- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tvamos
nagyúr
válasz gabber01 #372 üzenetére
Nem tartom a szamlamon a penzem, csak amennyi feltetlen kell. Ha valami hirtelen kozbejon, akkor teszek at a takarek szamlamrol a folyoszamlamra. Van, hogy 1-2 honapig nem is kell, van, hogy tobbszor is egy honapban. Viszont az egyenlegem tobbszor is megnezem, akar hetente tobbszor is. Ja, es ez ugye ingyen van, nem kell hozza kulon kod, vagy sms sem, annyi a korlatozas, hogy csak a mentett partnereimnek tudok utalni. Ha szamitogeprol kitorlok azok kozul valakit, akkor annak mar ertelemszeruen nem tudok a telefonrol utalni. Ennyi...
Szerk: (Ja, meg kulfoldre nem lehet telefonrol utalni...)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Mister_X
nagyúr
válasz gabber01 #372 üzenetére
Én telefonról lépek be, mert gyorsabb elővenni a telefont, megadni a jelszavam és az SMS-ben kapott megerősítőt, mint PC-n megnyitni a böngészőt ÉS megismételniba többi folyamatot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gusztáv
addikt
válasz gabber01 #337 üzenetére
Na igen, onedrive nem nagyon törődik a fájlnevekkel (azt elfelejtettem, hogy böngészőből nézve van infosáv oldalt)
Semmit, Nokia Camera alap beállításokon.
Azt ma vettem észre, hogy a 830 minden képhez ment még 2 fájlt, az egyik egy mp4 kiterjesztés. Ha a kamera programból nyitod meg a képeket, akkor ilyen "elő" képek vannak, olyan mintha egy videó utolsó kockája lenne a kép (ez nem tudom mennyira volt érthető).
Laci
-
batai15
félisten
Nem látott semmit nekem a felmásolt filmekből. Erre írta ezt a megoldást.Mondjuk a moli még mindig nincs olyan jó mint egy mx player.azt se értem hogy mért szempont ez nekem mivel filmet talán ha egyszer néztem telefonon 4 év alatt.youtube annál inkább, de ezzel sehol sincs gond .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest