- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler146
tag
válasz
szabosasito #4862 üzenetére
szia nézd meg ezt http://www.jofogas.hu/fejer/Nokia_Lumia_1520_28190219.htm?g=i9s5hvzh-f16a1r0tzom-S.LISTING_PAGE.C.c17_a47-073p2cg&gp=2
-
kokler146
tag
válasz
metaldog #3303 üzenetére
Szia mi Samsung s3-rol váltottunk én 1520 ra a feleségem 1320 ra de nagyon nem bántuk meg a feleségem táskában hordja és használatkor sem zavarja a méret kis női keze van nekem abszolúte kezelhető lapát kezem van! a rendszer nagyon jó van benne 1-2 fura megoldás de nagyon tetszik az akadós android után pedig nem rossz telcsink volt! a fiamnak Nokia 625-os telcsije agyon van pakolva játékkal és nem fagy hasit még mindig!ja 1320 on denim van lengyel telcsi ez enyém hon-kogi de még nem frissült denimre
-
kokler146
tag
Sziasztok 2 hete vagyok elégedett tulajdonosa a készüléknek és nagyon nem bántam meg hogy több évi android telefon után váltottam erre a készülékre és WP platformra ami nagyon tetszik minden tud amire szükségem van! Ja a feleségemet is megfertőztem S3 ment a levesbe 1320 lett helyette
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest