Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Az élet csak engem igazol, pedig még gyakorlatilag meg sem jelent. Néhány vélemény egy másik topic-ból:
" Kicsit unalmas....
Ezt most direkt csinálják? Itt a wp7, itt van indulásnak néhány jó telefon, de ha most a 3.(összességében 4.) ugyan olyan telóval jönnek ki, hát..
Kicsit unalmas tény, de az olcsó kategóriában több olyan telefont láthattunk, ami 1 dizájnra hajaz..."
-
gabancs
addikt
Hát, borzalmasan tévedsz!
1; Nincs android telóm
2; Két éves Blackberry-t használok nagy megelégedéssel
3, Borzasztóan tetszik a Nokia Lumia 800 vagy 900 telefon
4; Nem a Nokiával vagy Samsung-al....HTC-vel van a bajom, hanem az MS igen szigorú előírásával. Szerintem a sikeresség rovására fog menni.Ennyit mondtam nem többet!
-
gabancs
addikt
válasz
Namelesske #54 üzenetére
A válaszom megint csak ugyan az.
"... mi azt szoktuk mondani, hogy ha egy WP7-es telefont láttál, láttad az összeset..."
-
gabancs
addikt
Igyekszem válaszolni! Nem az a baj, hogy nem lehet "témázni". Hanem, hogy mint vas, gyakorlatilag ugyan az. Ebből következik, hogy aki vett egyet, az sok sok év után vesz talán! még egyet, hiszen ugyan azt vehetné megint. Ugyan az a téma, ugyan az a vas.
Ez üzleti szempontból nagyon nem kóser. Mint egyéni felhasználó lehet nagyon elégedett, de se a Nokiának, se az MS-nek nem tesz jót.
Ezzel szemben az Android már a 4 magos procinál tart, van 3D-s teló, ha arra van igény, és millió egy gyártói megoldás. Na ez üzleti modell.Csak egy példa.:
Láttad az LG 3D utódját? Nagyon ígéretes, 4 magos roci, és a szuper NOVA kijelző. Nagyon ütős lesz......
Ezzel szemben. Láttad az új Nokiát? Áááá, persze, olyan mint a többi, nem érdekes. -
gabancs
addikt
:-)
"... Ugyanakkor a Nokia számára nem csupán az a kérdés, hogy le tudnak-e tenni egy szög ugyanolyan WP7-es telefont, mint a Samsung, az LG, vagy a HTC, hanem az is, hogy miképp tudják ezt egyedivé tenni. S ezen szerintem ma is megy ezerrel a fejtörés, a Windows Phone ugyanis elég kevés kókányolási lehetőséget kínál, mi azt szoktuk mondani, hogy ha egy WP7-es telefont láttál, láttad az összeset...."
-
gabancs
addikt
Bocs srácok, nem akarok senki lelkébe gázolni, de egyszerűen nem hiszem, hogy a WP sikeres lehet. Mondom ezt úgy, hogy a Lumia 800-900 baromira tetszik.
Gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy sikeres lehet egy olyan üzleti modell, ahol minden telefon szinte ugyan az. Szerintem az MS ezzel nagyon kicseszett a saját rendszerével. -
gabancs
addikt
Az a véleményem, hogy jelen pillanatban mind a Lumia 710 és a Lumia 800 nagyon túl van árazva. Amíg ezen nem változtatnak, addig nem lesz sikeres a Nokia.
-
gabancs
addikt
A Lumia 800-900 nagyon bejövős az biztos. A 710 viszont nagyon gagyi az én szememben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest