- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én egyértelműen az Adreno 305-re vonatkozó sommás megállapítást vitattam (végeredményben ugyanezzel a konklúzióval), de mivel nekem címezted a RAM-mal kapcsolatos hsz.-edet, ezért válaszoltam neked.
Aki most vesz telót, azt szerintetek mennyire érdekli, hogy a htc 8X mennyin kezdett?
Good point, csak éppen te az árképzést vitattad, ott meg bizony az indulóár releváns és a 8X nyomott ára leginkább annak köszönhető, hogy majdnem egy éve piacon van és hamarosan kifut.
-
Tim82
félisten
Ez a játékfejlesztők által meghatározott minimum RAM limit miatt van, nem pedig az Adreno 305 miatt, és eredetileg is a SoC-ról volt hangsúlyosan szó.
*
Btw, nem a HTC 8X induló árát kellene összevetni a Lumia 625 induló árával?legiaap: akkor még szájbarágósabban leírom (pedig eredetileg bíztam benne, hogy egyértelmű volt, hogy mire reagáltam): a low-end-ebb WP8-as telefonok nem az Adreno 305, hanem a RAM mennyisége miatt nem fognak futtatni egyes "AAA" játékokat, mert egyértelműen az a limitáló tényező; a többi, a platformra elérhető játékot viszont gond nélkül, szóval a konklúzió: az Adreno 305-öt szidni ezért vicces dolog.
Tőlem idekeverheted azt, hogy iOS-on mennyivel jobb a Temple Run, vagy hogy a WP8 nem igazán "játékplatform", vagy hogy meg sem jelent játékok hogyan futnak majd rajta, csak épp még mindig semmi köze sem lesz mindezeknek az eredeti felvetéshez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nintendo Switch
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest