- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ugyan kényelmes tesóknak venni őket, de azért a kijelzőnél elég markáns különbségek vannak: méret, PPI, IPS vs. amoled, glance, GG2 vs. GG3. Plusz a 1520 bővíthető, a 930 nem, előbbi teljesen műanyag, utóbbi nem, előbbiben majdnem másfélszer akkora akku van és még lehet, hogy lehetne találni. A SoC, a felbontás és a szolgáltatások ugyanazok, de a fentiek alapján azért nem nevezném mini 1520-nak a 930-at. Sokaknak már az IPS vs. Amoled is vízválasztó, másoknak a storage, megint másoknak az üzemidő, egyeseket a nagyobb méret zavarhat stb. Szóval amennyi hasonlóság van, legalább annyi a különbség is végeredményben. Ja és a kamera is ugyanaz, az lemaradt.
-
HaZse
őstag
El kell fogadni és kész. Akinek nem tetszik, az vesz másikat. De droid fronton isd van pár telefon, amiben nincs SD bővíthetőség, mégis veszik őket. (Pld.: HTC ONE M7, Nexus 4-5, LG G2).
De ott már a kit kat-nál elő is jött a korlátozás az alkalmazások telepítésénél.
WP-nél viszont nincs ilyen dolog. Igaz, csak 8.1-nél jelent ez meg.
De én speciel teszek rá. Ha tetszik, akkor m egvbeszem és használom a gyengeségeivel együtt. Akinek meg fontos wp alatt az sd bővíthetőség, akkor talál olyat is. (L820, L630, stb.)
-
-
HaZse
őstag
Mert, ha lenne benne sd bővíthetőség, akkor az is egyszercsak elfogy. (A te elgondolásodból induiltam ki). Nekem L1020-asom van.
És még van rajta 16GB hely. Ha 1 GB zenét pakolok fel rá, az is elég sok. Nem hiszem, hogy ne lenne elég manapság 32GB. De még a L925-ösömön is volt vagy 6 GB szada hely. Persze játékot, filmet nem tárolok rajta, mert nem szeretek egérmozizni. Főleg így 40 évesen inkább kímélem is szemem.
Plusz nekem a képeket és a videókat ha wifi-n vagyok, akkor az újjonan készített médiákat azonnal szinkronizálja az One Drive-ba.
Tavaly a nyaralásra egy i5-öt vittem, mert előtte ellopták a fényképező gépemet. És képzeld el, hogy elég volt a 2 hétre a hely benne is, pedig csak 16GB-os volt.
Mikor hazaértem lementetem a képeket/videókat, majd töröltem a készülékről. Ha meg hirtelen kellett egy kép, akkor mobilon letöltöttem.
Bocsi a hosszú írásrt.
Ha értelmes áron lesz, akkor le fogom cserélni a L1020-amat erre. (Bár a Glace Screen hiánya zavaró nekem).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest