-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Üdv emberek!
Először is, köszönöm a múltkori kérdéseimre a korrekt válaszokat, sikerült meggyőznötök, hogy ez a telefon kell nekem!
Komolyan mondom, ha nem látom, nem hiszem el, hogy milyen jó kis készülék ez, ennyi pénzért..
Sokáig volt i4s-em, amit imádtam, de leváltottam egy BlackBerry-re, amit már kevésbé.
Hát, ha mérlegelek, hogy az 520 ára töredéke az iPhone-nak, akkor bizony azt kell mondjam, hogy a Lumiát még az i4s-nél is jobban imádom.
Nagyon egyben van, bitang jól néz ki ez a letisztult forma, és amennyire nem tetszettek anno az első WP7-es telók, hát ez a WP8 odab@sz.
Legnagyobb kérdés számomra a zenelejátszás volt, mert eléggé audiofilnek tartom magam, és úgy hallottam, hogy zenében nem jeleskedik a készülék, ennek ellenére pozitívan csalódtam, teljesen rendben van, jók a hangok egy normális fülessel.
Na tehát aki abban a cipőben van mint én, hogy korrekt telefont szeretne ócsóér', az ne habozzon, ne vegyen androidos csodát, ezt vegye! Akár még iPhone után is!Lenne viszont néhány kérdésem, amikre még nem kaptam biztos választ:
1. A WP 8.1 miben lesz más, milyen újításokat hoz, illletve 520-ra elérhető lesz?
2. Létezik jobb böngésző és zenelejátszó, mint a gyári? Ha igen, miben jobbak?
3. Kapcsolatoknál a "Mind" alatt, mutatja a facebook profilképem, pedig beállítottam a szűrést, hogy ne rakja be az fb kontaktokat. Ki tudom ezt venni, hogy ne mutassa a profilképem? Egyelőre nem találtam ilyen opciót.Ennyi lenne, bocs a hosszú hsz-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged