- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Igen ezt én sem értem, tengap még leselejtezik mert jön az n9, most meg fenn akarják tartani ilyen HDR cumóval akkor találják már el hogy mivan?

Keldor papa: Ismerősöm 3-4 napja vett egyet 140k-ért.
és még monták a mobil shopba is h az az egy volt már csak, mégpedig ez speedshop volt, szóval kevés van nagyon és az is drága.
Amerika nem itt van... -
Még mindig kitartok amellett, hogy ez a következő telefonom.
A Maemora is alapból sok okosság van (persze nem egy Android, vagy iOs, vagy Symbi, de azért van múltja a tableteken), és a Meego is gond nélkül megy..
Bőven elég lesz nekem még évekig, amit tud a cucc. -
dani54
tag
Én ezt most nem értem. A nokia akkor támogatja még az N900-at/Maemo-t, vagy nem? Szívesen újítanék egy N900-at, ha nem azok a hírek repkednének, hogy a Meego miatt nem fognak törődni az N900-zal. Valakinek ötlet?
A rezisztív/kapacitív képernyő vitára én is azt mondom, hogy nem lehet egyértelműen szavazni. Vannak különböző finomítások, lehet jobb egy rezisztív egy kapacitívnál, és fordítva is. És azért a tudás is számít, pl N900 vs. Corby...
Jó vicc 
-
Stimpy001
aktív tag
Ez mikori hír? Csak mert az Apple pont tegnap mutatta be pont ugyanezt a HDR fotózást.
-
Lotusomega
senior tag
Szebb nő nem votl a Nokiánál?

Amúgy jó kis alkalmazásoknak tűnnek. Már csak egy N900 kell..Keldor papa: nem mindenki dob el elvből egy telefont mert rezisztív a kijelzője, attól hogy kapacitív kijelzős a telefon még nem lesz jó, nekem legalábbis abszolút nem hiányzik a kapacitív kijelző, haverom si csak szív vele.
-
FRENK1988
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
Egyel több ok, hogy beújítsak egy N900-at

-
DeltaPower
addikt
HDRes mahináció hatékonynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OLED monitor topic
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó vicc