- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz
hunluki #9960 üzenetére
Fényképek minőségi összehasonlítását ITT is meg tudod tenni, szabadon választasz, hogy milyen típusú készülékeket akarsz összehasonlítani.:
WAZE-el kapcsolatosan nekem az a tapasztalat, hogy alapvetően működik minden, de előfordul 1-2 idegesítő bug:
- Van, hogy alternatív útvonal számítás nem lép egyről a kettőre és csak a vissza nyíllal tudom eltüntetni.
- De az is előfordult többször, hogy az alternatív útvonalakat akartam megtekinteni, aztán térképen megnézni, de fogta magát a program és szó nélkül kilépett.Mivel két telefont használok, így szükség esetén a másikat nyúzom erre, de ha beállítasz egy úticélt, akkor nem fog kidobni navigálás közben.
Ezeket a hibákat mondjuk illene orvosolni a fejlesztők részéről..
-
Samanbacsii
őstag
válasz
hunluki #9971 üzenetére
Én használom. Több mint egy éve nem frissítettek rajta de működik. Legalábbis eddig. Kb. egy hete megjelent rajta eltünt embereket kereső hirdetés. Ez még hagyján lenne de azóta nem stabil a működése, alternatív útvonalkereséskor kilép. Paréjság, hogy a programot nem fejlesztik a (droid verzióhoz képest) de egy ilyen "reklámnak" veszik a fáradságot.
-
Bukk900
őstag
válasz
hunluki #9960 üzenetére
Még egy lökés a rendeléshez
Guitar Tuna
Sleep Recorder
6tag - Instagram
Timelapse pro / ProShot - timelapse készítő, esetleg Hyperlapse -
Devas
őstag
-
shteer
titán
válasz
hunluki #9960 üzenetére
Kamera jó! Ha megtanulod kezelni, még jobb
Viber/messenger nálam hibátlan.
Yt app nincs sajnos (Köszi Google), böngészőből megy alapból. Tubecast talán megér 1 próbát.
Vatera/ebay okés. OTP is.
Twitter, shazam szintén.Nalam aktív használattal 1+ nap.
Amiről nem írtam, arról nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest