- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Igen ezt én sem értem, tengap még leselejtezik mert jön az n9, most meg fenn akarják tartani ilyen HDR cumóval akkor találják már el hogy mivan?
Keldor papa: Ismerősöm 3-4 napja vett egyet 140k-ért.
és még monták a mobil shopba is h az az egy volt már csak, mégpedig ez speedshop volt, szóval kevés van nagyon és az is drága.
Amerika nem itt van... -
Még mindig kitartok amellett, hogy ez a következő telefonom.
A Maemora is alapból sok okosság van (persze nem egy Android, vagy iOs, vagy Symbi, de azért van múltja a tableteken), és a Meego is gond nélkül megy..
Bőven elég lesz nekem még évekig, amit tud a cucc. -
dani54
tag
Én ezt most nem értem. A nokia akkor támogatja még az N900-at/Maemo-t, vagy nem? Szívesen újítanék egy N900-at, ha nem azok a hírek repkednének, hogy a Meego miatt nem fognak törődni az N900-zal. Valakinek ötlet?
A rezisztív/kapacitív képernyő vitára én is azt mondom, hogy nem lehet egyértelműen szavazni. Vannak különböző finomítások, lehet jobb egy rezisztív egy kapacitívnál, és fordítva is. És azért a tudás is számít, pl N900 vs. Corby...
Jó vicc
-
Stimpy001
aktív tag
Ez mikori hír? Csak mert az Apple pont tegnap mutatta be pont ugyanezt a HDR fotózást.
-
Lotusomega
senior tag
Szebb nő nem votl a Nokiánál?
Amúgy jó kis alkalmazásoknak tűnnek. Már csak egy N900 kell..Keldor papa: nem mindenki dob el elvből egy telefont mert rezisztív a kijelzője, attól hogy kapacitív kijelzős a telefon még nem lesz jó, nekem legalábbis abszolút nem hiányzik a kapacitív kijelző, haverom si csak szív vele.
-
FRENK1988
veterán
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
Egyel több ok, hogy beújítsak egy N900-at
-
DeltaPower
addikt
HDRes mahináció hatékonynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest