- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A800 tetű lesz az 520-hoz képest
Ami kb közelíti A820, de gördülékenységben sokkal jobb az 520. Ez wp, az droid, itt mások a hw követelmények, droid optimalizációtól még igen messze van.
szerk: A760 meg minőségre állítólag elég gagyi, kijelzőnek meg kis fényereje van, nem volt hozzá szerencsém, csak hallottam olyantól akinek volt
-
old rocker
veterán
A feleségemnek Asus fonepadja van. Bár régebben magam is azt vallottam: hova ez a rohanás? - most meg eljutottam odáig, hogy időnként bosszant, ha valamiért az androidost matatom, hogy lassabb, bonyolultabb, mint az ötszázhuszas. Azon kívül én pl. jobban elviselem a villanó hiányát, mint a HD videófelvételt lecserélni VGA-ra. Az itteni tesztben írták is, hogy ez valszeg arra is utal, az ipszilonnal mit, milyen minőséget és formátumot lehet lejátszani.
-
patex1983
őstag
Semmiképp nem ajánlom az Y-300-at, egyik ismerősömnek van, így volt lehetőségem élőben megtapogatni (mármint a telefont...na ja, az ismerős csaj se rossz...
) és hát ugyanolyan hulladék, mint a többi alsóbb kategóriás droid... Akad, lassú, egyszerűen idegesítő használni.
-
br.rak
őstag
Kb hét eleje óta ennyi az ára.
Az ő logikájuk szerint ami kelendő, azt drágábban is megveszik (lásd ZTE blade 1, bár ott talán nem volt ilyen 70% körüli emelés)
Ez van.
Most két dolgot tehetsz:
-megveszd függetlenül, ami nem sokkal drágább nokia garanciával
-vársz, hátha lemegy az ára megint valami kamu akcióval (előtte felemeljük, majd visszavisszük uarra az árra)
- de az is lehet, hogy kivezetés előtt ál, mint a 620. Lehet, hogy kell a hely az új WP8-as telóknak, ki tudja.Br
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest