Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaZse

őstag

válasz Evil Snowman #103 üzenetére

EQ nélkül kell, hogy szépen szóljon egy zene.

Nekem spec. nem kell akku %-os kijelzés. Ha merül, amit úgyis tudok, hogy mennyit bír, akkor este felteszem és reggel leveszem. Egy akku kb. 1000 ciklust tud. Ha naponta töltöm, akkor is majd 3 évik jó egy akku. Ha meg egy telefon normális használat mellett nem bír ki 1 napot, akkor azt felejteni kell. Itt nem az állandó tapicskolást és a GPS-t értem, hanem, hogy telefonálok vele, max 1-2 dolgot megnézek ha fontos.

NEt előfizetés meg sajnos így van ahogy írod. De sajnos ezt a net függőséget a jelenlegi társadalom okozza.

• HaZse

őstag

válasz Evil Snowman #99 üzenetére

A bada nem okostelefon. Csak annak tűnő OS. A régebbi telefonokra is tudtál letőlteni alkalmazásokat JAVA-ban. Mégse volt okostelefon.

(zenelejátszó, rádió, teljes értékű office fájlkezelő app, adatforgalom mérő, akku használat mérő etc.) Akkor ezeket elemezzük csak ki:

Zenelejátszó: android, wp7, ios és minden telefon egyideje le tud játszani, tehát nem mérvadó
    Rádió: szintén érvényes rá az előző
    office fájlkezelő app: na ezt nem teljesen értem. Tehát: szövegszerkesztő, táblázatkezelő akar lenni? Mert a fájlkezelő számomra az nem office
    Adatforgalommérő: véleményem szerint egy felesleges alkalmazás. Ma már szinte mindegyik net előfizetés korlátlan, max. a sebességet korlátozzák. Ha net-et használsz, akkor nem legyél feltöltőkártyás. :D
    Akkuhasználatmérő. Erre külön alkalmazás kell? Tudtommal mindegyik telefonon legalább a főképernyőn kint van az akkuszint.

• HaZse

őstag

Ez az okosteló mánia sajnos manapság már mindenhol érezhető. Bezzeg régen.....

Szerintem az okostelefon táborának van 3 féle felhasználója:

Az első villogni és játszani szeret rajta. Ugyebár ezek a fiatalok a maguk 1x évével.

A második tábor az, aki a telefont azért veszi, mert másnak is ez van.

A harmadik tábor viszont azért vesz okostelót, mert a munkáját könnyíti meg. A cégtársamnak is csak azért van Desire HD-ja, mert azon kényelmesebb menet közben az e-maileket megnéznie. (Nekem egy Nokia 6300-s van és egy Nexus S)

A wave meg szerintem azért csinála a samsung fém borítással, hogy a bada os-t valami ellensúlyozza. Meg a wave-t úgy dicsőiteni, hogy vannak rá játékok, hát.......

Ismerősnek LG optimus 3D-je van és a minap ellenőrizte le és még mindig a legfrissebb OS a 2.2.

Az, hogy a Nokia elérte az 1.3 miliós határt szerintem igenis nagy szám. Eleve a WP7 elég nagy hátránnyal indult.

Új hozzászólás Aktív témák