Hirdetés
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
Frankeeboy
üzenetére
Dettó nagyon durva az n85 képe.
A g810emnek baromi szép a kép de amelett hát igen nem mutogatnám róla a képeket.... -
Poci3
tag
válasz
Frankeeboy
üzenetére
Ha szemezel vele, akkor szívesen felajánlok egyet: http://prohardver.hu/apro/nokia_e66_nokia_2_ev_garancia_alig_hasznalt_elado/friss.html
-
Frankeeboy
csendes tag
Igen,bár megmondom őszintén h heti váltásban mennek a telcsik,és nagyon szemezek egy E66-al,mert nem kamerázok annyit.
Mod: tegnap összehasonlítottam egy N85össel(besegítek egy telefonosboltban) és hát..az N85 kijelzőjének a színeitől dobtam egy hátast
gyönyörű.egy bajom van vele,h azon is érezni h lötyög egy csöppet a fedlapja..1 nap után az agyamramenne
nameg még elég drága.. -
balu333
tag
válasz
Frankeeboy
üzenetére
Szia! Köszi szépen az eddigi infokat. Várjuk a további észrevételeidet a teloval kapcsolatban! Ezekszerint még szoft gondjai vannak, de általában első szériásoknak mindig van. Gondolom azért így első benyomásra megvagy elégedve a készülékkel nem?
Bog: személy szerint már eléggé várom a tesztedet, kiváncsi leszek a véleményedre, ezekszerint holnap minden(ki)derűl!
-
Frankeeboy
csendes tag
Sorry h külön válaszolgatok,most kezdem használgatni a fórumot.Az enyém ezüst színű,Ehhez adnak piros,fehér és barna hátlapot,ami magától beállítja a színét.ugyanakkor Teis betudsz állítani sjaát témát tetszés szerint,de ha utána rárakod mondjuk a fehér hátlapot,akkor ugyanugy átállítja fehérre,és utána tudod megint beállítani a saját témát,amit te szeretnél.A Gombok nagyon jól kezelhetőek.
-
-
Frankeeboy
csendes tag
Sziasztok!Neharagudjatok,a héten elment a netem.Ha felvesztek msnre küldök szívessen a telóval készült képekből.A Navigomb kiválóan használható,ugyanakkor pár érdekes dolgot tapasztaltam : Garmin megy,egyszercsak elmegy a háttérvilágítás,utána ha kilépek a programból van újra.Másik : Van h a "szoftver beokádik",és a zenelejátszóba még betudok lépni,de onnan tovább sehova,tehát összes szám iesmi már nem jön be,csak újraindítás után.Illetve van,h a görgő,a navigomb ,,ipodos" funkciója is leáll,és ujraindítás után hajlandó müködni.A füles ugyanaz,mint ami az N95 8Gb-hez is adnak,csak fehér színben. Az enyémnek ezüst az előlapja,illetve valószínű h mostmár nemsokára csak volt,mert akármien jó,megcsapott az újjítás szele.

-
Atuss01
csendes tag
[link] ->már le is másolták... durvák ezek a kínaiak...
-
tuzpenge
addikt
Akinek van már ilyen telója az leírhatná hogy bekapcsolás után mennyi a teló szabad ramja ami a progik futtatására szolgál.
Ezt egy egyszerü taskmanagerrel megnézheti. -
dddd4
tag
nem rossz, csak túl vékony
-
Atuss01
csendes tag
Ja és az Ngage játékokról is írhatnál! köszi jó reggelt

-
Poci3
tag
Ja megtaláltam, csak kép nincs róla....
-
Poci3
tag
Lehet, hogy én vagyok egy kicsit gyenge felfogású, de az egyértelműség kedvéért: van tehát Vászonfehér halvány és Fóka szürke? Még a vászonfehért el tudom képzelni, de a fókaszürke... Tehát egy szürke árnyalata de sötétebb, vagy világosabb? A Nokia.hu-n nem találtam a színtípusokra utaló dolgokat.
-
jackkkk
tag
válasz
Frankeeboy
üzenetére
hello
- engem is érdekelne pár foto ha lehet ékszakai is kiváncsi vgayok mit tud a dupla led.
- meg az fm transzmitter érdekelne mennyire müködik jól.
- kihangosítva h szól a kicsike?én tuti ilyet foogk venni ha a teszt is jó lesz róla, de várok karácsonyig addig úgyis le megy 80 alá az ára.
-
balu333
tag
2. kérdésre a válasz forrás www.nokia.hu
Színek és borítók
Választható színek: - Vászonfehér halvány tenger kékkel/eszpresszó barnával/olíva zölddel kombinálva - Fóka szürke eszpresszó barnával/korál vörössel/fehérrel kombinálva
Cserélhető Xpress-on™ okosborítók
Tehát mindkét színben kapható, csak a hátlapok mások hozzá -
Poci3
tag
válasz
Frankeeboy
üzenetére
1. Én a gombokra és a Navi Wheel-re lennék nagyon kiváncsi (mennyire könnyű kezelni, milyen a nyomáspontja. Pl. az N82-est egyszerűen nem tudtam megszokni, annyira kicsik és vékonyak voltak a gombok rajta. Ennél a telónál is van 5 db. olyan kicsi vékony gomb).
2. A másik, hogy pontosan milyen az eleje: fehér vagy ezüst színű?
3. Kíváncsi lennék még a gyorsaságra. A kérdésem még, hogy lehet-e sötét szürke hátlapot rárakni ugyanakkor zöld színű menüt beállítani.
Köszi
-
balu333
tag
válasz
Frankeeboy
üzenetére
Szia! Mint ahogy Atuss01 is irta, engem is érdekelne pár fotó amit a teloval csinálsz! Meg persze egy apró "teszt" . Elöszőr énis N82-öt akartam, venni csak a gombsora riasztott el tőle.Láttam még nyáron hogy megfog jelenni ez a készülék, úgyhogy sztem érdemes volt várni. Kicsit lejjebb megy az ára akkor énis veszek egy ilyet, addigis gratula a készülékhez! Headset viszont érdekelne még, hogy milyen az mp3 rajta és a kihangositó.
-
Atuss01
csendes tag
Frankeeboy( bocs ha rosszul irtam) IGEN! kell minden! képek a telorol képek az 5Mp es kamerával meg egy rövid teszt amig nincs mobilarénás!!! lehetőleg holnapra
bár már a most is késő
hétfőn lehet az első utam a gsm-be vezet
-
Frankeeboy
csendes tag
Sziasztok! Nah tegnap megvettem a picikét,89 ezer pénzért,2 év Nokia Garival.Eddig tartottam,hogy az N82 a legjobb Nokia amit kiadtak,De most ez lett az,a Xenon vaku hiányának ellenére.Az enyémnek ezüst az eleje,jól néz ki,bár a fehér hátlap helyett elfogadtam volna egy az előlaphoz hasonló színűt
Majdcsak kiadják.Gyors,a Garmin xt 5 szuperül megy rajta,hamar talál müholdakat.Ha valakinek van kérdése nyugodtan kérdezzetek,megnézem,ill megpróbálok válaszolni.Jah és én csak kinézetre rendeltem,ugyhogy meglepődtem a 4gigás microsd,és a fehér irányítós-átalakítós headset láttán
Üdv! -
Atuss01
csendes tag
Színek és borítók
Választható színek: - Vászonfehér halvány tenger kékkel/eszpresszó barnával/olíva zölddel kombinálva - Fóka szürke eszpresszó barnával/korál vörössel/fehérrel kombinálva
Cserélhető Xpress-on™ okosborítók -
Atuss01
csendes tag
TESZTET AKAROOOOK!!!!!! amugy 90kezdő az nem rossz ár
)))))))) -
tween
őstag
-
Mamuska
őstag
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Hoppá azt viszont elfelejtettük, hogy ehhez adnak még pluszban 2db fosszínű hátlapot. Ezzel biztos a kisiskolások pénzére hajtanak.
-
balu333
tag
Sziasztok, na végre kapható az N79 és egész jó áron. Lassan akkor Bogék is tesztelik a készüléket, kíváncsi leszek a véleményükre.
[link] -
leviske
veterán
Biztos én vagyok a tapló, de egyáltalán az N78-at már kapni??? Legalább ebbe a "telefon f.sásba" ne követnék a Samsungot... főként úgy, hogy a legtöbb esetben már figyelembe sem veszik az elődöt, csak úgy random megjelenik.

Bár biztos én látom rosszul...

(#44) AMD Power: egyetértek...

-
balu333
tag
Kicsit drága m,ég, de megy ez lejjebb is!
[link] -
Bisset
csendes tag
Személy szerint nekem nagyon bejön ez a formaterv!
Én is mint többen a Xenon vakut hiányolom ,amit viszont az üzemidő megnövelése érdekében hagytak ki.Csak azt szeretném tudni hogy ez a gép most a zenére vagy a fotókra összpontosít inkább???
Mert nekem igazán akkor jönne be nagyon, ha olyan képeket készítene mint az n82(érthető módon nem rossz fényviszonyok között) de produkálhatna valami jobb minőséget mind fotó,mind a videó táján mint a Nokia 6120c-m.
de nagyon várom már az első teszteket!!Ha minden pozitív én erre pályázom..

-
bt infó
tag
a nokia annyi ugyanojan tudású telefont csinál h azt érzi az ember megáltak a fejlődésbe
-
Victor-y
aktív tag
Tényleg szép telefon, főleg fehérben. Nemtom mi bajotok az új s60 Nokiákkal, egyre jobban néznek ki és kisebbek is, ráadásul 1-2 újítás azért van bennük. Én is épp arra várok, hogy legyen már egy elfogadható vékonyságú és méretű, nem mellesleg viszonylag egyedi dizájnnal felvértezett candybar s60 Nokia, hát sztem itt van.
ui.: külseje pedig nem semmitmondó, hanem minimalstyle, ami azért nem mind1.
-
rhonin
senior tag
Szintem ennek a hátlap-előlap cserélgetésnek akkor lenne értelme ha nem jönne elő a recsegés-ropogás és változtatható lenne a gombok megvilágítása. Na akkor mindenki variálhatná a telefonját.
Amúgy faja kis telefon csak kicsit drága lesz.
-
AMD Power
titán
Miért kell erőltetni ezt a külsőt? 1x semmilyen. Csúnya semmit mondó.
-
amanoba
őstag
nekem igenis tetszik, bejön a fiatalos vonal,cserélhetö hátlap stb..
az már más kérdés,h ez a minöségre milyen hatással lesz.
már csak egy jo árra várunk!
-
AMD ehog
aktív tag
Valóban tiszta N82, de az újabb szoftver pozitívum, a Xenon vaku hiánya erős negatívum. Remélem nem jönnek megint divatba a randa cserélhető, lötyögő előlapok.
-
androcles
tag
Ritkán írok ilyet, de nekem nagyon is tetszik! Szerintem minden benne van, ami manapság elvárható egy jó mobiltól. Úgy látom, h. a gombjai is sokkal használhatóbbak, mint az N82-nek, a 3.5 csat. pedig praktikus helyen van, és a kijelző mérete is elégséges + optika védő és FM trans. Szóval ha lesz a Vodánál, lehet h. ilyet veszek!
-
Athos07
senior tag
Nah, pont kicsúsztam... szóval egy jó kis hands-on videó
-
Athos07
senior tag
Ha nem tetszik ez, akkor vegyél N82-t... mindenki másnak ott, a M/C

De most tényleg - minden Nokia-bemutatót csak így tudtok kezdeni: fúj ez ugyanaz ami eddig is volt csak randább...
Unalmas, és szánalmas (nem csak rád gondolok BossBoss). Az N82 bejelentése is tökugyanígy kezdődött... nem tudom, hogy kell-e emlékeztetnem a teszt címére...

-
BossBoss
őstag
Ezek a nokiák egyre rondábbak

-
<NewL>
addikt
ennyi!
thx skacok
-
Ezek a kis dudorok az oldalán borzalmasak a színekről nem is beszélve.

-
<NewL>
addikt
Jól mondta Saint_ kolléga az előző nokiás hirben,tisztára a fiatalabb korosztályra van már kiélezve az N széria. Egyáltalán nem tetszik,azok a szinek meg.

-
plus44
veterán
ez negyon teccik de majd elválik hogy valójában milyen és ahogy mondták már többen a gombok

-
Jadro
veterán
Ez nem néz ki olyan rosszul. Kíváncsi leszek a gombokra használat közben.
-
student
őstag
85k huf adók meg minden szar nélkül szal gondolom 100k-val fog inditani..
-
student
őstag
mi az hogy fm adó és mire jo az?
amugy eddig 6220-ra tartogattam a zsét de ez most ugy néz ki alázza bár többe is kerül
-
Bazsó
tag
Nem nézz ki rossz telefonnak

-
dragontiger
tag
teccik,nagyon teccik

-
HardSanyeee
őstag
a tudása nagyon korrekt, de design-ban valahogy nem tud újat mutatni a Nokia
tiszta N82

-
Kickass
őstag
jönnek a tucat Symbi Nokiák, ami nem is lenne baj ha az áruk nem az egeket verné, és tudásban is különböznének kicsit nem csak kialakításban
-
legiaap
félisten
A telefon tetején mi az az elhúzható gomb szerűség?
-
No-kia
addikt
most a nokia ugye nem SE-t játszik? már nem tudom hanadik ugyan azzal a tudással kiadott teló
remélem a tube-on kívül lesz vmi nagyon nagy újítás, hajrá

-
Dr.Anonymus
addikt
ez a hátlap csere nagyon gagyi
de a gombok legalább normálisak nem úgy mint az n82-n...
azon el lehet gondolkodni hogy az n82 fix hátlappal ilyen sz@r összeszerelési minőséggel került forgalomba... akkor ezen vajon a cserélhető hátlap mennyire fog fixen állni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
coyote55
őstag
A színek között szerepel a "fejér"
Az mondjuk megyében jó, de telefonszínnek?
Ja, meg a rizsszem méretű, fazonú gombok
-
Domino14
csendes tag
Úhhh..szerintem naon ott van
. Kicsit lehetne olcsóbb is
. De még így is naon jó tella....Szebb a N78nál szerintem
Kár h feketéről nincs kép...Ha van egyáltalán
-
Enjoy
addikt
Hivatalos videó: link

-
Stanley-B.
őstag
Szerintem ez a modell rendkívül sikeres lesz.
-
mark75
senior tag
Nekem ennél a modellnél sem jön be a külső
-
Jó ez a készülék, csak az a fránya "láttam már valahol" érzés ne kerülgetne ennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyönyörű.egy bajom van vele,h azon is érezni h lötyög egy csöppet a fedlapja..1 nap után az agyamramenne

szerintem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem a tube-on kívül lesz vmi nagyon nagy újítás, hajrá

. Kicsit lehetne olcsóbb is