- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Üdv emberek!
Először is, köszönöm a múltkori kérdéseimre a korrekt válaszokat, sikerült meggyőznötök, hogy ez a telefon kell nekem!
Komolyan mondom, ha nem látom, nem hiszem el, hogy milyen jó kis készülék ez, ennyi pénzért..
Sokáig volt i4s-em, amit imádtam, de leváltottam egy BlackBerry-re, amit már kevésbé.
Hát, ha mérlegelek, hogy az 520 ára töredéke az iPhone-nak, akkor bizony azt kell mondjam, hogy a Lumiát még az i4s-nél is jobban imádom.
Nagyon egyben van, bitang jól néz ki ez a letisztult forma, és amennyire nem tetszettek anno az első WP7-es telók, hát ez a WP8 odab@sz.
Legnagyobb kérdés számomra a zenelejátszás volt, mert eléggé audiofilnek tartom magam, és úgy hallottam, hogy zenében nem jeleskedik a készülék, ennek ellenére pozitívan csalódtam, teljesen rendben van, jók a hangok egy normális fülessel.
Na tehát aki abban a cipőben van mint én, hogy korrekt telefont szeretne ócsóér', az ne habozzon, ne vegyen androidos csodát, ezt vegye! Akár még iPhone után is!Lenne viszont néhány kérdésem, amikre még nem kaptam biztos választ:
1. A WP 8.1 miben lesz más, milyen újításokat hoz, illletve 520-ra elérhető lesz?
2. Létezik jobb böngésző és zenelejátszó, mint a gyári? Ha igen, miben jobbak?
3. Kapcsolatoknál a "Mind" alatt, mutatja a facebook profilképem, pedig beállítottam a szűrést, hogy ne rakja be az fb kontaktokat. Ki tudom ezt venni, hogy ne mutassa a profilképem? Egyelőre nem találtam ilyen opciót.Ennyi lenne, bocs a hosszú hsz-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest