordítva is. És azért a tudás is számít, pl N900 vs. Corby...
Jó vicc
-
Stimpy001
aktív tag
Ez mikori hír? Csak mert az Apple pont tegnap mutatta be pont ugyanezt a HDR fotózást.
-
Lotusomega
senior tag
Szebb nő nem votl a Nokiánál?
Amúgy jó kis alkalmazásoknak tűnnek. Már csak egy N900 kell..Keldor papa: nem mindenki dob el elvből egy telefont mert rezisztív a kijelzője, attól hogy kapacitív kijelzős a telefon még nem lesz jó, nekem legalábbis abszolút nem hiányzik a kapacitív kijelző, haverom si csak szív vele.
-
FRENK1988
veterán
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
Egyel több ok, hogy beújítsak egy N900-at
-
DeltaPower
addikt
HDRes mahináció hatékonynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Star Trek
- Lexus, Toyota topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest