- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
#06658560 #32 üzenetére
Nem mondtam, hogy egy GTX kivált egy Quadro-t, nem hasonlítottam hozzá. Két különböző felhasználási terület. A saját területükön mind a 2-2 kártya megállja a helyét, ennél "próbb" nem kell. Te kérdőjelezted meg, hogy ezek elég jók-e, ez alapján inkább te nem tudsz semmit a teljesítményükről.
Amúgy lehet bele GF GT-t és 4870-et konfigolni, nem tudom, hogy te mit nézel.. Quadro-t meg a többit veszel bele külön, 2 perc beletenni és édes mindegy, hogy a gépben érkezik-e vagy egy külön dobozban. Ha nem tudod beletenni, az azért elég ciki.
-
Jhonny06
veterán
Amit mondani szerettem volna az az, hogy tökéletesen sosem skálázódnak ezek az értékek, tehát hiába számolod ki, hogy ennyi és ennyi FPS lenne, az sosem lesz a valóságban annyi. Másrészt ez a szigorú 60FPS-es ragaszkodás nyilván nem fog megengedni a jövőben sem egy diavetítést, a keynote-on se láttunk semmi ilyesmit, pedig volt bőven mozgóképes demó.
-
Jhonny06
veterán
Ez teljesen ugyanaz a dolog, amikor sírnak a Winesek (az vagyok, még mielőtt.. csak én nem sírok), hogy az Apple cuccokat ilyen áron miért nem a legerősebb hardverekkel szállítják. Azért, édes drága bogaraim, mert jól optimalizált OS-hez elég a közepes is. Lehet csúcs konfigod, ami eltűnik menet közben.
Körülbelül ez vonatkozik a cikkben leírtakhoz. Az Apple átlagosan biztosítja a 60FPS-t a tartalmakhoz, minden pöccre indul, ennél minek több?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest