Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
az íróasztal dísze...csak ahhoz drága
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Inarus
addikt
Fú bakker... Szerintem gusztustalanul néz ki.
Remélem, valami konszolidáltabb változatban is visszaköszön ez a spec lista! -
szilagyiv
senior tag
válasz (An)Dante #21 üzenetére
T-Mobile világos bíbor? Tyőha. Eddig abban a tévedésben éltem, hogy az a ciklámen (az azonos nevű virágról ugye).
Végülis el lehetne nevezni minden színtónust egy virágról - mint ahogy a nyelvben használatos is - mint például az ibolya, vagy a rózsa... az utóbbi annyira pont nem jó.De ha egy mód van rá, én "kis meténg" színű heccetet kérnék vagy latinul "vinca minor".
És utálom magam, amiért a telefonom csak fekete és nem tulipán
-
törölt tag
áááá én nem veszek ilyent..... gondoljunk már bele! az előbbi cikkben(nem tom h 1-el előtti-e vagy sem, de ez nem lényeges most) 100 $-ért lehetett venni egy tablet-et!!!
és nem vmi egy magos, lassú akármit... -
MarQs
senior tag
Akkor lenne igazán tuti és egyben, akkor nézne ki tuti hülyén is a júzer ezzel, ha sztereóban is működne. Semmi kábel, csak két színes gubics a füleidnél.
Tuti kéne![ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
(An)Dante
őstag
A hír szövege szerint ugyebár fekete, fehér, ciánkék, zöld és fukszia árnyalatokban jelenik meg. Nézz rá a képre! A kék mellett milyen színű van? Fekete? Nem. Fehér? Nem. Zöld? Nem. ...akkor kizárásos alapon az a rózsaszínes tónus lehet a fukszia.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
ducsidu
senior tag
Az egyetlen bajom az,hogy simán kiesik bárkinek a füléből,és az utcán nem könnyű megtalálni.Amúgy jó.
-
tjb007
nagyúr
-
"kor igényeinek megfelelően NFC"
Tényleg ez lenne a kor igénye, vagy valaki ezt be akarja mesélni nekünk?
Egyébként egy kis kontroll nem ártana, ez a "felveszek minden hívást" ötlet nem annyira bejöhetsz.
“All nothings are not equal.”
-
LEFTHORSE1
őstag
A Microsoftnak mennyi köze van ehhez, csak a pénzük? Nekem tetszik, de annyit nem telefonálok hogy megérje
Cseberből vederbe
-
szilagyiv
senior tag
Háhh.. nekem is ez a szó ugrott be.
Viszont halványlila fintorom sincs milyen szín az a fukszia.Sajnos nekem nem jók ezek az agybanyomós fülesek, mert kiesnek a fülemből, és/vagy nagyon fáj a viseletük. A fül mögé tevős változatokból meg manapság nincs túlkínálat. Egyszer volt egy Plantronics Voyagerem, ami roppant kényelmes viselet volt, akár fejenállva is rajtam maradt - csak a hangjával volt valami bibi, ezért visszaküldtem.
-
tjb007
nagyúr
Kiegészítőgyártásból még mindig ötöst érdemel a Nokia.
-
hemaka
nagyúr
cuki
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
NoMagix
addikt
húú, hova fejlődött a technika!
szép darab és még az kezdő ára sem olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest