- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
geogabcsi
tag
A Viber értesítés a Beállítások/értesítések+műveletek menüpontban állítható. Hang és rezgés együttesen.
Továbbra is kérdés, ha kilépek a csevegésből, akkor miért válok elérhetetlenné??
Ismeretlen hívásokat hol lehet letiltani?
-
geogabcsi
tag
Viberben ha kilépek a chat felületről már a másik oldalon nem vagyok elérhető. Hogy lehet ezt beállítani, hogy elérhető legyek? Illetve ha kilépek és írnak, ugyanúgy megkapom. A rezgést, hogy lehet kikapcsolni, elég lenne ha csipogna. Ismeretlen hívó feleket milyen progival lehet letiltani?
Várom az infókat!
-
geogabcsi
tag
válasz this is life #2017 üzenetére
Ebben van 1GB RAM, ami szerintem is sovány és Intel Z3735F Quad Core van benne, a tárhely sovány 1-2 hsz-ben már láttam.
-
geogabcsi
tag
Ha már Windows és mobil eszköz, erről mi a véleményetek? Lark Ultimate 8i?
-
geogabcsi
tag
válasz Ágógreen #1992 üzenetére
Fájó szívvel válok meg tőle, 1 év 1 hónapja van meg, de nem adom el, családban marad, édesapámnak egy S2-ese van, ami eléggé kifogyóban van erejéből, bár állapota még tökéletes. Az N4 olyan, mint az autóban a VW Passat '96-'00 1.9TDI, sokaknak van, sokaknak bevált! Hála a jó fejlesztésnek, kevés kiemelkedő termék van.
-
geogabcsi
tag
Sziasztok! Google Nexus 4 mellett szeretném használni. Nagyon hasonló mezőnyben van, szinte csak a memória kirívó. Jókat hallottam a HERE Drive-ról, hogy nagyon jó offline navi. Infókat és véleményeket várok. Hátha tudok meg valami tapasztalatot. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest