- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Itt van az asztalomon egy fekete N73, egy ezüst N73, egy ezüst N82, egy fekete N95 8MB és végre itt az N8-is, ez utóbbi sötétszürke. Szóval ismerem mindet és használom is az utolsó hármat. Valóban az N95 8MB multimédiában erősebb mint az N82, de utóbbinak a kamerája sokkal jobb. Az N8-at viszont semi nem übereli jelenleg.
-
borob
tag
legtöbb nokia okostelefonhoz van isync driver, lassan két éves 5800mhoz is volt már megjelenéskor.
itunessal kapcs azt nem értem, hogyha az itunes library külső programoknak amúgy elérhető, tehát a teljes music library, playlistek, adatok, mp3ak elérési útja, stb, akkor miért nem tudják implementálni külső programmal a zene szinkronizációt?
mert az addig oké, hogy maga az itunes nem működik együtt más gyártók eszközeivel, de ez így teljesen járható út lenne, sztem... vagy erre is van szabályozás? -
Tomcat
őstag
De jó egy képen látni végre a leendő N8-amat a mostani N82-mmel egy képen.
-
Nem is tudtam, hogy terveznek ilyet. USB OTG, most ez... ez egy "kapcsolat-mester" telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest