Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jégkokó
veterán
Nemrég találtam a környéken 2 nyitott wlan hálót jó erős jelerősséggel, és gyorsan ki is próbáltam a youtubet, hát meg kell mondjam nagyon durva. Tisztára ugy játsza le mint a gépen. Apropó nem tudja vki megmondani, hogy tudnom megállapítani a wlan kapcsolat sebességét?
-
válasz
Nokia......
üzenetére
tudom, eddig csak passzívan olvasgattam, de N82 vásárlása melett döntöttem, így aktív tagja lettem a témának, és remélem nemsokára aktív N82 user leszek
-
dag
tag
Egész pontosan a navigomb alatt egy pici pont, egyszerűen lejött róla 1 helyen (pontban) ez az ezüstös festék és ezek szerint átlátszó műanyag lehet alatta vagy nemtudom de ott úgy világít most mint a gombok alatt. Sajna nemtom lefényképeni, esetleg máskor ha nagyon fontos egyébként a teló Made in Finland eredeti Nokia 2év garis.
-
hdman
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
köszi szépen!
-
Nokia......
tag
Amúgy jó az N82 okos és szép

-
Jégkokó
veterán
Nemrég letöltöttem vmi ngage es cuccot a telefonomra és eltünt a főmenüben lévő ikonja és átkerült az alkalmazásokhoz. Amugy nagyon könnyen talál wlan hálót, és pillanatok alatt leszedte a 7 megás filet.
-
silentkiller
senior tag
Csak ma, csak most
mindnekinek ment a pü PanoMan ügyben. -
-
Senhi
aktív tag
válasz
silentkiller
üzenetére
Én is megköszönném azt a linket

-
hdman
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
ha ráérsz,nekem is átdobnád priviben
köszi

-
dag
tag
Vigyázzatok ne hogy lepattogjon a gomboknál a ház festése, mert ha valahol elpattan, akkor ott is világítani fog fehéren
Marhajó egyébként... Erre most mit mondjak? Ja és úgy pattogott le hogy vigyáztam a mobilra, nemtudom hogy sikerült neki... Nembaj több fény van 
-
válasz
silentkiller
üzenetére
köszi, bocsi, hogy nyíltan kértem, de csak lelkes újonc vagyok, nem tudok minden szabályt
-
válasz
silentkiller
üzenetére
megosztod velük a linket? (vagy a működő panomant?) légyszíí

-
silentkiller
senior tag
Nem a töréssel van a baj (az van) hanem a szignózással
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem most újra működik a PanoMan-om, a 3.0.4-es verzió sehogysem működött, aztán találtam egy eldugott orosz oldalon egy ugyan olyat, ugyan azzal a verzióval, azzal már jó. Lehet, hogy mindenki egy helyről szedte le a hibás PanoMan-t (ergo "klónozták") és azért csíkozott elmentéskor rengeteg N82-esen az új firmware-el...
-
megjelent a panoman 3.0 hír itt márcsak a törés hiányzik, mert 2500pénzért akarják adni...
-
gerii
addikt
újraindult a telóm és megjelent a készenléti képernyőn a wlan keresés alatt egy flickr -es sor, amit nem tudom hogy lehetne leszedni onnan
valakinek van vmi ötlete? -
*Ropi*
félisten
válasz
silentkiller
üzenetére
Ja, hogy...Olyan rég volt már...Nem emlékeztem rá, azóta nem piszkáltam.

-
ent
őstag
evribádi thx

-
ent
őstag
válasz
zebulon007
üzenetére
Garmint mivel vetted rá, hogy lássa beépített GPs-t?

Többiek: vki nem tudna adni egy linket ahol fent van a magyar használati utasítás?

-
hdman
őstag
Srácok,ezt nézzétek meg, besz....tok!

-
gerii
addikt
válasz
zebulon007
üzenetére
beállítás>telefon>hálózat>kettős módot gsm-re
a maps-et úgy is használhatod hogy letöltöd a térképeket a telóra, és úgy navigálsz, viszont a hangos naviért fizetni kell. de lehet hogy a sima navigálásért is. én a garmint használom, és az is megfelel, bár hosszabb úton még nem voltam vele
-
zebulon007
tag
Garmin problem megoldva, végre!!!

A 3g-t hol tudom kilőni, mert nekem is megy??
-
Jégkokó
veterán
Kipróbáltam ezt a garmint, de akármit csiálok nem találja meg a gps t, pedig a nokia maps végig tudta mutatni az utvonalamat ahol éppebn jártam .

-
zebulon007
tag
Én egy percig sem vaciláltam a fehér ill. ezüst verzión, mert nekem nem igazán tetszett, viszont feketében ez nagyon odavág sztem!!!
-
Enjoy
addikt
válasz
zebulon007
üzenetére
Sziasztok, ma estétől újra gépközelben vagyok.
Először is üdv a klubban.
PÜ ment vissza a linkekkel. -
StoneBridge
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
A Nokia Maps-al nekem is meggyűlt a bajom, de a Garmin féle navigáció tényleg nem rossz. Gyors, érthető, ingyenes.
A girószkopos dolog meg tényleg elég idegesítő. Túl érzékeny lett amióta az új szoft van a telomon. Jópofa odlog lenne, ha értelmesen működne, addig asszem elleszek nélküle és kikapcsolom.
-
Jégkokó
veterán
Na ma megvettem a telefont fehér kivitelbe, külsőleg nincsen vele semmi bajom, minden tökéletesen illeszkedik. De a giroszkóp néha magátiol rakosgassa a kijelzőt egyik illetve másik irányba, pedig én meg se mozdítom a másik az, hogy vmiért nem eszi meg a régi micro sd kártyámat ami a 6233 ban volt, meg van a kijelzőn egy picike kis pixelhiba. De remélem ez majd eltünik, mint az lcd monitoromnál is eltünt kis idő mulva. Meg a navigációt se értem még igazábol az útvonaltervezéshez vmi oldalra fel akar menni amit én nem engedek és nem megy tovább.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
*** Megvan. A WLAN keresés be volt kapcsolva, és 5 percenként kereste. Az a 4 kis kocka jelezte, hogy állandó keresés alatt van 5 percenként. Grrrr...

MOD: köszi joey!
-
joey04
titán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Én sokat netezek nekem nagyon kell a 3G meg a HSDPA!

Képet a jónevű Screenshot progival lopok, Nokiaprogramokon fentvan, a 3.03 a legújabb a feltöltések szerint.Nekem a 3.01 van de mint látod az is megy szépen.
-
StoneBridge
senior tag
Hát, azt hiszem nem fogom használni. Nem is értem miért jó a 3G - szakadozik a vonal, meríti ezerrel az akksit...

A jobb oldalon a töltés jelző alatt nekem van 4 kis kocka, ami valamit jelezni akar, de rá nem jövök, hogy mi az...

MOD: Hogy "print screen-eled" a teló kijelzőjét?
-
joey04
titán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Az akksi lényegesen tovább bírja ha kilövöd a 3G-t!
Milyen kis kockákra gondolsz?

-
StoneBridge
senior tag
Mi a franc lehet az akku töltöttségjelzése alatt az a 4 darab kiskocka?
Eddig nem sikerült rájönnöm.
3G hálózatot ti használtok? Ha ki van kapcsolva, akkor azon kívül, hogy nem 3G hálózaton lesz, befolyásol valami mást is?
-
palm treo 75
tag
Ez kár hogy nem lehetett benne olyan zenelejátszó mármint a gombok kapcsán az n96 ez meglessz

-
gerii
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
nekem is fekete volt az előzőm, és gondolkoztam is rajta hogy kéne más színben keresni valami telót, de az ezüst elég gagyi hatást kelt nekem, nem tetszik ahogy a fény megtörik az előlapján, ami helyenként domború. feketében nem látszik az ilyen domborúság, ezért ez tetszik jobban

-
Router
őstag
#3124 -> erre senki?

-
legiaap
félisten
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ha fémből lenne akkor nem gondolkoznék, hogy megvegyem-e...de nem abból van. Kissé bucsús feeling.
Nekem rengeteg fekete telóm volt így maradok annál. Elegáns. -
legiaap
félisten
válasz
StoneBridge
üzenetére
Baszki...már mindehol feketét látok...

-
gerii
addikt
akit érdekel lehet kapni xxl-ben fehéret 2 év garival, legalábbis a neten ki van írva
-
gerii
addikt
nekem se csinál ilyet
viszont a menü gomb alatt a számgombok takarófedele nyikorog, és elég szépen be is lehet nyomni a bal oldalt
-
joey04
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Nyöszörög szegény de több nem történik.
-
Senhi
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Nekem nem nyomódik be, mind1 mennyire erőltetem.
-
joey04
titán
válasz
silentkiller
üzenetére
Ajándék volt!

-
zebulon007
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Sziasztok! Szerintetek miért nem megy a Garmin?? Föltettem a 4.10.60-as verziót,miután föltelepítette és próbálnék belépni a Garmios kezdőképet meglátom és azután kiugrik a menübe, sőt mostmár csak annyit csinál ha rákattintok h ugrik egyet a menü! A 4.10.80-assal is ugyanezt csinálja! Lehet h a Nokia Maps bezavarja? vagy nem tudom..ÜDv!
-
legiaap
félisten
válasz
silentkiller
üzenetére
-
legiaap
félisten
Csorog a nyálam: [link]
Hogy miért nem lehet már kapni gyári garisan...én megőrülök. -
hdman
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
hmmm,ez érdekes, nekem még soha nem csinált ilyet...
joey20: Miylen SE fülest vettél? Én HPM 70-ben vagy HPM 82-ben gondolkodom...
Szegény Sennheiserem kezd szétmenni
-
joey04
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Uhh...nálam is nyöszörög a jobb oldal de ilyet azért nem produkál!
Füleshez: én is szeretem ha erőteljesek a mély hangok egy bizonyos mértékig a minőség rovására akár.ezért vettem ezt a Sony fülest ami gyárilag így van belőve és a telón is a mélyhangkiemelést választom,igy aztán dübörög rendesen,néha már sok is!
-
kapcs-ford
őstag
Nektek benyomódik jobb felső gomb ha felette a kijelző alatt és a gomb között megnyomjátok enyhén?
-
extra dry
csendes tag
-
extra dry
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
huh, köszi. (persze genyó dolog annak szurkolni, h más ne vehesse meg annyiért, tudom, de nagyon rosszul esett volna, ha két napon múlt volna, hogy feleannyiért vehessem meg... pláne azok után, hogy hetekig háborúztam a Pannonnal, hogy legyenek szívesek valami értékelhető kedvezményt adni a telóra.)
-
Router
őstag
Hajajj, a minap feltettem pár programot és az alkalmazások nevű mappában levő videómegosztó(?) neve oroszra változott és a belle levő menü is ciril betűs + a galériában az opcióknál is eloroszosodott a neve

Na erre mondjatok valamit!
-
extra dry
csendes tag
egyébként meg akkor pedig helló, mindenki, múlt héten léptem be a klubba. (geri, én voltam az XXL-ben, aki ezüstöt vett, amikor te a feketét, azon agyaltam magamban, h ha feketét veszel, biztos, h meg fogsz jelenni itt a fórumban, akárki is legyél
)az elejétől olvasom a topikot, már rég kinéztem ezt a telefont, csak vártam, h 80 környékére kerüljön az ára. aztán végleg szétment az előző telefonom (6230, 4 évig húzta!), úgyhogy már megvettem volna bármennyiért, de ugye pont akkor fogyott el a gyári garis az égvilágon mindenhonnan... múlt hétig hallgattam, ahogy hitegetnek a boltokban, aztán amikor megint bemondták, hogy "talán jövő hét", boltba el, első kezem ügyébe kerülőt elhoz.
első tapasztalatok:
+ az összképem az, hogy már nagyon régóta kellett volna egy ilyen teló. nekem is, konkrétan, meg a piacon sem értem, miért nem volt eddig. félelmetesen könnyű megszokni, hogy miket tud, és utána nagyon nehéz megérteni, hogy eddig a többi telefon miért nem tudta. (n95 dizájn nekem nem jött be.)
+ szerintem normál, saját fülessel teljesen rendben van a zenelejátszó (inkább magasban gyenge, a mélyek tiszták, még ha nem is túl erősek)
+ a vaku zseniális
+ a sports tracker az egyik legfaszább dolog, amit mobilra ki lehetett találni (mondjuk úgy irtja az akkut, h büntetni kéne)negatívumok:
- butatelefonról váltva az akkuidő elmondhatatlanul döbbenetes
- a beépített böngésző szerintem egy trágyadomb, nem bírom megszokni (opera mini megoldja a dolgot)
- nem volt még symbianos telóm, tudtam, hogy szokni kell majd a menürendszert, de sima nokiák után nagyon logikátlan és fárasztó, hogy egyes beállításokat honnan kell előszedni hány gombnyomással
- konkrétan lehetetlen egy kézzel sms-t írni. a billentyűk magukban is picik/furák/közel vannak, de az szokhatónak tűnik, viszont egy kézzel egyszerűen nem tudok ráfogni a legalsó billentyűkre.jaés egyébként made by nokia, hongkongi darab, de szerintem rendben van. fürödtem vele homokban (önszántamon kívül), képernyő alatt kosz sehol. navigomb oké, recsegés nincs. kop-kop-kop.
dry
-
-
extra dry
csendes tag
sziasztok,
tegnap budapesten több Pannon-plakátot is láttam messziről, autóból, amin N82 szerepelt és a 49 990,- forintos ár... mondjátok, hogy az csak kezdőrészlet, most vettem egyet
Pannon-honlapon csekkoltam, ott még 99 990,-ért van. -
gerii
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
én ki se bontottam a saját fülesét.
nekem CX300 van, ami elvileg 95%-ban ugyanaz mint a 400, és nekem sincs sok mélyhangom a telóval. ezért is csináltam egy saját hangképet az EQ-ban, azzal már jobb egy kicsit, de a gépemtől messze elmarad... azon nem tudom sokáig maxon halggatni a zenét. -
StoneBridge
senior tag
Kipróbálnám, csak fejhallgatóm nincsen.

Utazás közben szeretek zenélgetni, azért van a jó füles. Tévedés ne essék, nem azt mondtam, hogy rossz a mély, csak annyira nem ütős, dübörgős, mint a W810-em esetén MegaBass funkcióval ellátva. Viszont gyönyörűen, tisztán kiadja a hangokat a Seni.Router: én itt vettem, elég jó áron vannak [link]
-
Router
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Próbáld ki egy korrektebb fejhallgatóval, ne fülhallgatóval mert azokból nem is jön ki normálisan a mély. Az én sennheiseremből dübörög rendesen.
MOD: hol lehet legolcsóbban értelmes füleseket kapni?
-
StoneBridge
senior tag
A telefon gombjai nekem nem okoztak problémát (mérete, nyomáspontjuk, stb).
Egyetlen nagyon idegesítő dolog számomra, hogy eszméletlen gyorsan lemerül. 1 nap... szóval naponta tölteni nem lesz valami nagyon felemelő érzés. Ráadásul a lemerülése előtt rövid idővel szól, hogy merülget és szüksége van áramforrásra. -
legiaap
félisten
válasz
StoneBridge
üzenetére
Akkor vegyél agybadugósat...
-
-
Router
őstag
Ki milyen fülhallgatót használ a telójához ami elérhető árban van?
Most próbáltam ki az itthoni sennheiser eH150-emmel és valami eszeveszettmódon szól. Dübörög ahogy kell és iszonyat hangos. Nem vártam tőle ennyit és nagyon meglepődtem mikor meghallottam, hogy hogy szól.

A gyári fülessel meg buszon már pl. alíg hallok valamit.
Amúgy le a kalappal a teló előtt!!! Régóta ez az első nokiám amivel 100%-osan meg vagyok elégedve pár fagyást leszámítva.

-
gerii
addikt
válasz
silentkiller
üzenetére
jaja
15 perc alatt végigmentem
viszont a tuningautókat nem néztem meg.
-
gerii
addikt
csináltam pár képet:
-
-
hdman
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Látom nem csak nekem fordítja meg néha

-
gerii
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
csak nem fog meghülyülni
amúgy kipróbáltam fejjel lefelé fotózni, és akkor is helyesen menti el
-
gerii
addikt
hmm, felfedeztem egy számomra új dolgot: a képet automatikusan úgy menti el ahogy a telóval fényképeztünk, szóval az álló képeket állónak menti el, így később nem kell átforgatni őket. hasznos ez a giroszkóp

-
dag
tag
Jah nagyon érzékeny a teló külső sérülésre, mármint én nemtudom hogyan de egy helyen lepattant a festék pedig 1x nem dobtam le ilyesmi és vigyáztam rá, nem is értem hogyan
és ott ahol lepattogzott, ott most szépen sötétben világít
legalább új dizájn 
-
dag
tag
Az Új soft nem okoz semmi gondot? Nekem az eredeti van fent és gondolkodok egy frissítésen, a teló nehezen találja meg a wlant, vagyi a rejtett wlan -t ami le van kulcsal védve (legalábbis az itthonit) egyszer megtalálja, egyszer nem mikor milyen napja van
ebben nem javítottak valamit? vagy van valami érdemleges amiért érdemes frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hanem a hozzászólások száma is
mindnekinek ment a pü PanoMan ügyben.

köszi 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)