Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
View 3D is ingyenes lesz ?
-
Ilyen widget van N900-ra is. Néha jól tud jönni.
-
MC Pite
veterán
-
jacis
nagyúr
Jó ötlet.
-
CS_D
senior tag
Na igen... A Belle előtti e-mail widget tökéletes volt. Annak kellett volna egy kis lekerekített háttér, és köszönjük szépen.
Amúgy hiába lehet sok home screent használni, én mégis minél kevesebbre törekszem, mert akkor már a gyors elérést az hátráltatja, hogy 3 képernyőt kell lapozni.
-
MC Pite
veterán
Mint minden új bellés widget... Persze a legpazarlóbb widget címet még mindig a levelező viszi nálam
Ugyanakkorák, de ugye egtérképnek hely kell, annak hogy lássam hogy meg kéne nyitnom a levelezőt annak meg marhára nem. Ez engem marhára idegesít - nem szeretem a több főképet.
3.08ból ez már legalább a negyedik letölthető kiadás - be kéne húzniuk, annán még nem az igazi pulse. -
CreMindES
csendes tag
Tök bocs, de még az android és a symbian előtt volt már ilyen widget formában elérhető térkép a Maemos Nokia N900-on. Ennyi....
Ettől függetlenül mint nokia tulajdonos örülök neki, és kész

-
Blyan
félisten
Jónak tűnik ez, de kíváncsi vagyok mennyire tép meg az akksit, mert ha csak a naviból indulok akkor az pár óra alatt lezabálja azt (jó, tény, hogy az állandóan nyomatja a kijelzőt is, itt azért normál kijelző használatot feltételezve nem így van, csak a gps aktív egyhuzamban).
-
deka10
senior tag
Én már felraktam a bellére és működik kb. két hete.
-
Tenoce
tag
Csak Bellan muxik.

De a screenshot mar N8-rol van, szoval a hivatalos Bella mar tenyleg az ajtoban van...

-
Itt mondod, hogy ezer éve elérhető egy funkció androidon, mások topikban, meg szidod, hogy milyen lassú akadozós sz@r.

Mellesleg egyáltalán nem mindegy, hogy widget, vagy LWP, ugyanis a widgetből tényleg nem takar ki semmi semmit, másrészt onnan elérhető a megosztás, és a térképszoftver is.
-
atike
nagyúr
Ez mekkora ötlet! Remélem más is át fogja venni...
-
amanoba
őstag
ez tetszik, mondjuk tuti beleharap az energiába...
létezik ilyen vagy hasonló a többi platformra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" jellel a végén... És nem a nokiára, mint rendszerre gondoltam. Ha aztmondom, hogy rendszer, a symbian mondd neked valamit? Tudod, amiről szó van most, hogy térképwidgetet kapott.